Valio Food Solutions

Joulureseptiikkaa leipomoille

Mitä olisikaan loppuvuoden juhla-aika ilman leivonnaisia?

Olemme koonneet jouluisen herkullisia ja suussasulavia reseptejä eri tyyppisistä levonnaisista: makeita pikkuleipiä, kahvileipiä ja kakkuja sekä jouluista leipää. Perinteistä ja modernimpaa, kaikille jotakin.

Pikkuleivät

Jouluun kuuluu pienet makeat herkut. Niitä voi tarjoilla glögin kera tai pakata pieniin houkutteleviin pakkauksiin, joita on kiva viedä tuliaisina ja antaa lahjaksi. Joulun mausteet ja aromit siivittävät reseptejä ja tuovat herkulliset tuoksut mukanaan.

Leivät

Jouluun ja juhlanaikaan kuuluvat saumattomasti leivät, jotka tuovat niin kala, liha ja juustopöytiin tärkeän kumppanin. Leipä onkin tärkeä elementti kaikilla aterioilla.

lisää leipäreseptejä

Kahvileivät

Jouluun kuuluvat punaisia täytteitä ja värejä sisältävät kahvileivät. Niillä tuot tunnelman, joka tuo juhlan jokaiseen kahvipöytään. Älä kuitenkaan unohda klassikko luumumarmeladia, joka myös on joulun ehdoton hitti vuodesta toiseen.

Kakut

Joulu on herkuttelun aikaa ja kakut kruunaavat nautinnon. Pieni makea jouluaterian päätteeksi lopettaa aterian tyylikkäästi.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›