Tervetuloa Valion rahkabaariin!

Kunnon välipala on arjen pelastus. Valio pehmeän rahkan ympärille on helppo rakentaa erilaisia makukokonaisuuksia kuntoilijasta herkuttelijaan. Poimi kuukauden ajankohtaisimmat ideat rahkabaarista. Tämän paremmaksi ja helpommaksi ei välipala voi muuttua.

Kesällä lähiruoka ja luomu ovat parhaimmillaan

Hyödynnä alueesi parhaat lähiruoat käyttämällä lisukkeeksi paikallista tai luomulesettä, hunajaa tai mysliä. Yhdistele paikalliset herkut laadukkaiden kotimaisten tuotteiden kanssa.

Ihanat kesäaamut

Rahka sopii mainiosti aamiaistarjoiluun. Valio jogurtti-kookostäyte lisukkeena tuo mukavan ja trendikkään piristyksen annokseen. Siemenet, pähkinät ja myslit tuovat vielä ripauksen lisäenergiaa, jolla päivä lähtee hyvin käyntiin.

Herkkusuiden välipala

Yllätä asiakkaasi ja viritä rahkabaarisi herkutteluhetkeen sopivaksi Valio turkkilaisella jogurtilla, karkkirouheilla sekä makeilla kastikkeilla. Rahka-annoksesta saa helposti tuunattua herkutteluun sopivan.

Kiinnostuitko? Tilaa tästä:

Valio myyntipalvelu
010 381 190

"Rahkabaari on otettu innostuneesti vastaan asiakkaiden kahvituksissa, etenkin iltapäivisin perinteisen pullakahvin korvaajana. Rahkan joukkoon voi ripotella sitten salaa marjojen asemesta esim. Oreo-keksin muruja tms. jos kaipaa makeutta. Toimii siis meillä mainiosti!"

Liisa Immonen, Ravitsemispäällikkö
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä - Keuda
Maitotuotteet painonhallitsijan ruokavaliossa › Lisätyn sokerin vähentäminen › Ateriarytmi ja arkiruokailu ›
Tilaa Valio rahkabaarin kupit › Tilaa Valio rahkabaarin myyntipistemateriaalit ›

Valio pehmeä rahkabaari – helppo ratkaisu lisämyyntiin


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos