Valio Aimo

Juustolla makua leivonnaisiin

Juustolla luot leivonnaisiin ainutlaatuisen herkullisen maun. Tuorejuuston raikas täyteläisyys on monen makean leipomotuotteen mehevä salaisuus. Juustot tuovat syvää makua myös suolaisiin leipomoherkkuihin.

Erilaisia juustoja käyttämällä saat varioitua leipomotuotteita moniin makuihin sopiviksi. Suolaisissa leivonnaisissa juustoja voi käyttää rohkeasti ja monipuolisesti. Joskus voimakas juusto voi olla paikallaan ja joskus taas miedompi juustoisuus tekee paremman vaikutuksen asiakkaaseen.

Makeita leivonnaisia tuorejuustot täydentävät parhaiten. Kermainen ja täyteläinen maku syntyy Valio Viola® tuorejuustoilla. Suurtalouspakkauksissa myytävä maustamaton tuorejuusto muuntuu moneen käyttötarkoitukseen sopivaksi ja maustaminen onnistuu helposti esimerkiksi Valion valmiiden täytteiden avulla.

Näillä syksyyn ja joulun aikaan valikoiduilla resepteillä onnistut takuulla hurmaamaan vaativankin asiakkaan. Juusto ja leivonnaiset vain sopivat niin hyvin yhteen.

Suolaiset leipomoreseptit

Valikoiduilla leipomoresepteillä onnistut takuulla hurmaamaan vaativankin asiakkaan. Nämä suolaiset leivonnaiset sopivat niin paikan päällä nautittaviksi kuin take away -myyntiin.

Makeat juustoreseptit

Näillä valikoiduilla resepteillä onnistut takuulla hurmaamaan vaativankin leipomoasiakkaan. Juustokakut ja -leivonnaiset toimivat aina. Upea kanelicurd juustokakku on tulvillaan sesongin makuja ja lopputuloksen kruunaavat koristeelliset pursotukset. Tuorejuustoa löytyy myös joulun mehevimmän pullakranssin täytteestä.

Monen rakastetun ruokalajin salaisuutena on juusto. Se antaa ruokaan makua, rakennetta ja ulkonäköä. Juustonystävien iloksi niputimme yhteen Valion suosituimmat juustoreseptit ammattikeittiöille sekä parhaimmat vinkit juustorajoiluihin. Juhli juustoja, ja hemmottele asiakkaitasi inspiroivilla teemapäivillä!

juuston viemää