Vinkkejä tarjontaan ja helpotusta kesään puolivalmiilla tuotteilla

Vinkkejä tarjontaan ja helpotusta kesään puolivalmiilla tuotteilla

Kesä on saapunut pohjoiseen Suomeen! Niin on myös kesälomakausi ja se vaatii monelta ruokaa ja välipalaa tarjoavalta paikalta hieman suunnittelua, tai ainakin helpotusta tarjottaviin tuotteisiin. Laadukkaat Valion puolivalmiit pakasteet tuovat kaivatun avun kiireiseen sesonkiin.

Vitriiniin tai take away-myyntiin soveltuvat paistovalmiit patongit, joiden täytevaihtoehtoina ovat kinkku-ananas, mozzarella ja salami. Myyntikombona voi olla patonki ja juoma, jolloin ulosmyyntihinnan voi pitää volyymia tavoitellessa jopa suhteellisen alhaisena. Auringosta nauttivat asiakkaat useasti haluavat jotain nopeaa mukaan ja edullinen hinta houkuttelee helpommin ostopäätökseen.

Valio kasvis-sienipiirakka on sulatusta vaille valmis vitriinituote, tai vihersalaatin kera tarjottava kevyt lounas. Valio GN-pannupizzapohja sisältää tomaattikastikkeen, joten riittää, kun täytteiden jälkeen laittaa pizzan uuniin, paloiksi ja myyntiin. Valio juusto-tomaattikierre ja juusto-porkkanakierre paistuvat uunissa herkullisiksi sellaisenaan, mutta vaihtelua tuotteelle saa voitelemalla kierteen ja ripottelemalla juustoa, siemeniä tai pähkinöitä pinnalle ennen paistoa. Paiston ja jäähdytyksen jälkeen kierteen voi myös täyttää.Kypsillä kala-, kasvis- ja juurestuotteilla valmistuu nopea ja kesäinen lounas kädenkäänteessä. Silakkafileepihvit, siemenkuorrutetut kalafileepalat, Valio falafelit, lime-yrttimaustetut kalaleikkeet tai Valio Meksikon papupihvit yhdistettynä paahdettuihin uutuusjuureksiin saat tarjontaasi uunissa nopeasti valmistettavia lisämyyntivaltteja. Annokset viimeistellään paiston aikana raikkaalla vihersalaatilla ja valmiilla dipeillä tai itsetehdyillä tahnoilla ja kastikkeilla.

Aurinko on harvinainen näky pohjoisen asukkailla, joten kesän ollessa parhaimmillaan on ruokailussa nopeus usein valttia. Nopeuden takaa laadukkaat ja kesätyöntekijöille helpotusta tuovat puolivalmiit tuotteet.