Uuden vuoden uutuudet tuovat helpotusta kiireiselle

Alkuvuosi on kiireistä aikaa ammattikeittiöissä. Valion uutuustuotteista löydät monia työtä helpottavia, maukkaita tuotteita.

Joulun herkutteluista selvinneet asiakkaat kaipaavat monesti maistuvia perusruokia juhlaruokien sijaan. Valion uutuustuotteet tarjoavat tervetullutta helpotusta tällaisten ruokien valmistamiseen. Valio gluteeniton kalapala on maidoton ja laktoositon uutuus, joka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Se on maissilastuilla kuorrutettu alaskanseitifileepala, joka on vastuullinen valinta. Valio gluteeniton kalapala paistetaan jäisenä tai osittain sulaneena 180°C n. 12 minuuttia. Sen kanssa maistuvat monenlaiset lisukkeet, kuten juusto-perunamuusi tai juures-pinaattipyree.

Valio silakkafileepihvi on puolestaan rapeaksi pintapaistettu, herkullisen mehevä uutuus. Se on laktoositon ja maidoton, pienikokoisesta Itämeren silakasta valmistettu kypsä pakastetuote, joka kuumennetaan uunissa tai pannulla miedossa lämmössä.

Sekä kylmään että kuumaan ruoanlaittoon sopiva Valio Emmental-Edam juustoraasteseos on monikäyttöinen kotimainen tuote. Se on laktoositon ja säilöntäaineeton juusto, joka tuo enemmän makua ja pehmeää sulavuutta erilaisiin ruokiin.

Voileipätarjoiluun makua ja vaihtelua tuo uusi Valio Luomu™ gouda viipale. Se on markkinoiden ainoa kotimainen luomugoudaviiipale, suomalaisesta luomumaidosta tehty mieto ja maukas goudajuusto riittoisassa 800 g pakkauskoossa. Valio Luomu™ gouda viipale sopii voileipien lisäksi täytteeksi, aamiaistarjoiluun sekä ruoanlaittooon.

Alkavan vuoden uutuusherkut

Uutuustuotteisiin kuuluu myös monia välipalaksi ja jälkiruoaksi sopivia herkkuja. Suolaisen syötävän ystäville on tarjolla Valio perinteinen karjalanpiirakka, Karjalassa valmistettu paistovalmis uutuus. Perinteisellä karjalanpiirakkareseptillä valmistetun näyttävän näköisen piirakan puuro on valmistettu tuoreeseen pastöroituun maitoon. Laktoositon Valio iso porkkanaohukainen on toivottu uutuus lounasruokailuun: se maistuu niin kasvis kuin lihatäytteellä ja on erittäin helppokäyttöinen sekä nopea valmistaa.

Asiakkaiden makean nälkään on helppo vastata herkullisilla, sulatusvalmiilla Valio hedelmäruuduilla. Herkullisen ananaksen ja aprikoosin makuisesta kakkulevystä on helppo leikata haluamasi kokoisia annospaloja. Samoja makuja tarjoaa myös Valio vuodenaikalevykakku, josta saat leikattua juuri sopivan kokoisia paloja. Sen maistuva rahka-jogurttikerroksen päällä on kauniin keltainen ananas-aprikoosihyytelöpinta, jota voit koristella makusi mukaan.

Mikäli haluat päästä todella helpolla, tarjoa pieniä vaaleita donitseja, jotka maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin. Donitsi sopii mukavasti kahvin tai mehun kaveriksi ja sulaa nopeasti tarjoiluvalmiiksi. Vähälaktoosiseen herkkuun makua tuovat kuorrutuksen näyttävät kinuskiraidat.

Valion uutuustuotteet saavat alkavan vuoden maistumaan!