Valio Aimo

Tuunausvinkkejä ja koulutusmateriaalia

Leivonnan ja ruoanlaiton ammattilaisille

Webinaarit ja kurssit

Tutustu webinaari- sekä koulutusmateriaaleihin ja lataa ne käyttöösi.

Koulutusmateriaalit
Kahvilayrittäjän minikurssi
Tapahtumat
Katso Tallenne - Hoivapalvelujen ravitsemushaasteet -webinaari 14.12.2020
Tapahtumat
Webinaari: Kestävä kehitys ja julkiset ruokahankinnat − tavoitteita kohti yhteistyöllä
Tapahtumat
Katso tallenne: Voi leivonnassa webinaari 8.9.2021
Koulutusmateriaalit
Koulumaitotuki Valion asiakkaalle
Koulutusmateriaalit
Näin kokoat houkuttelevat vitriinit
Koulutusmateriaalit
Sydänmerkki voi ohjata annoksen valintaa
Koulutusmateriaalit
Hyvien munkkien salaisuus
Koulutusmateriaalit
Käytä voita kekseliäästi
Koulutusmateriaalit
Näin syntyy kustannustehokas noutopöytä
Koulutusmateriaalit
Maistuvaa kalaruokaa helposti
Koulutusmateriaalit
Hävikki kuriin ruokalista- ja raaka-ainetilaussuunnittelulla
Koulutusmateriaalit
Vinkit leipäviikon vitriinitarjoiluun
Koulutusmateriaalit
Maistuva kasvisruoka on helppo valmistaa
Koulutusmateriaalit
Voileivonta - katso videoilta ammattilaisten vinkit
Koulutusmateriaalit
Salaattipöydän ABC
Koulutusmateriaalit
Valitse kerma käyttötarkoituksen mukaan
Koulutusmateriaalit
Voin käyttö leivonnassa
Koulutusmateriaalit
Näin valmistat ja tuunaat täydellisen munakokkelin
Koulutusmateriaalit
Kahvilayrittäjän minikurssi
Koulutusmateriaalit
Valio voiwieneraihion herkulliset täytteet
Koulutusmateriaalit
Voiwienereiden valmistusvaiheet