Valio Aimo

Lehdet

Valio Aimo® julkaisee omia lehtiä, jotka ovat täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita alan ammattilaisille.

Lehdet ovat tuhteja lukupaketteja, joissa pureudutaan ammattilaisten näkemyksiin, tuotteiden tuotantoon, tukun palveluihin sekä kattavasti ajankohtaisiin aiheisiin ja uutisiin foodservice-alalla. Lue lehtiä joko selaamalla digilehteä alta tai tilaa itsellesi veloituksetta painettu lehti materiaalipankistamme.

Voilà + Lautaselle = AIMO-LEHTI

Valio Aimo -lehti on täällä! Voilà + Lautaselle -lehdet laittoivat hynttyyt yhteen ja syntyi Valio Aimo. Kahden lehden parhaista paloista tuli neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!

Lautaselle

nro. 2: Tässä Lautaselle-numerossa olemme tärkeiden ja mielenkiintoisten teemojen äärellä. Kerromme siitä, miten kotimaisen ruoan arvostus on noussut ja yritysten vastuullisuus syventynyt ja avaamme Globaalit ruokatrendit ja nousevat ruokailmiöt 2022 -raporttiamme. Esittelemme myös mitä Folkhälsänin ravintolan keittiön maukas ja terveellinen kotiruoka sekä juhlapyhien antimet merkitsevät palvelutalon asukkaille. Ja kuuluvathan kesään myös kepeät herkuttelut! Lehdessä kuulemme Linnanmäen ruokailutarjonnasta, saamme tietoa kesän juomatrendeistä ravintoloissa ja tarjoamme kokoelman kauden parhaita tuotteita.

nro. 1: Vuoden ensimmäisessä Lautaselle-lehdessä tutustumme uuteen Valio Aimo® tukkuun, erilaisiin ravintolakonsepteihin sekä herkullisiin uutuustuotteisiin. Lehdessä paneudutaan myös ajankohtaisiin aiheisiin, kuten ravintola-alan polttavaan työvoimapulaan ja annamme vinkkejä lapsiasiakkaiden huomioimiseen ravintolassa. Antoisia lukuhetkiä!

Voilà

Tässä Valio Voilà -lehden numerossa tukustumme uuteen Valio Aimo® tukkuun, sukellamme herkullisten jälkiruokien maailmaan sekä leivomme maukkailla täytteillä. Lue myös kiinnostavat asiakasjutut Tampereen Nokia areenasta sekä Varuke hankkeesta, jossa mietitään mitten julkisten ruokapalveluiden vastuullisuushaasteita voisi ratkaista.

Lue lisää ajankohtaisia artikkeleita:

Pinnalla ammattikeittiössä
Valio Aimo on 1-v! 🤩 Esittelyssä Valio Aimo® johtoryhmä
Pinnalla ammattikeittiössä
Suomalaisen ruokakulttuurin juhlamenu
Pinnalla ammattikeittiössä
Taukohuone-palsta