uutuustuotteet

Vuoden alun uutuuksista hyvinvointia ja hyvää makua!

Valion ammattilaisten uutuustuotteet tuovat jotain uutta ja jotain vanhaa. Tuomme mm. takaisin rakastetun leipäjuuston ja alkuvuoden hyvinvointilupauksia tukemaan monia kiinnostavia tuotteita. Emme ole unohtaneet herkutteluakaan!

Rakastettu leipäjuusto sopii pikkusuolaiseksi suupalaksi

Valion kotimaisten juustojen valikoimaan tuodaan takaisin rakastettu leipäjuusto. Tuote on laktoositon ja säilöntäaineeton ja se on valmistettu tuoreesta homogenoimattomasta maidosta. Näyttävästä isosta pyöreästä juustokiekosta saa leikattua halutunlaisia paloja. Ideoimme herkullisia suupaloja leipäjuustosta seuraavin lisukkein (vasemmasta lusikasta myötäpäivään):

leipäjuusto

Vuoden terveellisempään aloitukseen

Alkuvuoden hyvinvointi-teemaan soveltuvia ruokaisia uutuustuotteita ovat suositut ja vegaaniruokavalioonkin soveltuvat Valio Falafel kasvispyörykät sekä herkullisen vastuullinen Food Service siemenkuorrutettu kalafileepala. Kiireisen keittiön avuksi valmistetut laktoosittomat Valio juustoinen kasvissosekeitto ja Valio kermainen pinaattikeitto ovat hyviä lounastuotteita pienempiin kahviloihin ja ravintoloihin.

Falafel: Runsaasti kikhernettä sisältävä pyörykkä soveltuu sellaisenaan syötäväksi tai täytteeksi pitaleipään. Katso Voilà! 1/2018 lehden resepteistä herkulliset lisukkeet esimerkiksi meze-tarjoiluihin. Tuote on maidoton, laktoositon, gluteeniton ja kananmunaton Sydänmerkki –tuote, halkaisija n. 30 mm.

Valmistus: Kuumenna jäisenä tai osittain sulaneena kiertoilmauunissa 150 °C n. 30 min.

Siemenkuorrutettu kalafileepala: Kalafileepala on valmistettu vaaleasta, vähärasvaisesta ja MSC sertifioidusta alaskanseitifileestä. Siemenet antavat rapean herkullisen suutuntuman ja tuovat vaihtelua perinteiselle jauholeivitykselle. Paneroinnissa on käytetty melonin, auringonkukan, pellavan ja kurpitsansiemeniä sekä hirssiä. Tuote on maidoton ja laktoositon, koko 44 x 88 x 16 mm.

Valmistus: Paista jäisenä kiertoilmauunissa 175 °C 10-15 min tai yhdistelmätoiminnolla 200 °C kosteus 30 % n. 12 min tai upporasvassa 170 °C 6-8 min tai paistinpannulla n. 5 min molemmin puolin.

kasviskeitotKasviskeitot: Samettisen herkulliset valmiit keitot nyt pakasteena. Ne on helppo lämmittää omassa pakkauksessaan. Ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetut keitot soveltuvat pääruoaksi, salaatin kaveriksi tai mukaan otettavaksi . Tuotteet ovat laktoosittomia.

Valmistus: Kypsä pakaste. Sulata keittoa 12h viileässä ja keitä keitto-ohjelmalla pussissa monitoimiuunissa n. 30 min tai lämmitä jäisenä n. 45 min.

Nopeat valmiit suolaiset leivonnaiset

Valmiita suolaisia leivonnaisia on toivottu valikoimaan jo pidempään. Valio juusto-porkkanakierre ja Valio juusto-tomaattikierre sopivat pikkunälkään, kahvin kanssa tai keiton kyytipojaksi. Ne ovat itse tehdyn –näköisiä ja sisältävät  Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa, joka tuo taikinaan maun lisäksi mukavan rakenteen ja säilyttää tuotteet kostean pehmeinä. Valmistus: Sulata tuotteet huoneenlämmössä n. 2 h. Voitele maidolla tai kananmunalla ja koristele halutessasi. Paista kiertoilmauunissa 160 °C n. 15 min.

kasvis-sienipiirakkaSuolainen valmis piirakka pelastaa monen monta tilannetta! Valio ½ GN kasvis-sienipiirakan pohja on leivottu Valio voilla. Kasvisten ja suomalaisten metsäsienien maku vain paranee yhdessä juuston ja kerman kanssa , tuote on laktoositon. Valmistus: Kypsä pakaste. Sulata huoneenlämmössä n. 4 h. Lämmitä kiertoilmauunissa 160 °C n. 20 min tai lämmitä yksittäinen sulatettu pala mikroaaltouunissa.

Taikinajuureen leivottu ja täysjyväkauraa sisältävät Valio kaurapalat ovat maidoton ja laktoositon leipäuutuus. Mehevistä ja monikäyttöisistä sämpyläruuduista voi taittaa sämpylän kerrallaan tai täyttää kokonaisen leivän tarjolle. Erinomainen myös pariloituna. Valmistus: Kypsä pakaste. Sulata huoneenlämmössä 2 - 3 h ja tarjoile tai lämmitä kiertoilmauunissa n. 1 h sulatuksen jälkeen (n. 200 °C n. 8 min). Loistavan vitriinituotteen saat MiFU leivästä.

Alkuvuoden herkutteluhetkiin

Herkutteluhetkiin on tarjolla viikosta 5 alkaen helppoja sesonkituotteita. Ystävänpäivä (14.2.) ja naistenpäivä (8.3) kannattaa huomioida myynnillisesti. Sulattamalla valmis Food Service juustokakku donitsi kätkee sisälleen juustokakkutäyteen ja donitsin päällä on upea koristelu kuivatulla marjarouheella. Myynnissä vain rajoitettu määrä – toimi siis nopeasti!

Kevään keltaiseen sesonkiin sopii tuttu Valio vuodenaikalevykakku, kausituote on myynnissä viikot 5-22/2018. Levykakussa on maistuva rahka-jogurttikerros, jonka päällä kauniin keltainen ananas-aprikoosihyytelöpinta. Leivosriveistä on kätevä leikata halutun kokoisia annospaloja, yksilölliset pursotukset ja koristelut viimeistelevät leivoksen. Laktoositon.