Valio Food Solutions

Pakkaa mukaan joulun take away -kokonaisuudet

Poikkeusjoulu vaatii uudenlaista lähestymistä sesonkiin: joulua ei ole peruttu, se on vain toisen muotoinen kuin aikaisemmin.

Joulu- ja pikkujoulusesonki on päällä ja vallitseva tilanne aiheuttaa varmasti haasteita sesongin teeman mukaiseen järjestämiseen kaikkialla HoReCa alalla sekä joukkoruokailussa. Pikkujoulujen järjestäminen totuttuun tapaan tutuissa tiloissa on hankalaa – joululounaista puhumattakaan. Asiakkaat valmistautuvat omalta osaltaan ehkä myös siihen, että pikkujoulut ja jouluruokailut toteutetaan poikkeuksellisesti etänä. Kannattaa ehkä muistaa/muistuttaa, että työnantaja voi järjestää etäpikkujouluja ja muita etävirkistystilaisuuksia verovapaasti.

Keväällä näimme ja saimme kokea kuinka take away kulttuuri otti pakon edessä ja haastavassa tilanteessa suuria edistysaskeleita eteenpäin, ja mitä innovatiivisimmat ratkaisut edesauttoivat ravintoloiden selviytymistä poikkeusoloissa. Tästä inspiroituneena haluammekin tarjota asiakkaillemme ratkaisun, jossa yhdistyy sesongin mukainen raaka-aine valikoima ja take away tarjoilun tuomat mahdollisuudet.

Mahdollistetaan jouluhetket luomalla valmiita mukaan otettavia tai kotiin toimitettavia ratkaisuja.

Olemme koostaneet kolme valmista kokonaisuutta take away jouluruokailun toteuttamiseen. Toivommekin että saat tästä inspiraatiota ja helpotusta jouluisen menun suunnitteluun. Kaikkea ei kannata tehdä alusta asti itse, joululaatikoita voi tuunata ja helpoilla kastikkeilla annat oman kädenjälkesi.

Lisää ideoita ja jouluisia herkkuja löydät sivuiltamme.

Suolaista tai makeaa jouluun

Jos haluat itse koota tilaukseen haluamasi tuotteet joulua ajatellen, alta löydät valikoimamme suolaiset ja makeat ruoat, herkulliset juustot juustotarjoiluja varten, sekä lukuisat täytteet joulun eri leivonnaisiin.

Tilaa kaikki kätevästi VALO tilauspalvelusta

Glögit

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›