Valio Aimo

Juuston viemää

Juhli juustoja ja hemmottele asiakkaitasi inspiroivilla teemapäivillä! Kotimaisia juustoja voi liputtaa kukin ammattikeittiö omalla tavallaan. Voi juhlia koko viikon, viettää erillistä juustopäivää tai nostaa listalle teemaan sopivan suosikkiannoksen.

Monen rakastetun ruokalajin salaisuutena on juusto. Se antaa ruokaan makua, rakennetta ja ulkonäköä. Juustonystävien iloksi niputimme yhteen Valion suosituimmat juustoreseptit ammattikeittiöille sekä parhaimmat vinkit juustorajoiluihin.

Juuston viemää -teemaan on koottu laajasti juustoisia ruokaohjeita, juustokastikkeita, vitriinituotteita ja leipomoreseptiikkaa. Reseptien lisäksi sesongin tarjoiluihin sopivat myös juustolautaset. Esimerkiksi maistelumenu on hauska ohjelmanumero asiakkaiden pikkujouluihin ja kokoustarjoiluja ilahduttamaan.

Kerro asiakkaillesi kotimaisista juustoista

Kerro kotimaisista juustoista asiakkaillesi somisteiden ja opasteiden avulla. Avuksenne tuotimme Juuston viemää -materiaalipaketin, jonka voi tilata veloituksetta myynnistämme.

Materiaalipaketti sisältää:

  1. 15 kpl pöytäpuhujia
  2. 6 kpl staattisia tarroja (2 kpl jokaista)
  3. 2 kpl A2-julisteita
  4. 40-sivuinen reseptiliite

Materiaalipaketti toimitetaan omien kuormienne mukana. Pyydä pakettia myynnistä tilaustasi tehdessä. Paketit ovat saatavissa niin kauan kuin varastoa riittää. Muokattavat menupohjat ja näyttökuvat ovat myös ladattavissa materiaalipankista.

Valion juustot ovat juuri suomalaiseen makuun kehitettyjä.

Valio Emmental punaleima juustoraaste on maultaan voimakas ja pähkinäinen ja antaa täyteläistä makua esimerkiksi kuorrutuksiin, kastikkeisiin ja suolaiseen leivontaan. Loistavat sulamisominaisuudet, jolloin tuotteisiin saadaan herkullinen juustoinen pinta.

On vain yksi Valio AURA ®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta 1935. Sopii herkutteluun sellaisenaan, leivän, keksien tai esimerkiksi ohuen ruislastun päällä. Monipuolinen sinihomejuusto antaa makua myös ruoanlaittoon.

Valio Mustaleima™ emmentaljuusto on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas juusto sopii herkutteluun niin arjessa kuin juhlassakin. Valion Juustomestarit kypsyttivät ensimmäisen emmentaljuuston jo vuonna 1908 sveitsiläismestarien opein.

Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951. Täydellinen juusto herkutteluun, leivän päälle, salaattiin tai juustotarjottimelle.

Valio Keisarinna® kristallinen gouda juusto on ainoa lajissaan: pitkään kypsytetty, puolikova herkuttelujuusto, jonka maussa on hienostunutta karamellimaisuutta ja hedelmäisyyttä. Rakenne on ihanan lohkeava ja kiteinen, silti goudamaisen kimmoisa. Erinomainen valinta juustotarjottimelle!

Valio Eila® salaattijuustot ovat raikas vaihtoehto salaattiin ja monenlaiseen ruoanlaittoon. Maku on suolaisen kirpeä ja mukavan hapan. 17 % rasvaa sisältävä juusto on laktoositon ja valmiiksi kuutioitu.

Tilaa kotimaiset Valio-juustot verkkokaupoista

Toimitustukun verkkokauppa

Tilausasiakkaiden toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti.

Siirry ostoksille

Pikatukun verkkokauppa

Pääkaupunkiseudun pikatukkujen tuotevalikoima nähtävillä verkossa. Myös Tilaa & Nouda -palvelu.

Siirry kauppaan

VALO Tilauspalvelu

Valion laajan jakelijaverkon toimitukset Suomen merkittävimmiltä toimijoilta ilman välikäsiä.

Tutustu ja tilaa