Pääsiäisen pääruokakattauksessa tarjotaan asiakkaille erityisen maistuvia makuelämyksiä. Katso herkulliset karitsareseptit ammattilaiskeittiöille sekä ohjeet raikkaisiin kala- ja kasvisruokiin täynnä pääsiäisen makuja ja värejä.
Karitsa on raaka-aineena kasvattanut suosiotaan, mutta silti moni asiakas nauttii sitä edelleen ainoastaan pääsiäisen aikaan. Katso karitsareseptit sekä muut lihaisat herkut, jotka saavat veden kielelle niin noutopöydässä kuin lautasannoksinakin. Juhla voi alkaa!
Lintu ja kala ovat myös mainioita vaihtoehtoja pääsiäisen pääruoaksi. Kaikki asiakkaat eivät pääsiäisenäkään syö punaista lihaa, joten samalla noutopöydän tarjontaa laajenee entistä useammalle sopivaksi. Katso myös upeat à la carte -annokset!
Kasvisruokailijan pääsiäinen on iloisen värikäs ja täynnä makua. Ensimmäiset parsat saavat seurakseen herkullisen korvasienimuhennoksen, ja herkulliselta maistuvat myöskin bataatit, inkivääri sekä maukkaat juurekset.