Valio Food Solutions

Tilaa joulutuotteet hyvissä ajoin

Kun hyödynnät Valion jouluiset ruoka- ja leivonnaispakasteet ja tuunaat tuotteet halutessasi omannäköisiksesi, voit käyttää säästetyn ajan näyttävän ja maittavan jouluruokailun viimeistelyyn.

Valion joulutuotteiden valikoimasta löydät monia tuotteita, jotka on suunniteltu helpottamaan loppuvuoden kiireitä. Joulun kausituotteissamme on huomioitu keittiöammattilaisten toiveita. Pakasteita hyödyntävät kokit ovat mielissään klassikkolaatikoistamme – olennaisena osana suomalaisiin joulupöytiin kuuluvat Valio porkkanalaatikko, Valio lanttulaatikko ja Valio imelletty perunalaatikko – jotka tuovat suurta helpotusta kiireisiin keittiöihin.

Valion joulun kausituotteiden toimitukset alkavat lokakuun alussa

Tuotevalikoimastamme löydät kaikki joulun klassikot, kuten tortut, laatikot ja glögit. Joulun tuotteet ja vakiovalikoiman tuotteet toimitetaan perille kätevästi samassa kuormassa. Joulun kausituotteet ovat olleet perinteisesti erittäin suosittuja. Muista siis tilata omasi hyvissä ajoin, ettei tavara lopu kesken!

Valio joulutortut on leivottu ensiluokkaiseen, laktoosittomaan kaulintavoihin, mikä takaa herkullisen maun ja lehtevän koostumuksen. Valikoimaan kuuluu kolme ikisuosikkia: Valio tähtitorttuaihio, Valio taskutorttu ja Valio luumutähti.

Torttujen lisäksi kahvi- ja glögitarjoiluihin sekä joulun jälkiruokapöytään sopiva Valio juhlakakun loistava makuyhdistelmä hemmottelee asiakkaitasi. Helppokäyttöinen tuote on sulattamalla valmis tarjolle, leivosriveistä voit leikata halutun kokoisia annospaloja. Tuote on helppo koristella esimerkiksi suklaalla, joulun mausteilla sekä raikkailla hedelmillä ja marjoilla.

Makua ruoanlaittoon ja leivontaan

Täyteläinen ja laadukas Valio kirsikkatäyte on paistonkestävä premium-tuote, helposti levittyvä ja pursotettava täyte. Kirsikkatäyte sisältää herkullisia kirsikan paloja. Odotettu kirsikkamaku tuo silmän iloa punaisella värillään loppuvuoden sesonkiin. Kirsikkatäyte on raikas yllätys Valio tähtitorttuaihion täytteeksi. Täytekakkuihin, jouluhalkoon ja mm. rahkan sekaan tämä täyte sopii myös erinomaisesti. Juustolautaselle saa kivan lisukkeen ohentamalla kirsikkatäytteen sherryllä. Kokeile myös juhlakauden herkullista viikunatäytettä ja luumumarmeladia.

Juustopöydän tähtinä toimivat Valio Hienoin Mustaleima™ sekä muut Valio juustomestareiden juustot. Unohtamatta juustolahjapakkauksia, jotka ovat erinomainen lisämyyntivaltti.

Luumukeitto klassikkoa unohtamatta

Aidoista luumuista ja rusinoista valmistettu, sokerilla makeutettu Valio luumu-rusinakeitto kuuluu saumattomasti sesonkiin ja riisipuuron kyytipojaksi. Mehukeittoa voi nauttia sellaisenaan tai valmistaa sekametelisopan saostamalla keiton perunajauholla ja lisäämällä sekaan kuivatuttuja hedelmiä.

Älä unohda Glögiä

Glögin tuoksu leijailee ilmassa jo varhain pikkujoulukaudella ja on varma merkki lähestyvästä joulusta. Valio glögejä on saatavilla kolmea eri vaihtoehtoa: Valio glögi tumma sokeroimaton, Valio glögi tumma ja Valio glögi vaalea. Glögeissä on käytetty aitoja joulumausteita, kuten kanelia, neilikkaa, kardemummaa ja inkivääriä. Joulun herkutteluun sopii myös Valio Hehku® mausteinen rypälejuoma. Tämä talvinen juoma saa makunsa neilikasta, kanelista, rommista, kirsikasta ja vanilliinista.

Valion joulun kausituotteet

Tässä muutamia tuotevalikoimamme kausituotteita. Koko valikoiman näet tuotehaun kautta.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›