Lisää valikoimaa take away -myyntiin uusista välipaloista

Syömisen välipalaistuminen jatkuu edelleen ja Valio tuo myyntiin lisää välipalatuotteita keväällä. Lusikalliset proteiinivanukkaat ja jogurtit sekä pienemmät shot-pullot vastaavat liikkuvien ja kiireisten asiakkaiden tarpeisiin. Kerta-annoksiksi ajatellut tuotteet tarjoavat siis hyvän tilaisuuden lisämyyntiin ja vaihtoehtoja välipalavalikoimaan.

Enemmän proteiinia vitriiniin

Suositut Valio PROfeel® proteiinivanukkaat tulivat myyntiin myös kätevissä annospakkauksissa, joissa on lusikka mukana. Proteiinivanukkaat ovat olleet jo pidemmän aikaan vahvasti kasvussa ja uusi pienempi pakkaus on helpompi ottaa mukaan. Suklaan, kermakaramellin ja suklaa-kookoksen makuisissa proteiinivanukkaissa on 20 grammaa proteiinia pikarissa. Tuotteet ovat laktoosittomia.

Myös Valio PROfeel® proteiinirahkat laajenivat uudella klassikkomaulla. Valio PROfeel® proteiinirahka Kuningatar sisältää vähemmän hiilihydraatteja kuin maustetut rahkat yleensä eikä keinotekoisia makeutusaineita.

Kaivattua kasvisproteiinia

Valio Oddlygood® kasvipohjainen tuoteperhe laajeni runsaasti kasvisproteiinia sisältävällä välipalalla. Valio Oddlygood® Protein välipalat kokonaan maidottomia ja sopivat näin ollen vegaanien ruokavalioon. Berry ja Tropical -maut hurmaavat myös muut asiakkaat.luonnonjogurtti ja omena-kanelimysli

Lusikallisiin välipalauutuuksiin kuuluu myös laktoositon Valio A+™ luonnonjogurtti ja omena-kanelimysli. Herkullinen mysli ei sisällä lisättyä sokeria.

Luomushotit on helppo myydä ja ostaa

Viikolla 14 tulee myyntiin hedelmäisiä ja marjaisia shotteja, jotka voi myydä myös yksittäisinä pulloina, sillä jokaisessa pullossa on oma ean-koodi. Trendikkäät luomukasviksista valmistetut shotit sopivat erinomaisesti nopeaksi juotavaksi välipalaksi.

Uudet Valio Valio Luomu™ mansikkainen hedelmä-porkkana shot ja Valio Luomu™ mustikkainen omena-inkivääri shot vastaavat hyvin kysyntään. Raikkaisiin ja hyvänmakuisiin luomushotteihin ei ole lisätty sokeria, vaan makeus tulee luontaisesti marjoista ja hedelmistä. Ympäristöystävällinen pakkaus on kokonaan kierrätettävä.

Vitriinituotteet
Nina Metso
Näin kokoat houkuttelevan vitriinin
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›