Valio Food Solutions

Tuunausvinkkejä ja koulutusmateriaalia

Leivonnan ja ruoanlaiton ammattilaisille

Koulumaitotuki Valion asiakkaalle
Valio rahkabaari
Valio Oddlygood® Barista syntyi yhteistyössä baristojen kanssa
Tuunaa täytteillä laskiaisen myyntihitti – laskiaistaco!
Tuunaillaan kakkupohjia
Näin valmistat ja tuunaat täydellisen munakokkelin
Valitse oikea hapanmaitotuote oikeaan paikkaan
Voin käyttö leivonnassa
Valitse kerma käyttötarkoituksen mukaan
Mika Parviainen
Näin onnistut klassikkokastikkeissa
Tuomas Hämäläinen
Vinkit leipäviikon vitriinitarjoiluun
Petteri Kanerva
Maistuva kasvisruoka on helppo valmistaa
Näin kokoat juustolautasen
Ravitsemussuositusten huomiointi ammattikeittiöissä
Anne-Mari Ottelin
Voileipäkakku, juhlapöydän suolainen herkku
Ruokahävikki = kustannushävikki, vinkit eurojen säästämiseen
Tuomas Hämäläinen
Riisipiirakan uudet kuviot
Tuomas Hämäläinen
Takuuvarma täytekakku kädenkäänteessä – nyrkkisäännöt onnistumiseen
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›