Valio Jäätelöfabriikkin jäätelöt

Valio Jäätelöfabriikki tuo jäätelöt takaisin valikoimaamme

Suomalaiset ovat jäätelökansaa. Yksi suomalainen syö keskimäärin yli 13 kiloa jäätelöä vuodessa, olipa ulkona helle tai paukkupakkaset. Valiolla on pitkät perinteet Suomessa laadukkaan jäätelön valmistajana, ja sen jäätelöitä on toivottu jo pitkään takaisin valikoimiin. Oulun meijeriin avattu Valio Jäätelöfabriikki vastaa asiakkaiden toiveisiin konkreettisesti myös makujen puolesta.

Laktoosittomat herkuttelujäätelöt ovat tarkan tuotekehityksen tulos

Valio jäätelöfabriikkin logo

Kotimaisuus on aina ollut Valiolle vahvuus, niin tälläkin kertaa. Valio jäätelö on ensiluokkaisesta, suomalaisesta maidosta Suomessa valmistettua kermajäätelöä. Herkulliset makumaailmat syntyvät täyteläisen kermajäätelön, hillo- ja kastikepyörteiden sekä maukkaiden palojen ansiosta. Laktoosi ei rajoita makuvalintoja, sillä kaikki jäätelöt ovat laktoosittomia. Pakkauskoko on 480 ml, josta riittää muutamaan jälkiruokaan sekä jäätelöannokseen tai kokonaan mukaan myytäväksi omaan tai jaettuun herkutteluun. Jäätelöt tulevat kauppoihin helmikuun viimeisellä viikolla.

Valio tuntee suomalaisten makumieltymykset

Uusia jäätelöitä kehittäessä ei olla tyydytty vain arvailuihin kuluttajien makumieltymyksistä. Jokainen maku on huolella tutkittu ja testattu. Viimeisessä vaiheessa kuunneltiin kuluttajaraatia, kun päätettiin mitkä maut pääsevät kauppoihin asti. Valio Jäätelöfabriikin valikoimaan kuuluu kuusi makuvaihtoehtoa:Valio jäätelöfabriikin maut kreisi kinuski, porkkanakakku ja mustikka-ruis

  • Kreisi kinuski, jossa kermajäätelöön yhdistetään kinuskikastiketta ja rouskuvia toffeepaloja
  • Porkkanakakku, jossa on porkkakakunmakuista kastiketta ja kanelikeksin paloja
  • Mustikka-ruis, jossa mustikka-ruiskastike antaa kermajäätelölle kotoisan maun

Valio jäätelöfabriikin maut macchiato-Suklaa, salmiakki-chili ja mansikka-basilika

  • Machiato-suklaa on kahvinystävän valinta, siinä on kahvinmakuista kastiketta ja suklaalastuja
  • Salmiakki-chili, jossa makua antaa sähäkkä chilinmakuinen salmiakkikastike ja lakritsinmakuiset palat
  • Mansikka-basilika on raikas yhdistelmä vaniljakermajäätelöä ja mansikka-basilikakastiketta