Valio Aimo

Lehdet

Valio Aimo® julkaisee omia lehtiä, jotka ovat täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita alan ammattilaisille.

Lehdet ovat tuhteja lukupaketteja, joissa pureudutaan ammattilaisten näkemyksiin, tuotteiden tuotantoon, tukun palveluihin sekä kattavasti ajankohtaisiin aiheisiin ja uutisiin foodservice-alalla. Vuonna 2022 lehtiä ilmestyy neljä kertaa vuodessa; tammi-, maalis-, kesä-, ja lokakuussa. Lue lehtiä joko selaamalla digilehteä alta tai tilaa itsellesi veloituksetta painettu lehti materiaalipankistamme.

Lautaselle

nro. 2: Tässä Lautaselle-numerossa olemme tärkeiden ja mielenkiintoisten teemojen äärellä. Kerromme siitä, miten kotimaisen ruoan arvostus on noussut ja yritysten vastuullisuus syventynyt, avaamme Globaalit ruokatrendit ja nousevat ruokailmiöt 2022 -raporttiamme. Esittelemme miten Folkhälsänin ravintolan keittiön maukas ja terveellinen kotiruoka sekä juhlapyhien antimet merkitsevät palvelutalon asukkaille. Ja kuuluvathan kesään myös kepeät herkuttelut! Lehdessä kuulemme Linnanmäen ruokailutarjonnasta, saamme tietoa kesän juomatrendeistä ravintoloissa ja tarjoamme kokoelman kauden parhaita tuotteita.

nro. 1: Vuoden ensimmäisessä Lautaselle-lehdessä tutustumme uuteen Valio Aimo® tukkuun, erilaisiin ravintolakonsepteihin sekä herkullisiin uutuustuotteisiin. Lehdessä paneudutaan myös ajankohtaisiin aiheisiin, kuten ravintola-alan polttavaan työvoimapulaan ja annamme vinkkejä lapsiasiakkaiden huomioimiseen ravintolassa. Antoisia lukuhetkiä!

Voilà

Tässä Valio Voilà -lehden numerossa tukustumme uuteen Valio Aimo® tukkuun, sukellamme herkullisten jälkiruokien maailmaan sekä leivomme maukkailla täytteillä. Lue myös kiinnostavat asiakasjutut Tampereen Nokia areenasta sekä Varuke hankkeesta, jossa mietitään mitten julkisten ruokapalveluiden vastuullisuushaasteita voisi ratkaista.

Lue lisää ajankohtaisia artikkeleita:

Pinnalla ammattikeittiössä
Ruokatrendit 2022 ravintoloissa – robotteja, digipalveluja ja vastuullisuutta
Pinnalla ammattikeittiössä
Kotimaisen ruoan arvostus vahvistuu: vastuullisuus ja huoltovarmuus kiinnostavat
Pinnalla ammattikeittiössä
Juomatrendit ravintoloissa: viinin väri on vaihtumassa