Uusi runsasproteiininen ruokarae on kiinnostava vaihtoehto lihalle

Viime vuosina on puhuttu paljon ruokailijoiden kiinnostuksesta proteiinipitoisille, punaisen lihan vaihtoehdoille. Valio MiFU® paistettava ruokarae on uudenlainen raaka-aine lämpimiin ruokiin, jolla voit tarjota asiakkaillesi lisää valinnanvaraa.

Uusi Valio MiFU® paistettava ruokarae on helppokäyttöinen, kotimainen vaihtoehto proteiinin lähteeksi lämpimiin ruokiin. Valio MiFU® sisältää korkealaatuista maitoproteiinia ja onkin erinomainen proteiininlähde niin sekasyöjille kuin lakto-vegetaristeillekin. Valio MiFU® on laktoositon, gluteeniton, soijaton, kananmunaton ja hiivaton, joten se sopii myös moniin erityisruokavalioihin.

Valio MiFU® on monipuolinen, suomalaisesta maidosta valmistettu uusi raaka-aine lämpimään ruoanlaittoon. Se käy aivan samoihin resepteihin kuin tutut liha ja kanakin, oli kyseessä sitten lämmin tai kylmä ruoka. Paistamista kestävän ja rakenteeltaan miellyttävän pehmeän tuotteen toimivuutta voi kokeilla herkullisilla resepteillä kuten Mifu-burgerilla tai pasta Mifudorolla.

Makuvaihtoehtoja on kaksi: Välimeren tomaatti sekä Original, jonka voit maustaa haluamallasi tavalla. Itsessään miedon makuiset rakeet saavat makunsa maustekastikkeista, jotka sisältävät kotimaista rypsiöljyä ja mausteita.

Mutta sehän näyttää ihan raejuustolta

Vaikka Valio MiFU® näyttää erehdyttävän paljon tutulta raejuustolta, eroaa se siitä ruoanlaitossa merkittävästi. Toisin kuin raejuusto, Valio MiFU® kestää paistamista pannulla ja ruskistuu mukavasti. Ruokarae on tarkoitettu nimenomaan lämpimiin ruokiin ja se säilyttää rakenteensa kuumennettaessa sekä pannulla paistettaessa. Myös sen suutuntuma eroaa raejuustosta, minkä lisäksi se sisältää B12-vitamiinia.

Valio MiFU® ruokarakeen käyttö on helppoa ja nopeaa, sillä se ei vaadi esivalmisteluja tai kypsennystä ja tuotteen maustekastike tuo jo sinällään hyvää makua ruokaan. Tuotetta voi paistaa, hauduttaa tai käyttää ruoassa sellaisenaan. Valio MiFU® ruokarakeessa on mukana kotimaista rypsiöljyä sisältävä maustekastike, joten paistettaessa et välttämättä tarvitse lisärasvaa. Pakkausta kannattaa ravistaa ennen ruokaan lisäämistä, jotta maustekastike sekoittuu tasaisesti ruokarakeiden joukkoon. Tuote on saatavilla 330 gramman pakkauksissa, joissa on uudelleensuljettava kansi. Tuote säilyy avaamattomana kylmässä useita viikkoja ja avattuna jääkaapissa 5-8 päivää, joten se auttaa vähentämään myös hävikkiä.

Valio MiFU® ruokarae on erinomainen raaka-aine-vaihtoehto niin kasvisruokaa sekä sekaruokaa tarjoaville ravintoloille. Sen avulla voit vastata helposti kasvavaan trendiin ja tarjota aivan uudenlaisia makuelämyksiä asiakkaillesi!