Valio Viola® uudistui entistä pehmeämmäksi

Valio Viola® tuorejuustot ovat maistuneet suomalaisille jo pitkään – sekä suolaisessa että makeassa ruoassa. Nyt Valio Viola® uudistuu entistä herkullisemmaksi ja samettisemmaksi.

Laajan makuvalikoiman tarjoavat Valio Viola® tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, säilöntäaineettomia tuorejuustoja, jotka sopivat leivän päälle ja ruoanlaittoon. Valio Viola® tuorejuustojen uudistuessa niiden rakenne muuttuu entistä pehmeämmäksi ja helpommin levittyväksi. Uudistuksen myötä tuote valmistetaan suoraan tuoreesta maidosta, kun aikaisemmin käytössä oli rahkan ja voin tai kerman sekoitus. Herkullisemman maun ansiosta myös vanhat Valio Viola® suosikkireseptisi maistuvat entistä paremmilta.

Monikäyttöinen uutuusmaku suurkeittiökokoon

Valio Viola® tuoteperhe kasvaa nyt herkullisella uutuudella, kun Valio Viola® chili-paprika tulee saataville 1,5 kg pakkauskoossa. Tuotteen pitkän, 120 vrk leima-ajan ansiosta hävikkiä tapahtuu vähemmän. Valio Viola® chili-paprika tuorejuusto on laktoositon, maultaan paras ja monipuolisin tuorejuusto. Monikäyttöinen Valio Viola® chili-paprika sopiikin esim. kylmän chili-paprika keiton sekä trendikkään kasvishampurilaisen valmistamiseen.

Täysin laktoositon valikoima

Koko Valio Viola® valikoima on nyt täysin laktoositon, joten se sopii erinomaisesti ammattikeittiöiden ruoanlaittoon. Lisäksi kaikki Valio Viola® kevyt tuorejuustot ovat Sydänmerkki-tuotteita, eli ne sopivat myös terveellisempiä vaihtoehtoja etsiville.

Valio Viola® tuorejuustot ovat oiva apu ruoanlaitossa. Niiden avulla valmistat keväiset ruoat, kuten lohikakun tai broilerikakun vaivattomasti.

Valio Viola® sopii myös jälkiruokien valmistukseen. Modernit raparperi sitruuna cup caket, vanilja-vadelmakakku  ja sitrus-juustokakku sopivat mainiosti kevään juhliin. Suklaisten jälkiruokien ystävät taas ihastuvat marjaisiin tuorejuustobrownieihin ja kahden suklaan kakkuun.