Valio Food Solutions

Pääsiäisen ideoita ammattikeittiöille

Etsitkö uusia ideoita ja reseptejä ammattilaisille pääsiäisen juhlasesonkiin? Täältä löydät parhaat tuotteet pääsiäiseen sekä pääsiäisreseptit ammattikeittiöille, leipomoille ja teollisuuteen.

Pääsiäisen ruoka- ja leivonnaistuotteet

Valion herkulliset ja monipuoliset pääsiäistuotteet helpottamaan pääsiäistarjoilujen suunnittelua ja toteutusta. Kaikki sesongin tuotteet pääsiäisen ruoka- ja leivonnaispakasteista, ruoanvalmistustuotteista ja juustoista tuunausvinkkeihin löydät tältä sivustolta.

Pääsiäisen herkulliset reseptit ammattikeittiöille

Pääsiäisenä syödään hyvin ja herkutellaan. Löydät täältä vinkit pääsiäisen alkuruokiin, pääruokiin ja makeisiin herkkuihin ammattikeittiöille, juustoja unohtamatta.

Pääsiäisen alkuruoat
Pääsiäisen pääruoat
Pääsiäisen jälkiruoat ja makeat tarjottavat
Pääsiäisen juustotarjoilut

Pääsiäisen reseptiikkaa leipomoille

Pääsiäispöydän leivonnaiset saavat usein herkullisen makunsa rahkasta. Täydennä vitriinisi leipomotuotteilla, joihin löydät reseptit Valiolta!

Pääsiäisen reseptiikkaa leipomoille

Kiireistä sesonkiarkea helpottavia vinkkejä

Ajankohtaiset pääsiäisen artikkelit ja blogi ovat täynnä lisämyynti-ideoita ja kiireistä sesonkiarkea helpottavia vinkkejä. Keittiömestarimme ja leipomokonsulttimme vinkit auttavat pääsiäissesongin kiireessä.

Rahkat kuuluvat pääsiäiseen
Jälkiruoka kruunaa pääsiäisaterian
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›