Tervetuloa Valion rahkabaariin!

Kunnon välipala on arjen pelastus. Valio pehmeän rahkan ympärille on helppo rakentaa erilaisia makukokonaisuuksia kuntoilijasta herkuttelijaan. Poimi kuukauden ajankohtaisimmat ideat rahkabaarista. Tämän paremmaksi ja helpommaksi ei välipala voi muuttua.

Alkavan kesän makuja

Tuo rahkabaariin kevään ja alkukesän raikkaita makuja. Ihanan kirpeän raparperin satokausi alkaa toukokuussa.

Idea kokoustarjoiluun

Kokeile perinteisten pullakahvien sijaan terveellistä ja täyttävää rahkaa myslin ja hedelmien kera. Sekoita rahkan sekaan maustamatonta Valio A+ jogurttia pyöristämään makua.

Kesäksi kuntoon -välipala

Toukokuussa otetaan vielä kiri rantakuntoon. Raejuusto lisättynä rahkan tai jogurtin joukkoon tuo mukavasti lisäproteiinia ja samalla purutuntumaa, sokeroimattomien lisukkeiden avulla sokerin saanti minimiin.

Kiinnostuitko? Tilaa tästä:

Valio myyntipalvelu
010 381 190

"Rahkabaari on otettu innostuneesti vastaan asiakkaiden kahvituksissa, etenkin iltapäivisin perinteisen pullakahvin korvaajana. Rahkan joukkoon voi ripotella sitten salaa marjojen asemesta esim. Oreo-keksin muruja tms. jos kaipaa makeutta. Toimii siis meillä mainiosti!"

Liisa Immonen, Ravitsemispäällikkö
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä - Keuda
Maitotuotteet painonhallitsijan ruokavaliossa › Lisätyn sokerin vähentäminen › Ateriarytmi ja arkiruokailu ›
Tilaa Valio rahkabaarin kupit › Tilaa Valio rahkabaarin myyntipistemateriaalit ›

Valio pehmeä rahkabaari – helppo ratkaisu lisämyyntiin


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos