Valio Food Solutions

Joulun ideat ammattilaisille

Joulun ruoka- ja leivonnaispakasteet tuunausvinkkeineen sekä sesongin reseptit ja tarjoiluehdotukset ammattikeittiöihin, leipomoille ja teollisuuteen suunniteltuina. Alkuruoista kokoustarjoiluihin ja suurtalouskeittiöistä artesaanileipomoihin, tämä on joulusivu ammattilaisille.

Ruoka- ja leivonnaistuotteet

Valion herkulliset ja monipuoliset joulutuotteet helpottavat joulutarjontasi suunnittelua ja toteutusta. Valmiit joulun ruoka- ja leivonnaispakasteet sekä kaikki tarvitsemasi laadukkaat perusraaka-aineet saat meiltä yhdessä ja samassa kuormassa.

Joulun ruoka- ja leivonnaistuotteet

Joulureseptiikkaa ammattikeittiölle

Jouluiset alkuruoat, pääruoat, jälkiruoat ja makeat tarjottavat, juustot sekä kokous- ja kahvitarjoilut klassiseen tai modernimpaan makuun. Joulun makumaailmoja lännestä itään HoReCa-alan ammattilaisille.

Alkuruoat
Pääruoat
Jälkiruoat ja makeat tarjottavat
Joulun juustotarjoilut
Jouluiset kahvi- ja kokoustarjoilut

Joulureseptiikkaa leipomoille

Mitä olisikaan loppuvuoden juhla-aika ilman leivonnaisia? Olemme koonneet jouluisen herkullisia ja suussasulavia reseptejä eri tyyppisistä levonnaisista: makeita pikkuleipiä, kahvileipiä ja kakkuja sekä jouluista leipää.

Joulureseptiikkaa leipomoille

Kiireistä sesonkiarkea helpottavia vinkkejä

Ajankohtaiset artikkelit ovat täynnä lisämyynti-ideoita ja kiireistä sesonkiarkea helpottavia vinkkejä. Keittiömestarimme ja leipomokonsulttimme vinkit auttavat joulusesongin kiireessä.

Kala maistuu joulupöydässä
Joulu valmistuu hyvissä ajoin
Joulun myyntivaltti - syötävät lahjat

Pikkujoulujen tarjonta ja makumaailma

Pikkujoulukauden pitäisi olla ravintoloille myynnillisesti erinomaista aikaa. Tilauksia erinäisiin tarjoiluihin alkaa sadella, mutta aika on useasti kortilla. Hyvä suunnittelu on kaiken A ja O.

Inspiraatiota pikkujoulujen tarjontaan ja makumaailmaan!
Pikkujoulun purtavat uudella twistillä