Valio Aimo

Joulun ideat ammattilaisille

Tehdään yhdessä asiakkaille joulun maistuvin kattaus! Kokosimme yhteen ideapaketin laadukkaista ravintolaelämyksistä sesongin herkullisimpiin leivonnaisiin.

Mistä on ammattilaisten joulu tehty?

Ruoka- ja leivonnaispakasteiden tuunausvinkeistä, sesongin resepteistä, jouluisista mauista ja tarjoiluehdotuksista. Paketoimme yhteen kokonaisuuden, joka on suunniteltu ammattikeittiöitä, leipomoita ja teollisuutta – ja tietysti ennen kaikkea asiakkaita ajatellen.

Vuoden herkullisimpaan aikaan otetaan varaslähtö tietenkin pikkujouluissa. Katso vinkit pikkujoulucateringin suolaisiin ja makeisiin tarjottaviin, juustojen tarjoiluun sekä lämmittäviin joulun juomiin.

Joulureseptiikkaa ammattikeittiölle

Sesongin reseptimme sisältävät vinkkejä niin lounasravintolan linjastolle, juhlavammille ravintolaillallisille, alkuruokiin ja jälkiruokatarjoiluihin. Ammattikeittiöissä joulu on kiireistä aikaa, mutta suunnitelmallisuudella ja valmista hyödyntämällä pääsee pitkälle. Nappaa ammattilaisten joulusivuiltamme vapaasti parhaat vinkkimme käyttöösi ja hemmottele asiakkaita omaan konseptiisi sopivilla jouluisia mauilla.

Joulun ajan parhaat vinkit leipomoille ja kahviloihin

Mitä olisikaan loppuvuoden juhlasesonki ilman leivonnaisia? Tästä osiosta löydät jouluisen herkulliset reseptit leipomoille ja kahviloihin. Tuunaa vitriiniin torttuja uudella tapaa, valmista asiakkaille maistuvimmat makeat pikkuleivät, kahvileivät ja kakut. Poimi myös ideat monenlaisiin joululeipiin, jotka ovat take away -myynnin suosikkeja ja hyvä keino tehdä lisämyyntiä. Katso ideat myös kauden parhaisiin kokoustarjoiluihin ja tutustu sesongin valmistuotevalikoimaan, jotka tuovat vaihtelua ja seongin makuja niin ruokalistalle kuin leivonnaisvalikoimaankin.

Tarjoa asiakkaille vaihtoehtoja

Onko etsinnässä takuuvarma ohje lounasravintolan kalapöytään tai vegaaninen vaihtoehto, joka kelpaa sekasyöjällekin? Katso ohjeet, jotka hurmaavat asiakkaat taatusti. Hyödynnä myös Valion ruoka- ja leivonnaispakasteita tarjoilussasi, tuunaa ne omannäköisiksi ja käytä säästetty työaika näyttävän jouluruokailun viimeistelyyn. Kausituotteet ovat myynnissä pääosin loka–joulukuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Varmista siis tilauksesi ajoissa!

Tilaa joulutuotteet hyvissä ajoin

Valion joulutuotteiden valikoimasta löydät monia ratkaisuja helpottamaan ammattikeittiön loppuvuoden kiireitä. Joulun tuotteet ja vakiovalikoiman tuotteet toimitetaan perille kätevästi samassa kuormassa. Joulun kausituotteet ovat olleet perinteisesti erittäin suosittuja. Muista siis tilata omasi hyvissä ajoin, ettei tavara lopu kesken!

Tilaa ajoissa

Tilaa lahjaksi juustoja

Kun mietit lahjaa omalle henkilökunnallesi, yhteistyökumppanillesi ja ystävillesi, muista suomalaisten juustomestareiden taidonnäyte: ainutlaatuiset Valio juustot kauniissa lahjapaketissa.

tilaus

Joulun helppo ja herkullinen take away

Kevään hienoista take away - ratkaisuista inspiroituneina kokosimme asiakkaillemme ratkaisuja, joissa yhdistyy sesongin mukainen raaka-ainevalikoima ja mukaan otettavien tarjoilujen mahdollisuudet. Nyt voit järjestää joululounaat tai pienemmät tarjoilut ihan missä vaan. Kata etäjoulu helposti.

Joulun take away -kokonaisuudet