Valio Aimo

Kesämenu rakentuu helpoista ja nopeista aineksista

Kesäkauden terassimenu syntyy yksinkertaisista aineksista ja nopeus on valttia. Tässä muutama säänkestävä kesäkauden sesonkivinkki ammattikeittiöille ja leipomoille.

Kesällä on tapana toivoa aurinkoisia terassikelejä, eikä tämä kesä ole varmasti poikkeus. Kesällä 2020 terassipöydät asetellaan kenties hieman väljemmin  ja moni asiakas on tottunut ostamaan ruokaa entistä enemmän myös mukaan.

Helteitä ajatellen kannattaa varautua tarjoamaan lämpimässä säässä maistuvia ruokia kuten raikkaita salaatteja. Makeissa herkuissa loistavat tietenkin kesäsesongin marjat. Koleammassa kesäsäässä asiakkaat ilahtuvat lämpimämmistä makumaailmasta ja trendikkäästä katuruoasta – hampurilaiset kutsuvat terassille kelillä kuin kelillä!

Hyvä terassiruoka on  aina maistuvaa ja laadukasta. Hyvin suunniteltu terassimenu on helppo toteuttaa myös varamiehityksen voimin ja on muunneltavissa säätilan sekä kauden mukaan. Kesällä voi säästää aikaa siinä, ettei kaikkea tarvitse valmistaa alusta lähtien itse. Esimerkiksi Valion pakastetuottesta löytyy hyviä vaihtoehtoja helpottamaan työtäsi.

Raikasta ja viileää. Kesäkuumalla rakennetaan asiakkaille kesäisiä rahka-annoksia, pirtelöitä, smoothieta ja jäätelöannoksia. Poimi ideat taatusti maistuviin makeisiin herkutteluhetkiin!

Vilkasta terassikesää joka keittiöön!