Materiaalipankki

Materiaalipankista löydät maksuttomia materiaaleja ruoanlaiton, leivonnan ja terveydenhuollon ammattilaisille. Löydät paljon ajankohtaista tietoa Valion tuotteista ja pystyt hyödyntämään näitä materiaaleja omassa toiminnassasi.

Kaikki materiaalit ovat maksuttomia eikä tilauksiin lisätä posti- tai toimituskuluja. Tilaukset toimitetaan noin kahden viikon kuluessa.

Materiaalien lataus ja tilaaminen

Valio Aimo®

Olemme tehneet sinulle käyttövalmiita painettuja materiaaleja, joita pystyt hyödyntämään omassa toiminnassasi. Tarjoamme nämä kaikki materiaalit sinulle veloituksetta. Tutustu valikoimaan ja hyödynnä ne esillepanossa ja markkinoinnissa.

Valitse sopivat materiaalit valikoimasta, syötä tilausmäärä ja siirrä tuotteet ostoskoriin. Täydennä yhteystietosi ja suorita tilaus loppuun, niin lähetämme materiaalit sinulle veloituksetta. Näet tuotteiden saldot suoraan palvelusta.

Valio Aimo materiaalipankkiin

Valio Ravitsemus ja terveys

Suomalaisiin ravitsemussuosituksiin pohjautuvia eri ikäryhmille suunnattuja ravitsemusesitteitä tarjoamme ammattilaisten käyttöön, kuten terveydenhoitajille. Lastenruokalainsäädännön mukaan kaupallista tiedotusaineistoa, joka koskee pikkulasten ravitsemusta, saa jakaa ainoastaan terveydenhuollon kautta ja vain sitä tarvitseville perheille ja hoitajille. Siksi materiaalit ovat tunnistautumisen takana. Materiaalipankin kirjautumis- ja käyttöohjeet

Emme markkinoi ja postita esitteitä suoraan kuluttajille, vaan ammattilaiset voivat tilata sisällöltään sopiviksi katsomiaan esitteitä oman työnsä tueksi.

Valio Ravitsemus ja Terveys materiaalipankkiin

Etsitkö muita materiaaleja?

Tutustu myös alla oleviin materiaaleihin.