Välipalat olennaisena osana arkiruokailua

Helpot ja maistuvat välipalat kuuluvat yhä useamman aikuisen työpäivään. Kuluttajat toivovat erityisesti nälänvieviä, terveellisiä ja luonnollisia välipaloja.

Kuluttajien tärkein valintakriteeri välipaloissa on hyvä maku. Terveellisyys on kuitenkin entistä tärkeämpi valintakriteeri myös välipaloissa. Yhä useampi toivoo arjen välipaloilta mm. runsasproteiinisuutta tai vähempää sokerimäärää. Maustamattomien tuotteiden valinnassa näkyy kuluttajien toive luonnollisesta välipalasta.

Usein välipala otetaan myös mukaan, jolloin arvostetaan käyttövalmiita tuotteita, jotka on helppo nauttia paikasta riippumatta. Herkuttelutuotteilla on myös oma paikkansa ja tällöin tärkeintä on hyvä maku ja nautinto.  

Monipuolinen välipala

Hyvä välipala auttaa jaksamaan ja pitää vireyttä yllä pääaterioiden välillä. Välipala kannattaa koostaa monipuolisesti, jolloin se sisältää laadukkaan proteiininlähteen, marjoja, hedelmiä tai kasviksia sekä hyvälaatuisia hiilihydraatteja. Välipalalla on hyvä olla myös pehmeitä rasvoja.

Valio pehmeä rahka   kotimainen marja   hiutaleet/leseet/murot   siemenet/pähkinät
+ + +
Hyvälaatuinen proteiini   Marja/hedelmä   Hitaita hiilihydraatteja   Pehmeä rasva

Helppo ratkaisu terveellisiin välipaloihin – ja lisämyyntiin

Valio pehmeä rahkabaari on konsepti, jonka avulla voit tarjota asiakkaillesi terveellistä välipalaa helposti. Raikas Valio pehmeä rahka sisältää runsaasti proteiinia. Valikoimastamme löytyvät rahkan lisäkkeeksi marjasoseet ja -hillot, kotimaiset marjat sekä erilaiset marjakeitot.  Lisäksi tarjolle voi laittaa erilaisia leseitä, hiutaleita tai muroja sekä siemeniä tai pähkinöitä.

Voit pystyttää rahkabaarin vaikkapa lounaslinjastoon ja antaa asiakkaiden koota itse oman annoksensa. Hinnoittelu voi olla kappale- tai painopohjaista tai esimerkiksi rahkaan valittujen lisukkeiden mukaan. Voit myös halutessasi myydä valmiita annoksia myyntipisteiden vitriinistä. Myyvin välipala kun on sellainen, jota on tarjolla aina kun sitä halutaan!