Valio Aimo

Pakkaa mukaan joulun take away -kokonaisuudet

Noutoruoan suosio kasvaa ja mahdollistaa myös joulu- ja pikkujoulutarjoilujen myymisen mukaa. Mikä olisi sen helpompaa ja herkullisempaa, kuin valmiiksi mietityt ja koostetut take away tarjoilut. Vaihtoehtoja on monia perinteisistä mauista herkkuboxeihin.

Joulu- ja pikkujoulusesonki on pian päällä ja vallitseva tilanne voi aiheuttaa haasteita sesongin teeman mukaiseen järjestämiseen kaikkialla HoReCa alalla sekä joukkoruokailussa. Pikkujoulujen järjestäminen totuttuun tapaan tutuissa tiloissa on hankalaa – joululounaista puhumattakaan. Asiakkaat valmistautuvat omalta osaltaan ehkä myös siihen, että pikkujoulut ja jouluruokailut toteutetaan poikkeuksellisesti etänä.

Mahdollistetaan jouluhetket luomalla valmiita mukaan otettavia tai kotiin toimitettavia ratkaisuja

Herkkuboxi

Valmiiksi koostetut herkkuboxit sisältävät kauden parhaita raaka-aineita ja suussa sulavia juustoja. Herkkuboxi on kiva jakaa työporukan tai perheen kesken ja se on myös oiva lahja tai tuliainen ystäville. Koosta herkkuboxi muutaman maukkaan juuston ympärille ja mieti mitä kaikkea juuston kanssa voisi tarjota.   Kun pakkaat tarjoilut näyttävästi laatikkoon ja koristelet yrteillä, syötävillä kukilla ja mausteilla, niin herkkuboxin voi laittaa sellaisenaan tarjolle ja juhlat voivat alkaa. Pakkaa lisäksi mukaan Valio minicroissantteja, Valio mustikkakukkoja, keksejä, pipareita, suklaata, kuivattuja hedelmiä, hedelmiä esim viikunoita, pähkinöitä, salamia, oliiveja, juustoille sopivaa hilloa tai hunajaa. Koristeeksi muutama tupsu yrttejä tai kaunis syötävä kukka. Tarjoilut kannattaa syödä mahdollisimman pian, etteivät keksi pehmene ja maut sekoitu.

Perinteisen joulun makua  voi myydä myös mukaan

Olemme koostaneet kolme valmista kokonaisuutta take away jouluruokailun toteuttamiseen. Toivommekin että saat tästä inspiraatiota ja helpotusta jouluisen menun suunnitteluun. Kaikkea ei kannata tehdä alusta asti itse, joululaatikoita voi tuunata ja helpoilla kastikkeilla annat oman kädenjälkesi.

Lisää ideoita ja jouluisia herkkuja löydät sivuiltamme.

Suolaista tai makeaa jouluun

Jos haluat itse koota tilaukseen haluamasi tuotteet joulua ajatellen, alta löydät valikoimamme suolaiset ja makeat ruoat, herkulliset juustot juustotarjoiluja varten, sekä lukuisat täytteet joulun eri leivonnaisiin.

Tilaa kaikki kätevästi VALO tilauspalvelusta