Hampurilaiset tai tuttavallisemmin burgerit ovat löytäneet tiensä pikaruokapaikoista ravintoloihin, gastropubeihin ja terasseille. Laatutietoiset asiakkaat haluavat nyt purilaiselta mehevyyttä, herkullisia kastikkeita ja mielellään myös grillin makua. Katso vinkit kesän maukkaimpiin hampurilaisiin joko alusta asti itse tehden tai Valion laajaa tuotevalikoimaa hyödyntäen. Iske kiinni herkullisiin sämpylöihin ja pihveihin sekä maukkaisiin juustoviipaleisiin ja -kastikkeisiin!
Hyvä ja täytteisiin sopiva leipä on laadukkaan hampurilaisen perusta. Leivän pitää maistua hyvälle ja antaa täytteille tukea – sekä maultaan että koostumukseltaan. Moni asiakas syö hampurilaisen käsin, joten leivän on oltava rakenteeltaan helposti purtava, jotta hampurilainen pysyy koossa ja täytteet mukana matkassa. Katso ohjeet täydellisen kuohkeisiin ja pehmeisiin briossisämpylöihin ja perinteisiin hampurilaissämpylöihin. Maun ja koostumuksen takaa molemmissa ohjeissa Valio Eila® laktoositon maitojauhe sekä Valio voi.
Hampurilainen ei ole hampurilainen ilman pihviä. Klassinen juustohampurilainen saa väliinsä Valio lihaisan pannupihvin. Välimeren burgeri puolestaan syntyy kreikkalaisessa hengessä Valio Välimeren pyöryköillä sekä Valio Eila® salaattijuustokuutioilla. Kasvissyöjällekin sopiva, uudenlainen sinihomejuusto-punajuuriburgeri tarjoaa tyylikkään makuparin sämpylän välissä. Maukkaan liha-, kasvis-, tai kalapihvin lisäksi burgerin väliin kuuluvat tuoreet vihannekset, rapea salaatti, reilusti maistuva juusto sekä makua antava kastike.
Premiumtason burgerielämys viimeistellään kastikkeella. Korosta hampurilaistäytteiden makuja esimerkiksi kermaviili- tai jogurttipohjaisilla kastikkeilla ja tarjoa asiakkaille raikkaita makuelämyksiä. Kalaburgerin ohjeesta löydät kermaviilipohjaisen kastikkeen, ja Välimeren burgerin salaisuus taas on yrtti-jogurttikastike. Valio Koskenlaskija® tuoteperheestä löydät valmiiden juustokastikkeiden aatelin.