Jouluiseen juhlapöytään kuuluvat vahvasti herkulliset alkupalat. Tarjoa asiakkaille pöydän täydeltä herkullisia pateita, kaloja, leipiä, lihoja, salaatteja ja kastikkeita.
Joulun tietää alkaneen, kun vastaan tulee runsas kalapöytä. Näillä resepteillä takaat asiakkaillesi herkullisen aloituksen juhlapyhiin. Kylmät alkupalat ovat myös hyvä keino tehdä joulusesongin lisämyyntiä. Valmiiksi pakatut alkupalat on asiakkaan helppo napata omaan juhlapöytäänsä tai antaa lahjaksi.
Joulusesongin alkupalapöydässä maistuvat monenlaiset liharuoat. Jouluhalko maistuu myös suolaisena versiona ja herkulliset suupalat, pateet, lämpimät ja kylmät lihaisat herkut tekevät alkuruokapöydästä juhlavan.
Sesongin salaateissa maistuvat punajuuri, juustot ja hedelmät. Tarjoatko asiakkaille perinteikkäästi rosollia ja Waldorfin salaattia vai kenties AURA® punajuuri-viikunasalaattia, joka on täydellinen yhdistelmä juurevia makuja sekä sinihomejuuston suolaisuutta? Salaattitarjoilun viimeistelee glögillä tai vadelmilla maustettu raikas vinegrette.
Salaatit, kastikkeet ja kalaruoat kaipaavat kaverikseen itsetehtyä leipää. Makeahko joululimppu ja saaristolaisleipä maistuvat asiakkaille ja tuovat jouluun perinteistä makumaailmaa. Joulun aikaan leipään voi kätkeä jopa valkosuklaata! Leivän seuraksi pöytään katetaan tietenkin aitoa Valio voita.