Valmistautuminen jouluun alkaa nyt!

Valion juhlatuotteiden ennakkomyynti on käynnistynyt. Joulun halutuimmat Valio ruoka- ja leivonnaispakasteet on syytä tilata hyvissä ajoin, jos haluat varmistaa saatavuuden - sillä nämä tuotteet viedään käsistä! Tilaamalla jo nyt vähintään kolme myyntierää joulukauden maistuvimmista pakasteista VALO Tilauspalvelusta tai Valion Myyntipalvelusta l myyntipalvelu@valio.fi / Z 010381190 saat ennakkotilaajan lahjan ja helpotat loppuvuoden kiireisten viikkojen paineita.

Valion herkulliset joulun kausituotteet ovat kätevä tapa helpottaa juhlakauden työmäärää. Ennakkotilaamalla joulun laatikot, tortut ja leivonnaiset sekä riisipuuron varmistat ensinnäkin saatavuuden sekä vapautat resursseja muun tarjonnan suunnitteluun ja valmistamiseen vuoden kiireisimpänä ajankohtana.

Valion valikoimista löytyy runsaasti jouluisia herkkuja. Syyskuussa myyntiin tulevat myös Valio glögit ja erikoiserä pitkään kypsytettyjä kotimaisia herkuttelujuustoja. Nämä kaikki erikoistuotteet saa kätevästi toimitettuna samoissa kuormissa normitilaustesi kanssa. Joulun kausituotteet ovat pääsääntöisesti myynnissä loka-joulukuun ajan, tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Valio joululaatikot

Valikoima kattaa kolme kypsää ja yhden kypsentämättömän laatikon. Valio kypsä porkkanalaatikko, Valio kypsä lanttulaatikko ja Valio kypsä imelletty perunalaatikko ovat laktoosittomia, munattomia ja gluteenittomia sekä sulatusta ja lämmitystä vaille valmiita tarjottavia juhlapöytiin. Aito hämäläinen, laktoositon Valio imelletty perunalaatikko vaatii kypsennyksen ja tekeytyy sitä herkullisemmaksi, mitä pidempään se saa kypsyä matalalla lämmöllä uunissa. Kaikki joululaatikot on valmistettu ensiluokkaisista kotimaisista raaka-aineista Valion omalla reseptillä. Laatikot ovat olleet arvostelumenestyksiä, joten voit huoletta ulkoistaa laatikoiden tekemisen meille ja käyttää säästyneen resurssin muihin tarjoiluihin ja näyttävään esillepanoon.

Valio riisipuuroValio Riisipuuro

Kypsäksi ja meheväksi haudutettu Valio riisipuuro saa makunsa Valio laktoosittomasta kermasta ja voista. Tuote on pakattu 2 kg pusseihin, jossa se on helppo lämmittää. Laktoositon ja gluteeniton jouluajan herkku maistuu aamiaisella ja lounaalla, mutta myös tuunattuna jälkiruokana.

joulutorttuaihio ja valmiit tähtitortut

Valio Joulutortut ja juhlaherkut

Joulupöydän ja glögihetken kruunaavat joulutortut kuuluvat joulunajan odotukseen. Valio luumutähti ja Valio taskutorttu maistuvat niin pikkujouluissa kuin kahvipöydässä. Luumun makuisten herkkujen valmistaminen on helppoa: sulata ja paista. Omanäköisesi joulutortun loihdit helposti täyttämällä ja koristelemalla Valio tähtitorttuaihion. Valion laajasta hillo- ja täytevalikoimasta löytyy useita paistonkestäviä täytteitä. Suosittelemme erityisesti Valio Karpalotäytettä ja joulun ajan kausituotetta Valio Kirsikkatäytettä.

Valio levykakku ja Valio omenataskuTänäkin vuonna kaikki nämä joulutortut ovat Valion laktoosittomalla kaulintavoilla leivottuja, lehteviä ja laktoosittomia herkkuja!

Valio juhlakakku on erikoiserä ainutlaatuista ja juhlavaa loppuvuoden makeaa tarjottavaa. Tumman vetopohjan päällä on pehmeän täyteläinen rahka-jogurttikerros ja kaiken kruunaa kullankimalteleva, maistuva vaalea glögihyytelöpinta. Tähän levykakkuun saat lisänäyttävyyttä pursotuksilla ja koristeluilla.

Valio gluteeniton omenatasku on tervetullut vaihtoehto juhlakauden gluteenittomiin tarjoiluihin. Tämä lisäksi laktoositon ja munaton kausituote sisältää runsaasti omenahilloa ja on pakattu 5 kpl alustoille. Tuote on kypsä ja helppo sulattaa tarjolle.

Tilaa nyt ja varmista saatavuus

Tilaamalla jo nyt vähintään kolme myyntierää Valion maistuvimmista ja vaivattomattomimmista joulusesongin pakasteista, saat ennakkotilaajan lahjan touko-elokuussa jätetyistä sitovista tilauksista. Kausituotteiden toimitus tapahtuu 1.10. alkaen. Tutustu tuotteisiin ja tilaa ne VALO Tilauspalvelusta tai Valio Myyntipalvelusta l myyntipalvelu@valio.fi / Z 010381190.

Kampanjaan kuuluvat tuotteet:

85508                 Valio kypsä porkkanalaatikko 2,8 kg x 2 / 5,6 kg laktoositon

85510                 Valio kypsä lanttulaatikko 2,8 kg x 2 / 5,6 kg laktoositon

85253                 Valio kypsä imelletty perunalaatikko 2,8 kg x 2 / 5,6 kg laktoositon

85567                 Valio imelletty perunalaatikko 2,8 kg x 2 / 5,6 kg laktoositon

85016                 Valio tähtitorttuaihio 60 g x 60 / 3,6 kg laktoositon

85017                 Valio taskutorttu 65 g x 80 / 5,2 kg laktoositon

85922                 Valio luumutähti 60 g x 40 / 2,4 kg laktoositon

85183                 Valio juhlakakku 460 g x 4 / 1,84 kg laktoositon

85282                 Valio riisipuuro 2 kg x 2 / 4 kg laktoositon

85283                 Valio gluteeniton omenatasku 40 g x 30 / 1,2 kg laktoositon