Valio Food Solutions

Joulun ideat ammattilaisille

Tehdään yhdessä asiakkaille kaikkien aikojen joulu!

Mistä on ammattilaisten joulu tehty? Ruoka- ja leivonnaispakasteiden tuunausvinkeistä, sesongin herkullisista resepteistä, jouluisista tarjoiluehdotuksista. Kokonaisuus on suunniteltu ammattikeittiöitä, leipomoita ja teollisuutta – ja tietysti ennen kaikkea asiakkaita ajatellen.

Joulureseptiikkaa ammattikeittiölle

Sesongin reseptimme sisältävät vinkkejä lounaalle, juhlavammille illallisille, alkuruokiin ja kokoustarjoiluihin. Joulu on kiireistä aikaa, mutta suunnitelmallisuudella ja valmista hyödyntämällä pääsee pitkälle. Nappaa ammattilaisten joulusivuiltamme vapaasti parhaat vinkkimme käyttöösi!

Alkuruoat
Pääruoat
Joulun ajan vegaaniset herkut
Joulun juustotarjoilut
Jälkiruoat ja makeat tarjottavat
Jouluiset kahvi- ja kokoustarjoilut

Ruoka- ja leivonnaistuotteet joulusesonkiin

Valion herkullisilla ja monipuolisia joulutuotteilla on helppo rakentaa asiakkaille maistuva joulu. Valmiit joulun ruoka- ja leivonnaispakasteet sekä kaikki tarvitsemasi laadukkaat perusraaka-aineet saat meiltä yhdessä ja samassa kuormassa.

katso joulutuotteet

Jouluiset reseptit leipomoille ja kahviloille

Mitä olisikaan loppuvuoden juhla-aika ilman leivonnaisia? Tästä osiosta löydät jouluisen herkulliset leivonnaisreseptit: makeat pikkuleivät, kahvileivät ja kakut sekä ohjeet ihanimpiin joululeipiin.

reseptit leipomoille

Joulusesongin maistuvimmat etkot

Pikkujoulukausi on ravintolamyynnille erinomaista aikaa. Hyvä suunnittelu on kaiken A ja O, kun tilauksia erinäisiin tarjoiluihin alkaa sadella ja aika on kortilla.

siirry pikkujouluun

Vinkit sesongin kiireisiin ammattilaiselta ammattilaiselle

Mistä lisämyyntiä? Entä miten taklata joulun ajan kiireet? Ajankohtaiset artikkelimme ovat täynnä lisämyynti-ideoita ja kiireistä sesonkiarkea helpottavia niksejä. Lue keittiömestarimme ja leipomokonsulttimme vinkit!

Tilaa joulutuotteet hyvissä ajoin
Joulun myyntivaltti - syötävät lahjat
Kala maistuu joulupöydässä