Valio Aimo

Kesämenu rakentuu helpoista ja nopeista aineksista

Kesäkauden terassimenu syntyy yksinkertaisista aineksista ja nopeus on valttia. Tässä muutama säänkestävä kesäkauden sesonkivinkki ammattikeittiöille ja leipomoille.

Kesällä on tapana toivoa aurinkoisia terassikelejä, eikä tämä kesä ole varmasti poikkeus. Tälle kesälle on kuitenkin suuria toiveita ja terassipöydät pyrtään myymään täyteen jo keväästä alkaen. Myöskään hyvin käynnistynyttä take away -myyntiä ei kannata unohtaa.

Toimivia ratkaisuja joka keliin

Helteitä ajatellen kannattaa varautua tarjoamaan lämpimässä säässä maistuvia ruokia kuten raikkaita salaatteja. Makeissa herkuissa loistavat tietenkin kesäsesongin marjat. Koleammassa kesäsäässä asiakkaat ilahtuvat lämpimämmistä makumaailmasta ja trendikkäästä katuruoasta – hampurilaiset kutsuvat terassille kelillä kuin kelillä!

Arkea helpottavia ratkaisuja

Hyvä terassiruoka on  aina maistuvaa ja laadukasta. Hyvin suunniteltu terassimenu on helppo toteuttaa myös varamiehityksen voimin ja on muunneltavissa säätilan sekä kauden mukaan. Kesällä voi säästää aikaa siinä, ettei kaikkea tarvitse valmistaa alusta lähtien itse. Meiltä Valio Aimo® tukun valikoimista löytyy paljon laadukkaita puolivalmisteita, joiden avulla helpotat omaa työtäsi.

Huh hellettä

Raikasta ja viileää. Kesäkuumalla rakennetaan asiakkaille kesäisiä rahka-annoksia, pirtelöitä, smoothieta ja jäätelöannoksia. Poimi ideat taatusti maistuviin makeisiin herkutteluhetkiin!

Vilkasta terassikesää joka keittiöön!

Tilaa tuotteet