Valio Food Solutions

Pääsiäisen jälkiruoat ja makeat tarjottavat

Pääsiäisherkuttelu jatkuu luonnollisesti myös jälkiruokien parissa. Sitrukset, rahka, kotijuusto, lakka ja pasha maistuvat juhlavalla pääsiäislounaalla, jopa tuhtien alku- ja pääruokanoutopöytien jälkeen.

Pashat, hyytelöt, kiisselit ja rahkat

Pääsiäisen ehdoton ykkösjälkiruoka on pasha. Löydät meiltä ohjeet omena-sitruspashalleViola® pashalle tuorejuustosta valmistaen, mangopashalle, suklaiselle pashalle sekä nopealle pikapashalle.

Klassikkojälkiruoan ja sen eri variaatioiden lisäksi juhlan päätteeksi maistuvat myös rahkat, kiisselit, hyytelöt ja kotijuusto. Löydät meiltä ohjeen mausteiselle kotijuustolle, raejuustohyytelölle ja lakkakiisselille. Rahkajälkiruoissa tarjoamme ohjeet hedelmäisille rahkamaljoille, inkivääri-persikkarahkalle sekä pääsiäisrahkalle.

Pääsiäisen kakut, pullat, tortut ja leivokset

Pashan, sitrusten, lakan ja keltaisten hedelmien maut maistuvat myös kakuissa, pullissa, tortuissa ja leivoksissa. Nämä herkulliset itsetehdyt pikkumakeat tuovat varmasti lisäarvoa juhlapöydän jälkiruokahetkiin tai sesongin kokous- ja kahvitarjoiluihin.

Löydät meiltä ohjeet pääsiäispullille, sitrustiramisulle tai lemon curdilla maustetulle pullahässäkälle. Kääretoirtuista maistuvat pääsiäisenä sitruunakääretorttu tai appelsiinikääretorttu. Murotaikinapohjalla tehty sitruunatorttu ja mango-juustokakku ja pääsiäisen lakkakakku ovat perinteisiä sesongin kokous- ja kahvitarjoiluja.

Juustotarjoilut osana lautasannoksia tai buffet-pöytää

Hemmottele asiakkaitasi pääsiäispöydässä herkullisilla juustoilla, jotka toimivat loistavasti osana ateriaa oli kyse sitten lautasannoksista tai buffet -pöydästä. Mitä jos kokeilisit laittaa tarjolle hieman yllätyksellisempiä makupareja perinteisen juustolautasen sijaan? Tutustu valio.fi sivustolla juustojen herkullisiin makupareihin!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›