Värikästä, herkullista, täyttävää - Fit & Fab

Juuri sitä on vuoden 2018 aloittava teemamme Fit & Fab. Joulun ylensyönnin jälkeen tuulahdus keveyttä, raikkaita makuja ja hyvää oloa on varmasti paikallaan. Uusi Voilà! -lehti on täynnä maukkaita ja ravitsevia reseptejä, joilla saa selätettyä hieman tuhdimmankin jouluturvotuksen herkullisia makuja säästämättä.

Terveellisyysaspektin ei missään nimessä tarvitse tarkoittaa mauttomuutta. Fit & Fab -filosofiamme kautta haluamme tuoda käyttöösi kokonaisuuden hyvää oloa tuovasta värikkäästä ja houkuttelevasta ruoasta, joka on ravitsevaa, hyvät energiatasot sisältävää silmän ja mielen ruokaa. Vaikka resepteissä sokerin ja suolan käyttöä on pyritty hillitsemään, ei maltillista herkuttelua ole suinkaan unohdettu.

Teemaresepteistä saat inspiraatiota Aasian ja Lähi-idän makumaailmoista, jotka herättävät asiakkaasi mielenkiinnon. Voit uudistaa salaattipöytäsi ilmettä uusilla komponenteilla ja tarjoiluehdotuksilla. Saat ideoita maukkaisiin vitriinituotteisiin, joiden makuja voi hyödyntää myös lounastarjonnassa. Voit myös uppoutua leipomokonsulttimme herkullisiin ja keväisiin vinkkeihin leivonnassa, siinäkään tasapainoisuutta täysin unohtamatta.

Syöminen on ainoa hetki, jolloin ihminen käyttää kaikkia aistejaan, joten ruoan visuaalisuus, rakenne ja maku ovat ruokaillessa ensisijaisen tärkeässä roolissa. Todellinen aterianautinto syntyy, kun kaikki aistit saavat sopivaa ärsykettä ja dopamiinit alkavat jyllätä kehossamme. Syvät maut, rapeat komponentit ja kauniit värit yhdistettynä ravintorikkaisiin raaka-aineisiin, juuri sitä on Fit & Fab.

Lataa uusi Voilà! -lehti >

 

Fit & fab reseptejä: