Valio ammattilaiset –palvelun uudet ominaisuudet

Uudistettu Valio ammattilaiset –palvelu on haluttu rakentaa entistäkin paremmaksi työvälineeksi. Sen käyttö on nyt helppoa myös tabletti-tietokoneilla. Lisäksi olemme suunnitelleet keskeiset toiminnallisuudet tukemaan käyttäjiemme arkea mahdollisimman tehokkaasti.

1. Uudistunut reseptihaku

Selkeä ja teemoittain jäsennelty haku auttaa löytämään helposti tarvittavat reseptit. Vältyt turhalta selailulta, jos etsit juuri tiettyä reseptiä tai ruokalajia. Toisaalta saat teemojen avulla inspiraatiota juuri haluamaasi aiheeseen.

2. Selkeä tuotehaku

Uusi tuotehaku mahdollistaa tarkan ja tarkoituksenmukaisen tuotteiden selattavuuden. Voit etsiä tuotteita esimerkiksi pakkauskokojen, brändien, tuoteryhmien, ravitsemuksellisten ominaisuuksien ja monien muiden asioiden perusteella. Kuten resepteissä, myös tuotteissa itse hakusivu on yksinkertainen ja selkeä.

3. Materiaalipankki

Uudistuneesta materiaalipankista löydät oman toimialasi kaikki tilattavat materiaalit selkeästi jaoteltuina. Sekä selaaminen että tilaaminen on helppoa. Kaikki materiaalit ovat maksuttomia, eikä tilauksiin lisätä posti- tai toimituskuluja. Tilaus toimitetaan noin kahden viikon kuluessa.

4. Palautelomake

Palautteen antaminen on nyt entistäkin helpompaa. Haluamme kehittää palvelua vastaamaan käyttäjiemme tarpeita mahdollisimman hyvin. Siksi toivomme, että kerrot heti, jos löydät kehityskohtia. Palautelomakkeeseen on helppoa lisätä kuva ja selitys palautteen aiheesta, jotta saamme paikannettua palautteen kohteen mahdollisimman tehokkaasti.