Valio Aimo

Pikkujoulukausi kannattaa aloittaa hyvissä ajoin

Sesongin parhaimmat etkot rakennetaan ammattikeittiössä puhaltamalla joulutunnelmaa suosikkiherkkuihin. Katso vinkit niin klassikoihin kuin joulun ruokalistalle uudella otteella. Kaikkien aikojen pikkujoulukausi on aluillaan!

Pikkujoululautaset

Kokoa herkulliset pikkujoululautaset muutaman maistuvan juuston ympärille. Hae ideoita juustolautasista tai yllätä asiakkaasi suuhun sopivilla makupareilla. Vain mielikuvitus on rajana juustojen kanssa tarjottaville lisukkeille; hedelmät, marjat, hillot, keksit, lastut, pähkinät, makeiset, kakut, oliivit ja leikkeleet sopivat hyvin pikkujouluun. Vastapariksi vahvalle ja aromikkaalle Valio Salaneuvos® Vanhempi gouda juustolle sopii makea viikunahillo tai mantelimassa. Aina yhtä herkullisen Valio AURA® sinihomejuuston kaveriksi sopii trendikäs lakritsi, karkkina tai kastikkeena. Perinteisempi valinta on Valio AURA® ja pipari.

Lähiruokaa tuoreella tavalla

Silakat, rosolli ja piparit ovat suomalaisen joulun makuja. Ravintoloissa perinteillä voi hieman myös revitellä ja leikitellä, joten puhalsimme näihin herkkuihin pikkujoulutunnelmaa hieman uudella kulmalla. Rosollin runsaat maut saavat uuden muodon täyteläisessä tahnassa ja pipari kätkeytyy joulun maistuvimpaan kastikkeeseen. Poimi ideat myös iltatilaisuuksien maistuvimpiin pikkusuolaisiin!

Klassikot toimivat aina

Klassikot ovat ajattomia ja samalla aina ajankohtaisia. Waldorfin salaatti on joulunajan klassikko, jonka historia ulottuu 1800-luvun lopun New Yorkiin.  Tarjoa tänä vuonna Waldorf asiakkaille uudella tavalla ja nappaa talteen myös ohjeet, joiden avulla taiot vitriiniin tai jälkiruokalistalle klassikkoleivonnaiset Tarte Tatinin ja lemon tartin helpommin kuin koskaan ennen!

Valloittavat joululeivonnaiset ja jälkiruoat

Leivonnaiset sopivat hyvin joululounaan tai pikkujoulujen jälkiruokavaihtoehdoksi. Upea kanelicurd juustokakku tarjoaa joulun makuja tyylikkäällä tavalla. Koristeelliset pursotukset viimeistelevät joulun kauneimman kakun.  Vai hurmaisitko asiakkaat leikkisällä lumipallovalla, tai löytyykö pikkujoulupöydästä ehkä jouluhalon sijaan joulukanto? Hauskasti nimetyt jouluherkut nousevat pikkujoulujen puheenaiheiksi ja valloittavat taatusti myös herkullisuudellaan!  Katso myös kolme herkullista juhlajälkiruokaa, jotka osoittavat, että kaunis esillepano onnistuu myös noutopöydässä!

Neljä persoonallista jouluteemaa

Tänä vuonna joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Kaikki on suunniteltu valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.

Katso jouluteemat