Valio Aimo

Joulureseptiikkaa leipomoille

Joulun aikaan vitriini täyttyy tuoksuvista joululeivonnaisista. Tarjoa asiakkaille joulun makuja omaan konseptiisi sopien joko perinteisempään tyyliin tai modernilla otteella!

Tuoksuvat joulupullat ja kahvileivät

Pehmeä joulupulla ja muut kahvileivät ovat täydellisiä joulun ajan herkkuja ja tärkeä lisä leipomoiden ja kahviloiden tarjonnassa. Sesongin maut ja mausteet houkuttelevat jo tuoksullaan ostoksille ja herkulliset kuorrutteet ja täytteet viimeistelevät makunautinnon.  Punaisten täytteiden lisäksi laadukas luumumarmeladi on joulun ehdoton hitti vuodesta toiseen.

Joulun ajan herkulliset kakut

Joulu on herkuttelun aikaa ja kakut kruunaavat juhlan. Tarjoa asiakkaille näyttäviä kakkuja, jotka sopivat juhlavan aterian tyylikkääksi päätökseksi ja yhtä lailla myös loppuvuoden juhlien kahvipöytiin. Vitriinissä lumoaa vastustamaton juustokakku glögillä tai kanelicurdilla maustettuna, ja valikoimaa voi virkistää hauskalla lumipallovalla tai joulukannolla.

Pikkuleivistä lisämyyntiä

Jouluun kuuluu pienet makeat herkut ja ne ovat myös oiva keino tehdä lisämyyntiä joulukakkuja noutaville asiakkaille. Paketoi pikkuleivät kauniiseen pakkaukseen tarjoiluehdotuksen kera ja ratkot samalla asiakkaan lahjapulmat! Joulun mausteet ja aromit siivittävät reseptejä ja tuovat herkulliset tuoksut mukanaan.

Leivät kuuluvat jouluun

Leipomoissa joululeivät ovat tärkeä osa sesongin myyntiä. Viipale tai pari vasta leivottua leipää täydentää aterian kuin aterian ja niin myös joulun ajan kala-, liha- ja juustotarjoilut. Joulun ajan leivät ovat perinteisesti makeita ja mausteisia, mutta  kannattaa kokeilla myös uusia makuyhdistelmiä ja tarjota asiakkaille elämyksiä, joita ei kauppojen hyllyiltä saa!

lisää leipäreseptejä