Valio Aimo

Rajaton jäätelökesä

Huh, hellettä! Kun kesä on parhaimmillaan, viileät pirtelöt ja täyteläiset jäätelöt maistuvat asiakkaille vaikka joka päivä.

Kylmät herkut kuuluvat kesään. Ravintoloissa jäätelöä tarjotaan niin jäätelöannoksina, pirtelöinä kuin kakkupalojen kyljessäkin. Valitse jälkiruokalistaa täydentämään Valio Jäätelöfabriikin jännittäviä makuja, loihdi omat nimikkojäätelöannoksesi, joita ei muualta saa! Tuunattuun superkombojäätelöannokseen voi laittaa kaikkea mahdollista; kastikkeita, keksejä, hedelmiä, pähkinöitä, strösseleitä, hilloja, karkkeja...

Pirtelökesä, jäätelökesä – molempi parempi!

Pirtelöissä enemmän on enemmän. Hulluttele vailla estoja, heitä aineksia tehosekoittimeen rohkeasti tai yhdistele vanhoja klassikkomakuja – kaikkien aikojen jäätelökesän herkutteluhetkillä ei tarvitse olla rajoja!

Näillä onnistut

Jokaisesta 480 ml pakkauksesta saa noin seitsemän annospalloa, joten vaikka ulosmyyntihinta olisi yhdellä pallolla vain puolitoista euroa, yltää kate silti reiluun 50 prosenttiin. Jäätelön kylkeen vielä marjoja tai hedelmiä, kermavaahtoa sekä kastikkeita, hilloja tai täytteitä, niin asiakas on taatusti toivomassaan herkuttelutaivaassa! Jäätelöfabriikin herkulliset maut löydät nyt myös pienemmissä 150 ml pakkauksissa sekä tuutteina. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Kesän suosikkidrinkit jälkiruokana

Vaikka juomat varmasti maistuvat sellaisenaankin, entäpä jos tarjoaisitkin niitä uudessa, haarukoitavassa muodossa? Hauskassa mojito-kakussa tutun drinkin maut löytyvät herkullisesta täytteestä. Mango-margaritakakku puolestaan tuo tequilaan pohjautuvan suosikkijuoman aromit kiinteään muotoon. Näillä hauskoilla kakuilla voit yllättää asiakkaasi ja piristää heidän päiväänsä. Ne sopivat hyvin kesän helteisiin tai jopa juhlapöytään.

Kesän sesonkitärpit

Kesäkauden terassimenu syntyy yksinkertaisista aineksista ja nopeus on valttia. Suomalaisten kesäruokasuosikkeja ovat erityisesti kalat ja salaatit, eikä pidä unohtaa hampurilaisia ja muita rentoja katuruokia. Tässä muutama säänkestävä kesäkauden sesonkivinkki ammattikeittiöille ja leipomoille.

Kesän sesonkitärpit