Valio Aimo

Valio Aimo lehti

Valio Aimo -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!

Valio Aimo nro. 2/2023

Vuoden toinen lehti on muhkea pizzanumero! Pizzeria Bloccon ravintoloitsija Anssi Kantelinen kertoo, miten tehdään napolilaisvaikutteista artesaanipizzaa, jolla on savolainen, vähän kiero sydän. Lue myös Kantelisen opit pizzerian perustamiseen, ota talteen reseptit aitoon italialaiseen pizzaan, inspiroidu makeasta pizzasta ja poimi parhaat tuotteet valmistukseen. Kerromme myös työtä helpottavista, kustannustehokkaista jauhomixeistä ja siitä, miten kollegat valmistautuvat kesään. Sokerina pohjalla esittelemme ruokamaailman trendit ja vinkkaamme, miten hyödynnät niitä omassa liiketoiminnassasi.

Lehtiarkisto

Ala kehittyy jatkuvasti, mutta myös vanhoista asioista kannattaa ottaa oppia. Lue edellisiä lehtiämme ja katso löydätkö niistä jotain uutta inspiraatiota.

Aimo-lehti nro. 1/2023

Aimo-lehti nro. 1/2022

Lautaselle-lehti nro. 2/2022

Lautaselle-lehti nro. 1/2022

Voilá-lehti nro 1/2022

Lue lisää ajankohtaisia artikkeleita:

Pinnalla ammattikeittiössä
Miksi jokaisen ravintolan tulisi kiinnostua hyvikkiajattelusta?
Pinnalla ammattikeittiössä
Valio Aimo® tukun valikoima syntyy tiimityöllä
Pinnalla ammattikeittiössä
Taukohuone-palsta