Valio Food Solutions

Joulun ruoka- ja leivonnaistuotteet

Juhlasesongin parhaista tuotteista on helppo rakentaa asiakkaille maistuva joulu. Laadukkaat joulun ruoka- ja leivonnaispakasteet ja muut kausituotteet ammattikeittiöihin ja leipomoihin Valiolta.

Joulun kausituotteet apunasi

Hyödynnä Valion ruoka- ja leivonnaispakasteita tarjoilussasi, tuunaa tarjoilut omannäköisiksi ja käytä säästetty työaika näyttävän jouluruokailun viimeistelyyn. Sekä viikuna-karpaloleivässä että omenaisissa possupihveissä on joulun makuja juuri sopivalla tavalla, ne kannattaakin poimia ruokalistalle jo hyvissä ajoin. Kausituotteet ovat myynnissä pääosin loka–joulukuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Varmista siis tilauksesi ajoissa!

Valion paistovalmiit joulutortut

Kaikki Valion joulutortut leivotaan aidolla voilla ja sen kyllä maistaa!  Valitsetpa tarjontaasi  paistoa vaille valmiit luumutähdet, gluteenittomat tortut, tähtitorttuaihiot tai  taskumalliset tortut, on makuelämys taattu. Valion tähtitorttuaihio on nopea ja monikäyttöinen tuote,  jonka päälle taipuvat niin makeat kuin suolaiset täytteet.  Jos taas etsinnässä on apu kiireisen ammattikeittiön arkeen, ovat paistoa vaille valmiit luumutäytteiset luumutähdet tähän oikea täsmätuote: ne sopivat niin vitriiniin, kahvi- ja kokoustilaisuuksiin kuin lounaan jälkiruoaksikin!

Käyttöohjeet:

  1. Sulata huoneenlämmössä n. 1 h tai yön yli kylmiössä.
  2. Annostele mahdollinen täyte.
  3. Paista kiertoilmauunissa 200-220 °C 10-15 min.
  4. Tuotteet voidaan paistaa myös jäisinä.
  5. Koristele paiston jälkeen. Säilytys: -18 °C.

Aina yhtä suositut Valion joululaatikot

Makutesteissä asiakkaiden suosikeiksi nousseet Valion joululaatikot ovat todellinen joulun helpotus. Sulata ja kuumenna, ja maistuvat ja joulun makuja täynnä olevat laatikot ovat valmiina tarjottavaksi joulun noutopöydästä. Valmiiksi kypsien peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikoiden käyttöohjeet ovat samat kaikissa, joten ne on myös helppo kuumentaa yhtä aikaa.

Käyttöohjeet:

  1. Poista suojakalvo vuoan päältä. Esilämmitä uuni.
  2. Kuumenna sulatettuna kiertoilmauunissa 150 °C n. 1 h.
  3. Kuumenna jäisenä kiertoilmauunissa 130 °C n. 1 h 40 min.

Vinkki: Kun laatikoiden pintaan upottaa ennen paistoa reiluja nokareita voita, on lopputulos entistäkin herkullisempi!

Sesongin vadelmainen levykakku

Tähän sesonkiin oleme tuoneet suositun levykakkumme entistä korkeampana. Vadelmainen kakku sopii väreiltään jouluun ja mitoitus on helppo laskea isommallekin joukolle. Helppokäyttöinen tuote on sulattamalla valmis tarjolle, ja leivosriveistä voit leikata halutun kokoisia annospaloja. Tuote on laktoositon ja se on helppo koristella esimerkiksi suklaalla, joulun mausteilla sekä raikkailla hedelmillä ja marjoilla.

Valion paistonkestävät joulutäytteet

Valio luumumarmeladi on laadukas ja kiitelty täyte,  joka vakuuttaa maun lisäksi paisto-ominaisuuksillaan: se ei räisky ja säilyttää kauniin kiiltonsa paistossa. Soveltuu erinomaisesti joulutorttuihin ja muihin joululeivonnaisiin. Tuotteen voi halutessaan ohentaa kastikkeeksi. Runsas luumun maku tuo säästöä käyttömäärissä.

Valio kirsikkatäyte on täyteläinen ja laadukas premiumtuote, joka sisältää herkullisia kirsikan paloja. Paistonkestävä, helposti levittyvä ja pursotettava täyte soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai vaikkapa maustamaan jouluista rahkajälkiruokaa tai täytekakkuihin ja leivoksiin, esimerkiksi jouluhalkoon tai muffinsseihin.

Vinkki: Kun kirsikkatäytteen ohentaa sherryllä, saa erinomaisen lisukkeen juustotarjottimelle.

Tuunataan joulutorttuja!

Valio tähtitorttuaihio taipuu suolaisiksi ja makeiksi herkuiksi kädenkäänteessä! Valion leipomokonsultti Mika Parviainen antaa vinkit tuunaukselle.

Valio tähtitorttuaihio on noussut ammattikeittiöiden joulun suosikkituotteeksi monipuolisuutensa ansiosta. Valion luumumarmeladi ja kirsikkatäyte ovat aina hyviä vaihtoehtoja, mutta täytteiden kanssa voi päästää myös mielikuvituksen valloilleen ja tarjota asiakkaille uusia makuelämyksiä. Kokeile rohkeasti myös omia makuyhdistelmiä!

Pohjolan tortut

Täytä torttu pohjolan mauilla. Suolaisen ja makean yhdistelmä on kokeilemisen arvoinen!

Valio karpalotäyte + Valio AURA® muru

Kaneliset joulutortut

Täydellinen paketti kanelisen makeaa joulun makua ja ihanaa stroisselimurua.

Valio kanelicurd täyte + stroisseli

Vaniljaiset joulutortut

Olisiko tässä joulun kaunein torttu? Halutessasi voit koristella vaniljaiset tortut pienillä pipareilla.

Valio vaniljatuorejuustotäyte + luumumarmeladi + raesokeri

Mörkötortut

Mörkö lyö nyt sisään riistarouheen kera! Sopivasti chilinen ja makean paprikainen mörkötäyte sopii suolaisen riistarouheen seuraan loistavasti.

Valio makea mörkötäyte + mustapippuri + riistarouhe

Kalastajan joulutortut

Kala maistuu monelle. Herkulllinen suolainen joulutorttu syntyy kätevästi, kun tähtitorttuaihioiden päälle sipaistaan kylmasavulohituorejuustoa ja komeus kruunataan kylmäsavulohiviipaleella paiston jälkeen.

Valio Emmental punaleima raaste + Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuusto + Valio kylmäsavu kirjolohifilee

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›