Valio Food Solutions

Pikkujoulukausi kannattaa aloittaa hyvissä ajoin

Sesongin parhaimmat etkot rakennetaan ammattikeittiössä puhaltamalla joulutunnelmaa suosikkiherkkuihin. Katso vinkit niin klassikoihin kuin joulun ruokalistalle uudella otteella!

Lähiruokaa tuoreella tavalla

Silakat, rosolli ja piparit ovat suomalaisen joulun makuja. Ravintoloissa perinteillä voi hieman myös revitellä ja leikitellä, joten puhalsimme näihin herkkuihin pikkujoulutunnelmaa hieman uudella kulmalla. Rosollin runsaat maut saavat uuden muodon täyteläisessä tahnassa ja pipari kätkeytyy joulun maistuvimpaan kastikkeeseen. Poimi ideat myös iltatilaisuuksien maistuvimpiin pikkusuolaisiin!

Klassikot toimivat aina

Klassikot ovat ajattomia ja samalla aina ajankohtaisia. Waldorfin salaatti on joulunajan klassikko, jonka historia ulottuu 1800-luvun lopun New Yorkiin.  Tarjoa tänä vuonna Waldorf asiakkaille uudella tavalla ja nappaa talteen myös ohjeet, joiden avulla taiot vitriiniin tai jälkiruokalistalle klassikkoleivonnaiset Tarte Tatinin ja lemon tartin helpommin kuin koskaan ennen!

Valloittavat joululeivonnaiset ja jälkiruoat

Leivonnaiset sopivat hyvin joululounaan tai pikkujoulujen jälkiruokavaihtoehdoksi. Upea kanelicurd juustokakku tarjoaa joulun makuja tyylikkäällä tavalla. Koristeelliset pursotukset viimeistelevät joulun kauneimman kakun.  Vai hurmaisitko asiakkaat leikkisällä lumipallovalla, tai löytyykö pikkujoulupöydästä ehkä jouluhalon sijaan joulukanto? Hauskasti nimetyt jouluherkut nousevat pikkujoulujen puheenaiheiksi ja valloittavat taatusti myös herkullisuudellaan!  Katso myös kolme herkullista juhlajälkiruokaa, jotka osoittavat, että kaunis esillepano onnistuu myös noutopöydässä!

Vadelmakakku on koristelemalla valmis jälkiruoka

Kauniin joulunpunainen Valio vadelmakakku on näyttävä herkku pikkujoulupöydässäkin. Koristele sulattamalla valmis kakku esimerkiksi tuoreilla marjoilla, syötävillä kukilla, suklaakoristeilla tai jouluisilla sokerimassakoristeilla. Levykakku on laktoositon ja siitä voi myös leikata halutun kokoisia leivoksia.

Ei joulua ilman torttuja!

Valmiiksi taiteltu tähtitorttuaihio on helppo tuunata mieleiseksi. Kokeile vaikka kirsikkaista hillosilmää vaihtoehtona perinteiselle luumumarmeladille. Valion valmiit luumutähdet, taskutortut sekä gluteenittomat tähtitortut täydentävät joulunajan tarjontaa ja helpottavat ammattikeittiön pikkujoulukiireitä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›