Valio Aimo

Jouluiset kahvi- ja kokoustarjoilut

Joulun aika on täynnä kahvi- ja kokoustilaisuuksia sekä pienimuotoisia illanviettoja, joissa maistuvat jouluiset maut. Poimi ideat ja vinkit sekä suolaiseen että makeaan kokoustarjoiluun.

Suolaista tarjoiltavaa

Glögiä mausteena ja leipäjuustoa suolaisilla täytteillä – katso uusia ideoita suolaisiin tarjoiluihin pikkujoulupöytään tai jouluiseen kahvitilaisuuteen. Lisää vinkkejä  pikkujoulutarjottaviin löydät täältä.

Makeat kokoustarjoilut

Makeaan kahvitarjoiluun voi tuoda vaihtelua tarjoamalla asiakkaille muutakin kuin perinteisiä joululeivonnaisia. Nämä reseptit takaavat asiakkaillesi huikeat pikkujoulu- tai kokoustarjottavat ennen varsinaisia juhlapyhiä.

Makeat leivonnaiset tuoksuvat joululta

Tuoreet, itseleivotut kahvitarjoilut tekevät vaikutuksen ja tuovat lisäarvoa asiakkaan kokemukseen. Mausteiksi käyvät tietenkin luumu, karpalo, AURA®, suklaa, manteli ja kinuski.

Jotakin ihan uutta kokoustarjoiluihin?

Juustotee on noussut todelliseksi hitiksi Aasiassa. Ennustamme, että se ihastuttaa seuraavaksi asiakkaat Euroopassa. Lämpimän tai kylmän teen päälle valutetaan pehmeää ja täyteläistä tuorejuustovaahtoa.Tämä juoma herättää taatusti mielenkiinnon juomalistalla ja nousee tilaisuuden puheenaiheeksi!