Valio Koskenlaskija® Tuntemattoman matkassa

Haluaisitko päästä tutustumaan uudistettuun Valion Koekeittiöön? Nyt se onnistuu: osallistu loka-marraskuun lounasteema-kilpailuun ja voit voittaa kokemusrikkaan päivän Valiolla.

Toimi näin:

  1. Ota kuva toteuttamastasi "Koskenlaskija Tuntemattoman sotilaan matkassa"-lounasteemasta
  2. Julkaise se Instagramissa ja merkitse se @valiofoodservice ja #koskenlaskijakisa

Arvomme kaikkien osallistujien kesken päivän Valion Koekeittiöllä työporukallesi, minkä lisäksi arvomme leffalippupaketteja!

  • Psst...Jos kaipaat ideoita lounasteeman toteuttamiseen, vilkaise herkulliset Valio Koskenlaskija® reseptit!

  • Korpikokkaajan keittokirjassa esitellään ruoanlaittoniksejä sekä helppoja reseptejä luonnossa valmistettavaksi. Kirjaa on inspiroinut 1944 julkaistu Korpisoturin keittokirja, jonka reseptit ovat rintamamiesten luomia.

Valio Koskenlaskija® oli osa sotilaiden varustusta

Suomen 100-vuotisjuhlavuotena ensi-iltansa saava Tuntematon sotilas -elokuva tuo valkokankaille yhden Suomen historian suurista käännekohdista: sota-ajan, jolloin nuori kansakunta taisteli olemassaolostaan.

Valio Koskenlaskija® on yksi elokuva yhteistyökumppaneista ja syy on luonnollinen – Koskenlaskija® oli yksi suomalaisten sotilaiden peruselintarvikkeista rintamalla. 500 gramman Koskenlaskija® pakkaus oli jatkosodan aikana kaukopartiomiesten viiden päivän muona-annoksen osa.

Vuonna 1933 syntynyt klassikko

Valio Koskenlaskija® on Valion ensimmäinen sulatejuusto ja yrityksemme vanhin juustobrändi. Sen ikoniseksi kohonneen koristelun tukkijätkineen piirsi Veikko Emil Sipinen. Vaikka brändiä on modernisoitu vuosien saatossa, on pakkaus säilynyt lähes muuttumattomana alusta asti.

Sulatejuuston valmistus aloitettiin Helsingissä Kalevankadulla vuonna 1933. Vuosien kuluessa Valio Koskenlaskija® juustoa on valmistettu myös Lahdessa (1940-1967) ja Tampereella (1967-1989). Nykyään juustoa valmistetaan Vantaalla.

Valio Koskenlaskija® ammattilaiskeittiöille

Kilpailun satoa

Maistiaisia ravintoloiden lounasteemoista!

Koskenlaskija -kuvakisa 1.10.-30.11.2017 Instagramissa @valiofoodservice #koskenlaskijakisa

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki 

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Koskenlaskija kuvakisa on voimassa 1.10.-30.11.2017

3. Osallistumisoikeus ja työt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt ja yritykset, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.

Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista töistä tai niiden sisällöstä. Valio varaa oikeuden linkittää kuvat valio.fi/ammattilaiset/koskenlaskija-sivulle ja jakaa kilpailukuvia Instagramissa. Muissa yhteyksissä Valio ei tule kilpailutöitä hyödyntämään. 

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan jakamalla Instagram-kuvan liittyen lounasteemaan ”Koskenlaskija Tuntemattoman sotilaan matkassa” hashtagilla #koskenlaskijakisa. 

Mikäli kuvassasi esiintyy henkilö, kuvan postaaja on velvollinen hankkimaan kyseiseltä henkilöltä nimenomaisen suostumuksen kuvan lähettämiseen tähän kilpailuun. Osallistuaksesi kilpailuun profiilin tulee olla avoin.

  5. Voittajien valinta ja palkinnot

Valio raati valitsee kilpailun päätyttyä pääpalkinnon (päivä työporukalle Valion uusitulla koekeittiöllä) sekä leffalippupakettien voittajat. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. 

Ladataan…