Valio Food Solutions

Joulun ruoka- ja leivonnaistuotteet

Juhlasesongin parhaista tuotteista on helppo rakentaa asiakkaille maistuva joulu. Laadukkaat joulun ruoka- ja leivonnaispakasteet ja muut kausituotteet ammattikeittiöihin ja leipomoihin Valiolta.

Valion paistovalmiit joulutortut

Valion tähtitorttuaihio on nopea ja monikäyttöinen tuote, jonka päälle taipuu niin makeat kuin suolaiset täytteet. Paistoa vaille valmiit luumutäytteiset tortut ovat erinomainen apu kiireiseen ammattikeittiön arkeen, kun kyseessä ovat tuotteet, jotka soveltuvat vitriiniin, kahvi- ja kokoustilaisuuksiin sekä lounaan jälkiruoaksi.

Käyttöohjeet:

  1. Sulata huoneenlämmössä n. 1 h tai yön yli kylmiössä.
  2. Annostele mahdollinen täyte.
  3. Paista kiertoilmauunissa 200-220 °C 10-15 min.
  4. Tuotteet voidaan paistaa myös jäisinä.
  5. Koristele paiston jälkeen. Säilytys: -18 °C.

Valion juhlakakku

Valio juhlakakun loistava makuyhdistelmä hemmottelee asiakkaitasi. Helppokäyttöinen tuote on sulattamalla valmis tarjolle, leivosriveistä voit leikata halutun kokoisia annospaloja. Tuote on laktoositon ja se on helppo koristella esimerkiksi suklaalla, joulun mausteilla sekä raikkailla hedelmillä ja marjoilla.

Valion paistonkestävät joulutäytteet

Valio luumumarmeladi on laadukas ja kiitelty täyte, se ei räisky ja säilyttää kauniin kiiltonsa paistossa. Soveltuu erinomaisesti joulutorttuihin ja muihin joululeivonnaisiin. Tuotteen voi halutessaan ohentaa kastikkeeksi. Runsas luumun maku tuo säästöä käyttömäärissä.

Valio kirsikkatäyte on täyteläinen ja laadukas premium-tuote, joka sisältää herkullisia kirsikan paloja. Paistonkestävä, helposti levittyvä ja pursotettava täyte soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai mm. rahkan sekaan, täytekakkuihin, jouluhalkoon ja muffinsseihin. Erinomainen ohennettuna sherryllä juustojen makupariksi.

Valio joululaatikot

Makutesteissä asiakkaiden suosikeiksi nousseet Valion joululaatikot ovat todellinen joulun helpotus. Sulata ja kuumenna – valmista tarjottavaksi joulun noutopöytään. Valmiiksi kypsien peruna-, lanttu- ja porkkanalaatikoiden käyttöohjeet ovat samat kaikissa:

  1. Poista suojakalvo vuoan päältä. Esilämmitä uuni.
  2. Kuumenna sulatettuna kiertoilmauunissa 150 °C n. 1 h.
  3. Kuumenna jäisenä kiertoilmauunissa 130 °C n. 1 h 40 min.

Vinkki: Upottamalla ennen paistoa laatikoiden pintaan reiluja nokareita voita, on lopputulos entistä herkullisempi.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›