Valio Voilà! - uusi lehti valioluokan makujen taitajille

Valio Voilà! on uusi lehti ruoanlaiton ja leivonnan ammattilaisille. Se korvaa Valion aiemmat Ruokavuosi- ja Valssi-lehdet, palvelen kokonaisvaltaisesti sekä suurkeittiö- että teollisuusasiakkaita.

Me Valiolla mietimme viime keväänä, kuinka voisimme palvella monipuolisemmin ja tehokkaammin ruoanlaiton ja leivonnan ammattilaisia. Halusimme yhdistää Food Service- ja Teollisuusmyyntiyksikkömme tiedot, taidot ja kokemukset palvelemaan paremmin suurkeittiö- että teollisuusasiakkaita.

Samalla yksiköiden erilliset lehdet, Ruokavuosi ja Valssi, yhdistettiin uudeksi, entistä kattavammaksi julkaisuksi. Uusi Valio Voilà! on lehti, jonka sisältö on räätälöity herkullisten makujen ammattilaisille aina keittiömestareista kondiittoreihin, kahvilanpitäjistä ruokateollisuuden osaajiin. Lehti tarjoaa ajankohtaisia ruoka- ja leivontaohjeita, valmistusvinkkejä sekä tietoa Valion uutuustuotteista.

Lehti on jaettu kahteen selkeään osioon, Food Service- ja Teollisuusohjeineen. Näin löydät selkeästi etsimäsi. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa sekä printti- että verkkolehtenä.

Elokuun ensimmäisellä viikolla ilmestyi lehden, ensimmäinen numero. Lehden löydät Valio ammattilaiset -palvelun Materiaalit-osiosta.