Valio Food Solutions

Joulu valmistuu hyvissä ajoin

Joulu saattaa tuntua vielä kaukaiselta ajatukselta, mutta ajoissa valmistautuminen tietää hiukan helpompaa loppuvuotta. Kun hyödynnät Valion jouluiset ruoka- ja leivonnaispakasteet ja tuunaat tuotteet halutessasi omannäköisiksesi, voit käyttää säästetyn ajan näyttävän ja maittavan jouluruokailun viimeistelyyn.

Valion joulutuotteiden valikoimasta löydät monia tuotteita, jotka on suunniteltu helpottamaan loppuvuoden kiireitä. Joulun kausituotteissamme on huomioitu keittiöammattilaisten toiveita. Pakasteita hyödyntävät kokit ovat mielissään klassikkolaatikoistamme – olennaisena osana suomalaisiin joulupöytiin kuuluvat Valio porkkanalaatikko, Valio lanttulaatikko ja Valio imelletty perunalaatikko – jotka tuovat suurta helpotusta kiireisiin keittiöihin. Kaikki laatikot ovat laktoosittomia ja kanamunattomia, ja porkkana- ja lanttulaatikko lisäksi gluteenittomia. Lisäksi valikoimassa on jälleen Valio imelletty kypsä perunalaatikko, joka on sulatuksen ja kuumennuksen jälkeen valmista tarjottavaa noin puolessatoista tunnissa. Valmistukseen on käytetty suomalaista ruokaperunaa sekä Valion ruokakermaa ja voita. Se on myös laktoositon ja gluteeniton. Porkkana- ja lanttulaatikko sekä imelletty kypsä perunalaatikko ovat kätevissä muovivuoissa, jotka voidaan hävittää energiajätteen joukossa. Käsittelethän jäisiä laatikoita varoen.

Valio joulutortut on leivottu ensiluokkaiseen, laktoosittomaan kaulintavoihin, mikä takaa herkullisen maun ja lehtevän koostumuksen. Valikoimaan kuuluu kolme ikisuosikkia: Valio tähtitorttuaihio, Valio taskutorttu ja Valio luumutähti. Torttujen lisäksi kahvi- ja glögitarjoiluihin sekä joulun jälkiruokapöytään sopiva Valio juhlakakun loistava makuyhdistelmä hemmottelee asiakkaitasi. Tumman kakkupohjan päällä on rahka-jogurttikerros, ja leivoksen viimeistelee maistuva vaalea glögihyytelöpinta. Helppokäyttöinen tuote on sulattamalla valmis tarjolle, leivosriveistä voit leikata halutun kokoisia annospaloja. Tuote on laktoositon ja se on helppo koristella esimerkiksi suklaalla, joulun mausteilla sekä raikkailla hedelmillä ja marjoilla.

Makua ruoanlaittoon ja leivontaan

Täyteläinen ja laadukas Valio kirsikkatäyte on paistonkestävä premium-tuote, helposti levittyvä ja pursotettava täyte. Kirsikkatäyte sisältää herkullisia kirsikan paloja. Odotettu kirsikkamaku tuo silmän iloa punaisella värillään loppuvuoden sesonkiin. Kirsikkatäyte on raikas yllätys Valio tähtitorttuaihion täytteeksi. Täytekakkuihin, jouluhalkoon ja mm. rahkan sekaan tämä täyte sopii myös erinomaisesti. Juustolautaselle saa kivan lisukkeen ohentamalla kirsikkatäytteen sherryllä. Kokeile myös juhlakauden herkullista viikunatäytettä ja luumumarmeladia.

Juustopöydän tähtinä toimivat Valio Hienoin Mustaleima™ sekä muut Valio juustomestareiden juustot. Unohtamatta juustolahjapakkauksia, jotka ovat erinomainen lisämyyntivaltti. Tästä pääset tilaaman joulun juustolahjat.

…Klassikoita unohtamatta

Aidoista luumuista ja rusinoista valmistettu, sokerilla makeutettu Valio luumu-rusinakeitto kuuluu saumattomasti sesonkiin ja Valio valmisriisipuuron kyytipojaksi. Keittoa voi nauttia sellaisenaan tai valmistaa sekametelisopan saostamalla keiton perunajauholla ja lisäämällä sekaan kuivatuttuja hedelmiä.

Älä unohda joulun juomia

Glögin tuoksu leijailee ilmassa jo varhain pikkujoulukaudella ja on varma merkki lähestyvästä joulusta. Valio glögejä on saatavilla kolmea eri vaihtoehtoa: Valio glögi tumma sokeroimaton, Valio glögi tumma ja Valio glögi vaalea. Glögeissä on käytetty aitoja joulumausteita, kuten kanelia, neilikkaa, kardemummaa ja inkivääriä. Joulun herkutteluun sopii myös Valio Hehku® mausteinen rypälejuoma. Tämä talvinen juoma saa makunsa neilikasta, kanelista, rommista, kirsikasta ja vanilliinista.

Valion joulun kausituotteiden toimitukset alkavat lokakuun alussa

Tuotevalikoimastamme löydät kaikki joulun klassikot, kuten tortut, laatikot ja glögit. Laktoosittomia tuotteita löytyy myös monipuolisesti. Joulun tuotteet ja vakiovalikoiman tuotteet toimitetaan perille kätevästi samassa kuormassa. Joulun kausituotteet ovat olleet perinteisesti erittäin suosittuja. Muista siis tilata omasi hyvissä ajoin, ettei tavara lopu kesken!

Valion joulun kausituotteet

Tässä muutamia tuotevalikoimamme kausituotteita. Koko valikoiman näet tuotehaun kautta.