Kesä ja kauden uutuudet ovat pian täällä

Kesän lähestyessä on aika päivittää pikaruoka-, vitriini- ja välipalatarjonta kohdilleen tuorein ideoin. Terassikaudesta kannattaa ottaa kaikki ilo irti ja meillä on juuri siihen sopivat tuotteet, joilla helpotat myös kesän kiireisimpiä aikoja.

Tuunaa houkutteleva grillimenu juustoilla

Valio Koskenlaskija® juustokastike ja Valio Koskenlaskija® maustamaton ovat jo klassikoita. Kesällä uutuutena tulee Valio Koskenlaskija® cheddar 2,5 kg sangossa. Cheddar sopii erityisen hyvin tex mex-ruokiin ja dippailuun.

Koskenlaskija® tuotteet sopivat kastikkeeksi ihan sellaisenaan tai maustettuna. Annostele kastiketta ranskalaisten päälle ja koristele esimerkiksi Valio AURA® murulla, kuivatulla sipulilla, chilillä, siemenillä ja yrteillä. Tarjoile trendikkäästi vohvelitötteröstä! Tuunaat kastikkeilla grillisesongin houkuttelevimmat ranskalaiset, burgerit ja hodarit. Valio Koskenlaskija® juustoilla voi myös suurustaa kastikkeita ja keittoja sekä kuorruttaa ja valmistaa uuniruokia.

Burgerikauteen sopii myös kipakan mausteiset uudet maustetut kermajuustoviipaleet: Valio Jalapeno Jaakko ja Pippuri Pekka. Kermajuustot saavat makunsa aidoista jalapeno- ja pippurihippusista.

Valio Oddlygood® kasviperäisten tuotteiden perhe laajenee. Valio Oddlygood® Veggie grated soveltuu ruoanlaitossa sinne, missä perinteisesti käytettäisiin juustoraastetta ja Valio Oddlygood® Veggie Slices tarjoaa vaihtoehtoja leivän päälle. Viipaleita on aidolla leppäsavulla savustettunaja goudanmakuisena.

Kesä on myös välipala-aikaa

Toukokuussa kauppoihin tulee taas joukko raikkaita välipalajuomia. Valio Gefilus® smoothiet, Valio kreikkalainen juotava jogurtti,Valio Luomu™ smoothiet ja shotit sopivat hyvin komboihin. Paketoi sopiva välipalakokonaisuus, joka on helppo poimia mukaan vaikka puistoon.´

Kesän nopeimmassa välipalassa on lusikka mukana. Uutuuksissa on esimerkiksi Valio PROfeel® proteiinirahkaa raikkaan sitruksisena versiona. Tutustu tästä valmiisiin välipalatuotteisiin.

Valio Pehmeä rahka on entistä parempi. Vähemmän hapan maku ei kaipaa seurakseen erityisen makeita lisukkeita. Pehmeämpi rakenne ja vähemmän hapan maku miellyttivät myös makutesteissä. Rahkabaarin voi siis ladata terveellisemmillä houkutuksia.

Lue myös:

Lisää valikoimaa take away -myyntiin uusista välipaloista
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›