Valmistautuminen jouluun alkaa nyt!

Vaikka kesän vietto on parhaassa vauhdissa ja matkaa jouluaattoon vielä puolisen vuotta, niin aika kuluu kiireisessä keittiötyössä yllättävän nopeasti. Siksi tuleviin sesonkeihin kannattaa valmistautua ajoissa. Tilaamalla joulukauden maistuvimmat pakasteet jo nyt VALO Tilauspalvelusta tai Valion Myyntipalvelusta, säästät myös selvää rahaa.

Pakasteet ovat kätevä tapa helpottaa joulun työmäärää. Valion pakastetuotteista löytyy runsaasti jouluisia herkkuja, kuten suomalaiseen joulupöytään lähtemättömästi kuuluvat laatikot: Valio imelletty perunalaatikko, Valio porkkanalaatikko ja Valio lanttulaatikko. Tämän syksyn uutuutena tarjoamme asiakastoiveesta myös kypsän Valio imelletyn perunalaatikon. Valio koekeittiön kehittämässä reseptissä on käytetty suomalaista ruokaperunaa ja Valio ruokakermaa sekä voita. Tuote on gluteeniton.

Kaikki Valion laatikot ovat laktoosittomia, joten niitä voi tarjota huoletta myös suuremmille seurueille.

Joulupöydän ja glögihetken kruunaavat joulutortut kuuluvat joulunajan odotukseen. Valio luumutähti ja Valio taskutorttu maistuvat niin pikkujouluissa kuin kahvipöydässä. Luumun makuisten herkkujen valmistaminen on helppoa: sulata ja paista. Omanäköisesi joulutortun loihdit helposti täyttämällä ja koristelemalla Valio tähtitorttuaihion. Valion laajasta hillo- ja täytevalikoimasta löytyy useita paistonkestäviä täytteitä. Tänäkin vuonna kaikki nämä joulutortut ovat Valion laktoosittomalla kaulintavoilla leivottuja, lehteviä ja laktoosittomia herkkuja!

Vuoden 2017 joulun hurmaava sesonkileivonnainen on uusi Valio suklaa-kirsikkaruutu. Valmiissa suklaakakussa on kirsikkahilloraitoja, jotka tuovat täyteläiseen leivonnaiseen eurooppalaisen vivahteen. Ruutuleivonnaisesta on kätevä sulattaa ja leikata halutunkokoisia herkkupaloja. Esille laitossa vain mielikuvitus on rajana!

Tilaa nyt ja säästä

Hyödynnä maukkaat Valion ruoka- ja leivonnaispakasteet, ja käytä säästetty aika näyttävän ja mieleenpainuvan jouluruokailun viimeistelyyn. Tilaamalla jo nyt Valion maistuvat ja vaivattomat joulusesongin pakasteet, saat alennusta 7-10% lisäalennuksen tukkuhinnoista 19.6-31.8.2017 välisenä aikana. Tuotteita aletaan toimittaa 2.10. alkaen. Tutustu tuotteisiin ja tilaa ne VALO Tilauspalvelusta tai Valio Myyntipalvelusta erikoishintaan!

Kampanjaan kuuluvat tuotteet:

85567       Valio imelletty perunalaatikko 2,8 kg x 2 / 5,6 kg laktoositon

85508       Valio porkkanalaatikko 2,8 kg x 2 / 5,6 kg laktoositon kypsä

85510       Valio lanttulaatikko 2,8 kg x 2 / 5,6 kg laktoositon kypsä

85253       Valio imelletty kypsä perunalaatikko 2,8 kg x 2 / 5,6 kg laktoositon

85016       Valio tähtitorttuaihio 60 g x 60 / 3,6 kg laktoositon

85017       Valio taskutorttu 65 g x 80 / 5,2 kg laktoositon

85922       Valio luumutähti 60 g x 40 / 2,4 kg laktoositon

85256       Valio suklaa-kirsikkaruutu  440 g x 8 / 3,52 kg laktoositon

 


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos