Välipalauutuuksilla kesään

Kesä on vitriinimyynnin kulta-aikaa ja silloin kannattaa hyödyntää Valion valmiit ja helposti mukaan otettavat välipalatuotteet valikoimissa. Suositut välipalabrändimme luovat vitriiniin imua, ja etenkin uutuustuotteet saavat osakseen mainonnan panostuksia. Poimi vinkit näistä topsellereistä ja tarjoa asiakkaillesi monipuolisia vaihtoehtoja kulloisiinkin välipalatarpeisiin.

Toukokuun uutuuksia

Valio PROfeel®, proteiinivälipalojen uranuurtaja, uudistuu. Houkuttelevan ja uuden pakkausdesignin ohella päivitämme valikoimaamme täysin uusilla tuotteilla sekä muokkaamme nykyvalikoimaamme entistä houkuttelevammaksi. Proteiinijogurtit, uudet sokeroimattomat proteiinirahkat lusikalla sekä uusi sokeroimaton proteiinijuoma tulivat myyntiin toukokuussa. PROfeel® tuotteet puhuttelevat laajaa kuluttajajoukkoa, josta treenaava kansa toki korostuu vahvasti.

Valio PROfeel® proteiinijogurtteja 160 g löytyy kaksi maustettua versiota. Niissä on pehmeän täyteläinen rakenne, jossa on hedelmien ja marjojen paloja. Proteiinia maustetuissa jogurteissa 14 g/pakkaus. Mustikka-vanilja ja aprikoosi-vadelma jogurttien makeus tulee hedelmien ja marjojen omista sokereista.

Valio PROfeel® maustamaton proteiinijogurtti 170 g karpalo-granola laktoositon sisältää proteiinia 18 g/pakkaus. Maustamattoman proteiinijogurtin massaan ei ole lisätty sokeria. Granolassa on mm. kaura- ja vehnähiutaleita, kurpitsansiemeniä ja pakastekuivattuja karpaloita. Tuote sisältää kuitua sekä siinä ei ole lisättyä sokeria.  Mukana lusikka!

Valio PROfeel® proteiinirahkojen  valikoima täydentyi kolmella uudella maustetulla ja sokeroimattomalla variantilla. Uusien sokeroimattomien proteiinirahkojen rakenne on entistä pehmeämpi ja helposti lusikoitava. Suklaahiput ja pienet hedelmänpalat tuovat mukavaa suutuntumaa. Mukana lusikka!

Valio Oddlygood®  kasviperäiset välipalat saivat vahvistusta uusista tuorepuuroista 175g pikarissa. Runsaskuituiset ja täyttävät, rakenteeltaan miellyttävän paksut tuorepuureet ovat sydänmerkkituotteita. Niissä on sokeria maltillisesti (alle 8 g /100 g). Mukana myös lusikka!

Samaan aikaan suosittujen Valio Luomu™ jogurttisten tuorepuurojen valikoima täydentyi uudella mustikka-banaani-kaura variantilla. Nämä tuotteet on valittu Vuoden luomuelintarvikkeiksi vuonna 2017.

Valio Gefilus® smoothie jogurttijuoma 2,5 dl omena-mustikka laktoositon on raikas juotava välipala, joka sopii helppoutensa ansiosta kiireisen välipalaksi ja mukaan otettavaksi.

Kestosuosikkeja ei sovi ohittaa

Valio A+™ luonnonjogurtti 200 g ja mysli/granola -tuotteet ovat todellisia vitriinin topsellereitä. Niissä yhdistyy monta tämän ajan suurta kuluttajatrendiä; mm. maustamaton luonnonjogurtti, ravitsevuutta ja täyttävyyttä lisäävä mysli/granola sekä soveltuvuus moneen eri tilanteeseen ja makuun.

Valio Eila® kreikkalaiset jogurtit niin lusikoitavina kuin juotavina versioina ovat herkullisia ja suosittuja välipaloja.

Valio Luomu™ välipaloista löytyy jogurttisten tuorepuurojen lisäksi myös välipalarahkoja sekä aivan uusia smootheja. Valio Luomu™ smoothie 2,5dl annospakkaus säilyy huoneenlämmössä ja siinä on pitkä leima-aika. Tuote maistuu kesähelteillä kuitenkin parhaalle kylmästä myytynä.

Valio Eila® Latte maitokahvijuomat vilvoittavat kesähelteillä. Original ja minttu maut on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta ja ne sisältävät kahvikupillisen verran kofeiinia. Rasvaa vai 1%.