Valio Aimo

Kesämenun parhaat hampurilaiset

Hampurilaiset ovat täydellistä kesäruokaa. Monipuoliset, trendikkäät ja helppotekoiset burgerit sopivat terassimenuun ja kesäiselle ruokalistalle. Maukkaat ja laadukkaista raaka-aineista kootut purilaiset maistuvat asiakkaille laidasta laitaan.

Hampurilaiset tai tuttavallisemmin burgerit ovat löytäneet tiensä pikaruokapaikoista ravintoloihin, gastropubeihin ja terasseille. Laatutietoiset asiakkaat haluavat nyt purilaiselta mehevyyttä, herkullisia kastikkeita ja mielellään myös grillin makua. Katso vinkit kesän maukkaimpiin hampurilaisiin joko alusta asti itse tehden tai Valion laajaa tuotevalikoimaa hyödyntäen. Iske kiinni herkullisiin sämpylöihin ja pihveihin sekä maukkaisiin juustoviipaleisiin ja -kastikkeisiin!

Hampurilaisessa juusto sitoo maut yhteen

Valion juustot tuovat makua ja mehevyyttä monenlaisiin hampurilaisiin. Valitse hampurilaisen väliin lisukkeisiin sopiva juusto. Parhaita makupareja ovat cheddar ja suolakurkku, Valio AURA® ja makea hilloke sekä emmental ja tomaatti. Valmiit Valio juustoviipaleet tarjoavat vaihtoehtoja miedosta voimakkaampaan. Herkullinen savujuustohampurilainen syntyy tietenkin Valio Kippari® sulatejuustoviipaleilla! Hurmaa asiakkaasi trendikkäällä tuplacheddarburgerilla. Tämän gourmethampurilaisen juju on cheddar kahdessa muodossa: kuuman pihvin päälle upeasti sulava, maukas ja paksu Valio Burgerviipale cheddar sekä herkullisena valuva Valio Koskenlaskija® cheddar juustokastike.

Hampurilaissämpylä luo ensivaikutelman

Hyvä ja täytteisiin sopiva leipä on laadukkaan hampurilaisen perusta. Leivän pitää maistua hyvälle ja antaa täytteille tukea – sekä maultaan että koostumukseltaan. Moni asiakas syö hampurilaisen käsin, joten leivän on oltava rakenteeltaan helposti purtava, jotta hampurilainen pysyy koossa ja täytteet mukana matkassa. Katso ohjeet täydellisen kuohkeisiin ja pehmeisiin briossisämpylöihin ja perinteisiin hampurilaissämpylöihin. Maun ja koostumuksen takaa molemmissa ohjeissa Valio Eila® laktoositon maitojauhe sekä Valio voi.

Asia pihvi, sisältö ratkaisee

Hampurilainen ei ole hampurilainen ilman pihviä. Klassinen juustohampurilainen saa väliinsä Valio lihaisan pannupihvin. Välimeren burgeri puolestaan syntyy kreikkalaisessa hengessä Valio Välimeren pyöryköillä sekä Valio Eila® salaattijuustokuutioilla. Kasvissyöjällekin sopiva, uudenlainen sinihomejuusto-punajuuriburgeri tarjoaa tyylikkään makuparin sämpylän välissä. Maukkaan liha-, kasvis-, tai kalapihvin lisäksi burgerin väliin kuuluvat tuoreet vihannekset, rapea salaatti, reilusti maistuva juusto sekä makua antava kastike.

Kiireisenä kesäpäivänä, jolloin työvoima voi olla myös kortilla, on hyvä muistaa myös valmiit pihvivaihtoehdot. Verkkokaupastamme löytyy paljon erilaisia pihvejä irtopakasteena, jolloin helpotat myös hävikin hallintaa.

Aimo kaupalla burgeri-ideoita

Kruunaa burgeri kastikkeella

Premiumtason burgerielämys viimeistellään kastikkeella. Korosta hampurilaistäytteiden makuja esimerkiksi kermaviili- tai jogurttipohjaisilla kastikkeilla ja tarjoa asiakkaille raikkaita makuelämyksiä. Kalaburgerin ohjeesta löydät kermaviilipohjaisen kastikkeen, ja Välimeren burgerin salaisuus taas on yrtti-jogurttikastike. Valio Koskenlaskija® tuoteperheestä löydät valmiiden juustokastikkeiden aatelin.

Kesän sesonkitärpit

Kesäkauden terassimenu syntyy yksinkertaisista aineksista ja nopeus on valttia. Suomalaisten kesäruokasuosikkeja ovat erityisesti kalat ja salaatit, eikä pidä unohtaa hampurilaisia ja muita rentoja katuruokia. Tässä muutama säänkestävä kesäkauden sesonkivinkki ammattikeittiöille ja leipomoille.

Kesän sesonkitärpit