Uusi Valio MiFU® ruokarae on nyt kaikkien huulilla

Yhä useampi suomalainen toivoo vaihtelua ruokailuun. Uudet raaka-aineet ja vaihtoehdot punaiselle lihalle ovat erityisen toivottuja ja esimerkiksi joustavaa ruokavaliota tarkoittava fleksaaminen on selvästi kasvava trendi. Valio MiFU® sopii monenlaiseen ruokavalioon.

Valio MiFU® on monella tapaa ainutlaatuinen. Se valmistetaan kotimaisesta rasvattomasta maidosta, ja sen teknologia sekä resepti ovat patentoituja. Se sisältää korkealaatuista maitoproteiinia ja onkin erinomainen proteiininlähde niin sekasyöjille kuin lakto-vegetaristeillekin. Valio MiFU® sopii myös monille allergikoille, sillä se on laktoositon, soijaton, hiivaton, gluteeniton ja kananmunaton.

Yhtä monipuolinen ja helppokäyttöinen kuin jauheliha

Valio MiFU® ruokarakeen ruoanlaitto-ominaisuudet ovat tärkeä osa tuotetta. Sen voi paistaa pannulla tai lisätä ruokaan sellaisenaan, ja se kestää myös hauduttamista. Ruokarakeessa on mukana kotimaista rypsiöljyä sisältävä maustekastike, joten paistettaessa ei välttämättä tarvita lisärasvaa.

Valio MiFU® ruokarae on hyvin monipuolinen raaka-aine niin ammatti- kuin kotikeittiöille. Se mehevöittää ruokaa ja tuo täysin uusia makuja tuttuihinkin resepteihin. Se sopii lämpimään ruoanlaittoon, oli kyse sitten suolaisesta tai makeasta. Mifua voi paistaa, hauduttaa ja käyttää vaikka leivonnassa. Valio MiFU® ruokarakeen suurimmat edut ovatkin sen helppous ja nopeus: se on tuoretuote eli heti syötävissä. Lisäksi valmiiksi maustettujen varianttien ansiosta voit jättää pois monia työvaiheita.

Inspiroidu Mifusta

Kasvissyöjillekin maistuu välillä muhkeat burgerit, kokeile vaikka herkullisia MiFU-burgereita. Pasta MiFUdoro ja kuorrutettu MiFU-sipulikeitto  ovat klassikoita uudella tapaa valmistettuna.