Tervetuloa Valion rahkabaariin!

Kunnon välipala on arjen pelastus. Valio pehmeän rahkan ympärille on helppo rakentaa erilaisia makukokonaisuuksia kuntoilijasta herkuttelijaan. Poimi kuukauden ajankohtaisimmat ideat rahkabaarista. Tämän paremmaksi ja helpommaksi ei välipala voi muuttua.

Maaliskuussa vastustetaan väsymystä

Tarjoa rahkabaarissa voimaa vitamiineista ja Valio Gefilus® tuotteista. Kevätväsymys ei saa jalansijaan, kun päivään saa lisäenergiaa ihanista marjoista ja raikkaasta kefiiristä.

Parempi pienikin välipala kuin ei lounasta ollenkaan

Joskus tulee päiviä, jolloin aika on kortilla, eikä kokonaiseen lounaaseen löydy sopivaa väliä. Runsas ja täyttävä välipala on silloin nopea ratkaisu. Suolaiset pähkinäsekoitukset, raejuusto ja granola tai mysli pitää kylläisenä siihen asti, kunnes ehtii taas ruokapöydän ääreen.

Puuro on pop!

Tuorepuuro on aamun pelastus. Nopea tuorepuuro syntyy esimerkiksi jogurtin, kaurahiutaleiden ja mehun sekoituksesta. Lisää vitamiinien voimaa ja makua tulee marjoista tai hedelmistä sekä pähkinöistä.

Kiinnostuitko? Tilaa tästä:

Valio myyntipalvelu
010 381 190

"Rahkabaari on otettu innostuneesti vastaan asiakkaiden kahvituksissa, etenkin iltapäivisin perinteisen pullakahvin korvaajana. Rahkan joukkoon voi ripotella sitten salaa marjojen asemesta esim. Oreo-keksin muruja tms. jos kaipaa makeutta. Toimii siis meillä mainiosti!"

Liisa Immonen, Ravitsemispäällikkö
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä - Keuda
Valio Gefilus® tuotteet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin › Tuorepuuro puurokattilan haastajana › Terveellinen välipala on tärkeä osa arkea ›
Tilaa Valio rahkabaarin kupit › Tilaa Valio rahkabaarin myyntipistemateriaalit ›

Valio pehmeä rahkabaari – helppo ratkaisu lisämyyntiin


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos