Valio Food Solutions

Pääsiäisen ideat ammattilaisille

Pääsiäinen on ammattilaiskeittiöiden ja leipomoiden vuoden odotetuimpia ruokajuhlia. Katso ideat ja valloita asiakkaat kaikkien aikojen pääsiäiskattauksella!

Pääsiäisen ruoka- ja leivonnaistuotteet

Valion herkulliset ja monipuoliset pääsiäistuotteet helpottamaan pääsiäistarjoilujen suunnittelua ja toteutusta. Kaikki sesongin tuotteet pääsiäisen ruoka- ja leivonnaispakasteista, ruoanvalmistustuotteista ja juustoista tuunausvinkkeihin löydät tältä sivustolta.

Pääsiäisen herkulliset reseptit ammattikeittiöille

Pääsiäisenä syödään hyvin ja herkutellaan. Löydät täältä vinkit pääsiäisen alkuruokiin, pääruokiin ja makeisiin herkkuihin ammattikeittiöille, juustoja unohtamatta.

 • Pääsiäisen alkuruoat

  Pääsiäisenä syödään hyvin ja ateria on hyvä aloittaa maistuvilla alkupaloilla. Valitse suosikkisi Valion ammattikeittiöreseptiikasta.

  alkuruoat
 • Pääsiäisen pääruoat

  Pääsiäisen pääruoaksi sopii hyvin erilaiset lammas- ja liharuoat. Valitse suosikkisi Valion ammattikeittiöreseptiikasta.

  pääruoat
 • Pääsiäisen jälkiruoat

  Sitrukset, rahka, kotijuusto, lakka ja pasha maistuvat juhlavalla pääsiäislounaalla jälkiruokana.

  jälkiruoat
 • Pääsiäisen juustotarjoilut

  Hemmottele asiakkaitasi pääsiäispöydässä herkullisilla juustoilla, jotka toimivat loistavasti osana ateriaa.

  juustotarjoilut

Pääsiäisen reseptiikkaa leipomoille

Pääsiäispöydän leivonnaiset saavat usein herkullisen makunsa rahkasta. Täydennä vitriinisi leipomotuotteilla, joihin löydät reseptit Valiolta!

katso vinkit
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›