Valio Aimo

Pääsiäisen ruoka- ja leivonnaistuotteet

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden pääsiäissesonkiin sopivat ruoka- ja leivonnaispakasteet ja muut kausituotteet löydät täältä.

Täsmätuotteet pääsiäiseen

Valmiit kakkupohjat, herkulliset täytteet ja suolaiset vaihtoehdot – tilaa pääsiäisen parhaat tuotteet yhdessä kuormassa Valo™ Tilauspalvelun kautta. Monipuolisesta valikoimastamme löydät parhaat kotimaiset tuotteet kahviloiden, ravintoloiden, hotellien, leipomoiden ja teollisuuden tarpeisiin.

Pääsiäisen suosituimmat tuotteet

Rahkat

Valion rahkatuotteet suurpakkauksissa sopivat hyvin leivontaan ja välipaloihin. Perinteinen maitorahka sopii leivontaan ja pehmeää maitorahkaa välipaloihin ja kylmiin jälkiruokiin. Rahka on perinteinen raaka-aine suurkeittiöiden pääsiäisreseptiikassa ja antaa tuotteille makua ja rakennetta.

Kermat

Valitse oikeanlainen kerma laajasta Valion valikoimasta käyttötarkoituksen mukaan. Monipuolinen kuohukerma käy leivontaan, vaahdotettuna kakkuihin, uuniruokiin, kastikkeisiin ja keittoihin. Oikea valinta täytekakkuihin, leivonnaisiin ja muihin kylmiin jälkiruokiin onkin Valio vispikerma. Valio suurtalous kuohukerma on monipuolinen tuote ja soveltuu niin lämpimään kuin kylmään ruoanvalmistukseen, jälkiruokiin ja leivontaan, konditoriatuotteisiin sellaisenaan tai vaahdotettuna se kestää hyvin myös kuumennusta. Valio ruokakermat sopivat kaikkeen ruoanvalmistukseen, ne tuovat makua ja täyteläisyyttä ruokiin ja kestävät hyvin kuumennusta.

Juustot

Valion juustot sopivat hyvin pääsiäisen ruoanvalmistukseen ammattikeittiöissä tuomaan ruokiin makua, ulkonäköä ja rakennetta. Valion laajasta herkuttelujuustojen valikoimasta löytyy sopivat maut alkuruokiin, juustolautaselle tai ruoanlaittoon antamaan viimeisen silauksen.