Rahka eri muodoissaan kuuluu pääsiäisen leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Pasha on aina hyvä vaihtoehto lounasravintolankin jälkiruokapöytään, mutta se ei suinkaan ole ainoa vaihtoehto asiakkaan makeannälkään.
Klassikoilla kuten pashalla on paikkansa pääsiäisen noutopöydässä, mutta juhlaan sopivat monet muutkin rahka-, hedelmä- ja marjaherkut. Katso ideat jälkiruokiin, jotka jättävät asiakkaalle hymyn huulille!
Pääsiäisen ajan leivonnaisissa käytetään rohkeasti rahkaa. Kakuissa, pullissa, tortuissa ja leivoksissa maistuvat pasha, sitrukset, lakka, mango ja muut keltaiset hedelmät. Nämä pikkumakeat maistuvat juhlapöydän jälkiruokahetkissä sekä sesongin kokous- ja kahvitarjoiluissa. Kokeile kahvipöytään rahkakiekkoa vai tekisitkö Valio lempipullista maukkaat ja helppoakin helpommat pääsiäispullat? Riittää, että sulatat pullat, valmistat täytteen ja paistat kiertoilmauunissa n. 15 minuuttia.
Pääsiäispöydän leivonnaiset saavat usein herkullisen makunsa rahkasta. Täydennä vitriinisi leipomotuotteilla, joihin löydät parhaat ohjeet reseptipankista!
Katso vinkit