Valio Aimo

Juustoisia ideoita vitriiniin

Poimi maistuvat reseptit ja vinkit liikenneasemien, kahviloiden sekä muiden toimipisteiden vitriinimyyntiin.

Näille sivuille olemme koonneet reseptejä ja vinkkejä esimerkiksi liikenneasemien ja kahviloiden vitriinien uudenlaisiin juustoherkkuihin. Take away -tuotteet valmistuvat helposti ja nopeasti, kun apuna käyttää esimerkiksi Valion pizzapohjaa, riisipiirakoita ja wieneraihioita. Maukkaat juustot viimeistelevät makuelämyksen. Asiakkaat arvostavat suomalaisia klassikkojuustoja, ja jos vitriinituotteissa makua antaa esimerkiksi Valio Koskenlaskija® tai Valio AURA® sinihomejuusto, kannattaa se heille tuotteen nimessä myös kertoa.

Klassikkoherkkuja ja uusia ideoita vitriiniin

Etsitkö jotakin uutta ja maistuvaa vitriinimyyntiin? Viritä juustovoileivät uudelle tasolle tai kääräise täytteet raikkaaksi wrapiksi.

Täytä bageleita kysynnän mukaan

Tämä jenkkiherkku ei esittelyjä kaipaa. Tuoreet bagelit ovat näyttäviä, täyttäviä ja valmistuvat mukavan nopeasti vitriiniin. Onko teidän listalla liha-, kala- vai kasvisvaihto vai kenties kaikki?

Ideoita laatikon ulkopuolelta

Alkaako vitriinin tarjonta toistaa itseään? Yllätä asiakkaat ja tarjoa kantiksille vaihtelua esimerkiksi lihapullawienerillä tai lihiskukolla! Vai tuunaisitko riisipiirakat vaihteeksi eri tapaan?

Pizzapaloja joka makuun

Mehevät pizzapalat tekevät kauppansa myös vitriinissä. Täytteet voivat olla muutakin kuin kinkkua ja ananasta. Välimeren lihapullapizza on tuhti eväs, jonka voimalla jaksaa pitkään. Vegaanisessa vaihtoehdossa juuston korvaa Valio Oddlygood® Veggie raaste, joka sulaa kauniisti juuston tapaan.

Monen rakastetun ruokalajin salaisuutena on juusto. Se antaa ruokaan makua, rakennetta ja ulkonäköä. Juustonystävien iloksi niputimme yhteen Valion suosituimmat juustoreseptit ammattikeittiöille sekä parhaimmat vinkit juustorajoiluihin. Juhli juustoja, ja hemmottele asiakkaitasi inspiroivilla teemapäivillä!

juuston viemää