Syksyn trading-uutuudet ovat täällä

Syksyn uutuudet ovat täynnä herkullisia ja helppokäyttöisiä kypsiä tuotteita ammattikeittiön pyörityksen nopeuttamiseen.

Täynnä makua olevat kypsät tuotteet helpottavat ruokalistasuunnittelua, koska lihojen tai kasvisten grillaamisen sijaan voidaan keittiössä keskittää resurssit muuhun tekemiseen. Tuotteet toimivat erinomaisesti myös puskurina tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa tarjottavaa tilaisuuksiin tai lisätäyttöä linjastoon.

Kotimaista lihaa herkullisessa ja helppokäyttöisessä muodossa

Kotimaisesta naudanlihasta valmistettu Valio nautakebab varraslastu on monipuolinen tuote pitaleipiin, salaatteihin, hampurilaisiin, kastikkeisiin, vuokiin ja laatikoihin. Chilinen broilerimurekepihvi on rapeaksi paneroitu broileripihvi, jonka sisällä on maukas ja makeantulinen mörkötäyte.

Syksyn grillatut ja paahdetut kasvisuutuudet

Paahdettu juuressekoitus on lämmitystä vaille valmis lisuke noutopöytään tai lautasannoksiin. Sulatettuna ja marinoituna se toimii myös salaattipöydässä. Grillatut munakoisoviipaleet ja paprikasekoitus vaativat lämmityksen ja jäähdytyksen salaattipöydässä hyödynnettäessä, mutta lämpimässä ruoanlaitossa antavat paahteista makua ja vaihtelua perinteisiin kasviksiin. Kotimaisesta punasipulista valmistettu punasipulihilloke toimii pääruoan lisäkkeenä, maukkaana lisänä salaattipöydässä sekä suolaisten leipien ja leivonnaisten maustajana.Uusi Valio mustikkamunkki on Valio mustikkatäytettä sisältävä kätevän muotoinen leivonnainen, joka piristää munkkivalikoimaa uniikilla muodollaan. Mustikkamunkki on helppokäyttöinen, valmiiksi sokeroitu ja sulattamalla tarjoiluvalmis tuote.

Tervetuloa syksy ja Valion herkulliset uutuustuotteet. Kannattaa tutustua koko uutuusvalikoimaan!