Valio Diner tuo Yhdysvaltojen parhaat palat Gastro Helsinki -messuille

Valio on mukana horeca-alan suurimmilla kotimaan messuilla omalla osastollaan ja kannustamassa ruoanlaiton ja tarjoilun suomenmestaruuskisoja. Valio Dinerissa pääset maistelemaan Yhdysvaltojen osavaltioiden parhaita paloja, kun esittelemme kesäteemaamme. Valio on myös sponsoroimassa Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailuja.

bageleitaTänä vuonna osastomme on saanut inspiraationsa New Yorkin diner-ravintoloista. Pohjois-Amerikkalainen teema näkyy myös kesän reseptiikassamme, kun tuomme niihin autenttisia makuja ympäri osavaltojen. Pohjois-Amerikkalainen ruokakulttuuri on muutakin kuin pikaruokaa, burgereita ja hodareita.  Valio Dinerin vieraana pääset kuulemaan kesäteemastamme, saamaan ideoita ja sekä maistelemaan miten esim. Valio MiFU® ja Valio Oddlygood™ taipuvat jenkkiresepteihin. Tutustu ennakkoon resepteihin täällä. Lisäksi mukana on Valio Jäätelöfabriikin herkkumakuja maistateltavana. Tapahtuma on tänä vuonna maksuton ja sinun tarvitsee vain rekisteröityä vieraaksi.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä >

Tule kannustamaan Vuoden kokkia ja Vuoden Tarjoilijaa

Messuilla pääset myös seuraamaan huikeita taidonnäytteitä, kun kokit ja tarjoilijat kisaavat omissa sarjoissaan. Vuoden kokki ja Vuoden tarjoilija semifinaalit käydään torstaina 15.3. ja perjantaina 16.3. finaalipäivä huipentuu palkintojen jakoon klo 15.30.

Tutustu resepteihin: