Uutuustuotteissa näkyy kasvispainotteinen trendi

Viime aikojen vahvat ruokatrendit näkyvät myös Valion alkuvuoden uutuuksissa. Kasvava tuotevalikoimamme tekeekin maukkaiden kasvisruokien valmistamisesta entistä helpompaa.

Kasvisruokia valmistaessa on syytä turvata riittävä proteiinin saanti. Maukas vaihtoehto lihalle on esimerkiksi uusi laktoositon Valio Koskenlaskija® maissipyörykkä, jossa maistuu herkullinen sulatejuusto. Kypsät pyörykät ovat helppokäyttöisiä ja nopeita lämmittää. Ne sisältävät runsaasti maissia, jota juusto mukavasti pehmentää.

Alkuvuoden kasvispainotus näkyy uusissa raaka-aineissamme. Voit valmistaa haluamasi kasvisruoat muun muassa härkäpavusta, tuoda ruokaan mukavaa vaihtelua esikeitetyillä vahapapupaloilla ja tehdä aterioista kauniita Romanesco-kaalilla.

Uutuudet helpottavat alkuvuoden kiirettä

Alkuvuosi on perinteistä bliniaikaa. Sesonkiin on helppo valmistautua Valion laktoosittomilla blineillä, joilla säästät aikaa ja vaivaa kiireisessä arjessa. Lämmitystä vaille valmiit blinit on valmistettu perinteisellä reseptillä. Herkullinen ateria on valmis kun tarjoat blinien kanssa Valio smetanaa sekä liha-, kala- tai kasvislisäkkeitä.

Kalaruokien ystävät ilahtuvat valmiista kalafileistämme. Valio lohiannoskalapala on rakenteeltaan kiinteää ja tasaväristä lusikkalihaa, alaskanseitin selkäfileepala puolestaan mehevää kalan parasta osaa. Selkäfileepala on vastuullisesti pyydettyä alaskanseitiä. Kalat ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat mukavaa vaihtelua alkuvuoden ruokalistoille. Helppoja liharuokia kaipaavat löytävät etsimänsä kinkkusuikaleesta, joka on valmistettu 100 % suomalaisesta lihasta. Kinkkusuikaleet sopivat hyvin niin leivontaan kuin ruoanvalmistukseen.

Suurkeittiöiden arkea helpottaa myös suurtalouskoon Valio kuohukerma. 1,75 litran säästöpakkauksessa saatava hyvin vaahtoutuva tuote on korkeapastöroitu, mikä takaa sille perinteistä kermaa pidemmän leima-ajan. Näin hävikkiä on helpompi kontrolloida.