Valio Aimo

Joulun ideat ammattilaisille

Tänä vuonna joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Kaikki on suunniteltu valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.

Uusi elämyksellinen, mutta helposti toteutettava joulu

Joulu on herkullisen ruoan, viihtyisän tilan ja lämminhenkisen tunnelman yhdistelmä. Tarjoamme teemallisen joulun neljällä eri tyylillä. Katso alta ideat ja ohjeet eri teemojen mukaisiin herkkuihin, menukokonaisuuksiin, kattaukseen ja tunnelman rakentamiseen. Olemme suunnitelleet valmiiksi jopa erilaisiin tunnelmiin sopivat soittolistat sekä käyttövalmiit menupohjat. Valitse vain ravintolaasi parhaiten sopiva jouluteema; toteuttamiseen tarvittavat reseptit, ohjeet ja tuotteet toimittaa Valio Aimo.

Mikä teema on ravintolasi valinta juuri sinun asiakkaillesi?

Hygge

Hygge joulu on kutsuva, pehmeä ja rento. Ruokalistalla on raikkaita skandinaavisia makuja, erityisesti kalaa, äyriäisiä ja kasviksia. Värimaailma on seesteinen ja somisteet sekä koristelu luonnollista.

Tutustu Hygge jouluun

Brasserie

Ranskalainen Brasserie-joulu on klassisen tyylikäs mutta rento. Ruoka on perinteikästä bistroruokaa modernilla twistillä. Maut ovat täyteläisiä ja aitoja. Tunnelma syntyy tummista värisävyistä yhdistettynä hyppyselliseen kimalllusta.

Katso Brasserie jouluteema

Perinteinen

Perinteinen suomalainen joulu syntyy tummista sävyistä, kuusen tuoksusta ja tunnelmallisista valoista. Ruoassa tuoksuvat ja maistuvat perinteet mutta uudella ja yllätyksellisellä tavalla. Suomalaisessa joulussa luonto ja aitous ovat pääroolissa.

Vinkit perinteiseen joulutunnelmaan

Street Food

Street Food joulussa maistuu ja tuntuu kansainvälisten joulujen hallittu sekamelska. Maut ovat rohkeita ja tuoksut voimakkaita. Koristelu ja tunnelma vievät pienelle jouluiselle makumatkalle maailman ääriin.

Ohjeet Street Food joulun luomiseen

Joulutunnelmaa terassilla

Terassit kutsuvat myös talvella! Me tarjoamme ideat terassin tuunaamiseen sesonkiin sopivaksi. Somisteilla, tyynyillä, pehmeydellä ja valoilla rakennat terassista sesongin tunnelmallisimman ulkotilan.

Katso vinkit talviterassille

Joulu käynnistyy pikkujouluista

Vuoden herkullisimpaan aikaan otetaan varaslähtö tietenkin pikkujouluissa. Katso vinkit pikkujoulucateringin suolaisiin ja makeisiin tarjottaviin, juustojen tarjoiluun sekä lämmittäviin joulun juomiin.

Joulureseptiikkaa ammattikeittiölle

Sesongin reseptimme sisältävät vinkkejä niin lounasravintolan linjastolle, juhlavammille ravintolaillallisille, alkuruokiin ja jälkiruokatarjoiluihin. Ammattikeittiöissä joulu on kiireistä aikaa, mutta suunnitelmallisuudella ja valmista hyödyntämällä pääsee pitkälle. Nappaa ammattilaisten joulusivuiltamme vapaasti parhaat vinkkimme käyttöösi ja hemmottele asiakkaita omaan konseptiisi sopivilla jouluisia mauilla.

Joulun ajan parhaat vinkit leipomoille ja kahviloihin

Mitä olisikaan loppuvuoden juhlasesonki ilman leivonnaisia? Tästä osiosta löydät jouluisen herkulliset reseptit leipomoille ja kahviloihin. Tuunaa vitriiniin torttuja uudella tapaa, valmista asiakkaille maistuvimmat makeat pikkuleivät, kahvileivät ja kakut. Poimi myös ideat monenlaisiin joululeipiin, jotka ovat take away -myynnin suosikkeja ja hyvä keino tehdä lisämyyntiä. Katso ideat myös kauden parhaisiin kokoustarjoiluihin ja tutustu sesongin valmistuotevalikoimaan, jotka tuovat vaihtelua ja seongin makuja niin ruokalistalle kuin leivonnaisvalikoimaankin.

Tarjoa asiakkaille vaihtoehtoja

Onko etsinnässä takuuvarma ohje lounasravintolan kalapöytään tai vegaaninen vaihtoehto, joka kelpaa sekasyöjällekin? Katso ohjeet, jotka hurmaavat asiakkaat taatusti. Hyödynnä myös Valion ruoka- ja leivonnaispakasteita tarjoilussasi, tuunaa ne omannäköisiksi ja käytä säästetty työaika näyttävän jouluruokailun viimeistelyyn. Kausituotteet ovat myynnissä pääosin loka–joulukuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Varmista siis tilauksesi ajoissa!

Ilahduta herkkulahjalla

Huolella valittu, herkullinen lahjapakkaus on ihana antaa ja saada. Keräsimme kasaan valmiita herkkulaatikoita, joita on helppo antaa omalle henkilökunnalle, yhteistyökumppanille tai ystäville.

Tutustu valmiisiin lahjapaketteihin