Valio Food Solutions

Pikkujoulukausi kannattaa aloittaa hyvissä ajoin

Tarjoamme joulusesongin maistuvimmat etkot.

Sesongin parhaimmat etkot rakennat puhaltamalla joulutunnelmaa suosikkiherkkuihin. Nappaa tästä vinkit niin takuuvarmoihin klassikoihin kuin joulun makujen tarjoiluun uudella otteella!

Lähiruokaa tuoreella tavalla

Silakat, rosolli ja pipari ovat suomalaisen joulun makuja. Näihin herkkuihin olemme halunneet tuoda pikkujoulutunnelmaa hieman uudella kulmalla. Rosollin runsaat maut saavat uuden muodon täyteläisessä tahnassa ja pipari kätkeytyy joulun maistuvimpaan kastikkeeseen. Poimi ideat myös pikkusuolaisiin!

Klassikot toimivat aina

Klassikot ovat ajattomia ja samalla aina ajankohtaisia. Niin resepteissä kuin vaikkapa elokuvissakin. Waldorfin salaatti on joulunajan klassikko, jonka historia ulottuu 1800-luvun lopun New Yorkiin. Nappaa talteen myös ohjeet, joiden avulla klassikkoleivonnaiset Tarte Tatin ja lemon tart valmistuvat helpommin kuin koskaan ennen!

Valloittavat joululeivonnaiset

Hurmaatko asiakkaat leikkisällä lumipallovalla, vai löytyykö pikkujoulupöydästä jouluhalon sijaan joulukanto? Hauskasti nimetyt jouluherkut nousevat pikkujoulujen puheenaiheiksi ja valloittavat taatusti myös herkullisuudellaan!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›