Valio Aimo

Tilaa joulutuotteet hyvissä ajoin

Valion joulutuotteiden valikoimasta löydät monia ratkaisuja helpottamaan ammattikeittiön loppuvuoden kiireitä.Voit luottaa, että joulu maistuu siltä miltä pitääkin ja halutessasi voit aina tuunata tuotteet!

Valion joulutuotteiden toimitukset alkavat lokakuun alussa

Tuotevalikoimastamme löydät kaikki joulun klassikot, kuten tortut, laatikot ja glögit. Joulun tuotteet ja vakiovalikoiman tuotteet toimitetaan perille kätevästi samassa kuormassa. Joulun kausituotteet ovat olleet perinteisesti erittäin suosittuja. Muista siis tilata omasi hyvissä ajoin, ettei tavara lopu kesken!

Aidolla voilla leivotut tortut ja helppo levykakku

Valio joulutortut on leivottu ensiluokkaiseen, laktoosittomaan kaulintavoihin, mikä takaa herkullisen maun ja lehtevän koostumuksen. Valikoimaan kuuluu kolme ikisuosikkia: Valio tähtitorttuaihio, Valio taskutorttu ja Valio luumutähti.

Kahvi- ja glögitarjoiluihin sekä joulun jälkiruokapöytään sopii myös  levykakku.  Valio vadelmakakku on  nyt entistä korkeampi. Koristele kauniin joulunpunainen kakku makusi mukaan ja tarjoa raikas päätös aterialle. Helppokäyttöinen tuote on sulattamalla valmis tarjolle, ja leivosriveistä voi myös leikata halutun kokoisia annospaloja. Tuote on helppo koristella esimerkiksi suklaalla, joulun mausteilla sekä raikkailla hedelmillä ja marjoilla.

Täytteillä makua leivontaan ja ruoanlaittoon

Täyteläinen ja laadukas Valio kirsikkatäyte on paistonkestävä premiumtuote. Se sisältää herkullisia kirsikan paloja, levittyy helposti ja sopii myös pursotettavaksi.  Kirsikkatäyte on raikas yllätys Valio tähtitorttuaihion täytteeksi.  Se sopii myös täytekakkuihin, jouluhalkoon ja vaikka jouluista rahkaa maustamaan. Juhlakauden klassikkotuote luumumarmeladi on varma valinta, joka sopii leivonnaisten ja rahkajälkiruokien lisäksi vaikkapa hedelmäisen kastikkeen pohjaksi pääruoan seuraan.

Joulun kausituotteet vastaavat keittiöammattilaisten toiveisiin

Pakasteita hyödyntävät kokit ovat mielissään klassikkolaatikoistamme. Valio porkkanalaatikko, Valio lanttulaatikko ja Valio imelletty perunalaatikko valmistetaan perinteitä kunnioittaen aidoista, laadukkaista raaka-aineista,  ja ne tuovatkin suurta helpotusta monessa kiireisessä keittiössä. Tässä muutamia tuotevalikoimamme kausituotteita. Koko valikoiman näet tuotehaun kautta.

Valion herkullinen luumu-rusinakeitto ja maukkaat glögit

Aidoista luumuista ja rusinoista valmistettu, sokerilla makeutettu Valio luumu-rusinakeitto kuuluu saumattomasti sesonkiin ja riisipuuron kyytipojaksi. Mehukeittoa voi nauttia sellaisenaan tai valmistaa sekametelisopan saostamalla keiton perunajauholla ja lisäämällä sekaan kuivatuttuja hedelmiä.

Valio glögejä on saatavilla kolmea eri vaihtoehtoa: Valio glögi tumma sokeroimaton, Valio glögi tumma ja Valio glögi vaalea. Glögeissä on käytetty aitoja joulumausteita, kuten kanelia, neilikkaa, kardemummaa ja inkivääriä. Joulun herkutteluun sopii myös Valio Hehku® mausteinen rypälejuoma. Tämä talvinen juoma saa makunsa neilikasta, kanelista, rommista, kirsikasta ja vanilliinista.