Valio Aimo

Vinkkejä tarjontaan ja helpotusta kesään puolivalmiilla tuotteilla

Kesälomakausi on alkanut se vaatii monelta ruokaa ja välipalaa tarjoavalta paikalta hieman suunnittelua ja helpotusta tarjottaviin tuotteisiin. Laadukkaat Valion puolivalmiit pakasteet tuovat kaivatun avun kiireiseen sesonkiin.

Kesän ollessa parhaimmillaan, on pysähdyspaikkojen ruokailussa nopeus usein valttia. Nopeuden takaavat laadukkaat ja kesätyöntekijöille helpotusta tuovat puolivalmiit tuotteet.

Paistovalmiit patongit kinkku-ananas, mozzarella ja salami ovat näppäriä take away -myynnissä ja vitriinissä. Myyntikombona voi olla patonki ja juoma, jolloin ulosmyyntihinnan voi pitää volyymia tavoitellessa jopa suhteellisen alhaisena. Auringosta nauttivat asiakkaat useasti haluavat jotain nopeaa mukaan ja edullinen hinta houkuttelee helpommin ostopäätökseen. Valio GN-pannupizzapohja sisältää tomaattikastikkeen, joten riittää, kun täytteiden jälkeen laittaa pizzan uuniin, paloiksi ja myyntiin.

Kypsillä kala-, kasvis- ja juurestuotteilla valmistuu nopea ja kesäinen lounas kädenkäänteessä. Silakkafileepihvit, Valio falafelit tai lime-yrttimaustetut kalaleikkeet yhdistettynä paahdettuihin uutuusjuureksiin saat tarjontaasi uunissa nopeasti valmistettavia lisämyyntivaltteja. Annokset viimeistellään paiston aikana raikkaalla vihersalaatilla ja valmiilla dipeillä tai itsetehdyillä tahnoilla ja kastikkeilla.

Rapsakka Fish and chips

Fish and chips tai kotoisammin fisu ja ranet on Lontoon katuruokaa parhaimmillaan. Rapeaa kalafileetä, maalaisranskalaisia ja herneitä ja ei kun ääntä kohti!