Valio Food Solutions

Pääsiäisen ruoka- ja leivonnaistuotteet

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden pääsiäissesonkiin sopivat ruoka- ja leivonnaispakasteet ja muut kausituotteet löydät täältä.

Pääsiäiseen sopivat tuotteet

Valio vuodenaikalevykakku 460 g x 4 / 1,84 kg laktoositon

Hedelmäinen levykakku on oiva tarjottava kevään juhliin. Valmistuksessa käytetty aitoja raaka-aineita; kermaa, maitorahkaa ja jogurttia. Täytteessä olevat hedelmäpalat tuovat kakkuun raikkautta.

Helposti muunneltava; leikkaa haluamasi kokoinen ja muotoinen kakkupala. Erilaisilla koristeluilla saat kakulle monen näköistä ilmettä.

Valio vaalea pyöreä 20H kakkupohja 700 g x 4 / 2,8 kg

sekä

Valio vaalea pyöreä 10H kakkupohja 300 g x 6 / 1,8 kg

Monipuolisuutta tarjontaan valmiilla kakkupohjilla. Lisämyyntiä ja vaihtelua tarjontaan helpoilla valmiilla pohjilla. Pohjan tekemisen sijasta voit keskittyä herkullisten täytteiden ja koristeiden toteutukseen.

Iso kakkupohja, halkaisija 26,5 cm.

Pieni kakkupohja, halkaisija 18 cm.

Valio vanilja-tuorejuustotäyte 10 kg

Premium-täyte monipuoliseen käyttöön

Premium vaniljatäyte; sisältää 30% tuorejuustoa ja aitoa vaniljaa siemeninä. Täyte on rakenteeltaan sileä, katkeava ja pehmeä, helposti levittyvä. Tuotteella on monipuoliset käyttömahdollisuudet konditorialeivonnaisissa sekä paistettavissa leipomotuotteissa, että jälkiruokien osana. Tuote on säilyvämpi kuin tuorejuusto sellaisenaan, koska se on kuumennettu valmistuksen yhteydessä.

Käytä myös esimerkiksi jälkiruokarahkaan sekoittamalla täytettä kerman ja rahkan joukkoon.

Valio lammaspyörykkä 16 g x 375 / 6 kg

Pyörykän pieni koko mahdollistaa sen käytön monenlaisissa asiakaskohderyhmissä.

Kypsä pyörykkä sopii moneen eri tarjoilutilanteeseen, yhdistä esimerkiksi taatelikastikkeen, minttu-jogurttikastikkeen tai kermaisen pippurikastikkeen kanssa. Voit hyödyntää lammaspyörykkää laajasti pääsiäisen lisäksi alkutalven lounastarjoiluissa. Lammaspyörykkä on maidoton ja gluteeniton.

Lammaspyörykkä on kevään kausituote ja myynnissä 28.1.-30.4.2019

Valio unikkobagel n. 100 g x 50 / 5 kg

sekä

Valio moniviljabagel n. 100 g x 50 / 5 kg

Mehevät kotimaiset bagelit täydentävät leipävalikoimasi. Aidolla jenkkireseptillä Suomessa valmistetut bagelit. Mehevä tuote, jossa bagelille tunnusomainen sitko. Yhdistä Valio Viola tuorejuuston ja muiden runsaiden täytteiden kanssa. Kahdella erilaisella bagelilla luot mukavaa vaihtelua täytettyjen leipien valikoimaasi – asiakkaat ihastuvat!

Pääsiäisen suosituimmat tuotteet

Rahkat

Valion rahkatuotteet suurpakkauksissa sopivat hyvin leivontaan ja välipaloihin. Perinteinen maitorahka sopii leivontaan ja pehmeää maitorahkaa välipaloihin ja kylmiin jälkiruokiin. Rahka on perinteinen raaka-aine suurkeittiöiden pääsiäisreseptiikassa ja antaa tuotteille makua ja rakennetta.

Kermat

Valitse oikeanlainen kerma laajasta Valion valikoimasta käyttötarkoituksen mukaan. Monipuolinen kuohukerma käy leivontaan, vaahdotettuna kakkuihin, uuniruokiin, kastikkeisiin ja keittoihin. Oikea valinta täytekakkuihin, leivonnaisiin ja muihin kylmiin jälkiruokiin onkin Valio vispikerma. Valio suurtalous kuohukerma on monipuolinen tuote ja soveltuu niin lämpimään kuin kylmään ruoanvalmistukseen, jälkiruokiin ja leivontaan, konditoriatuotteisiin sellaisenaan tai vaahdotettuna se kestää hyvin myös kuumennusta. Valio ruokakermat sopivat kaikkeen ruoanvalmistukseen, ne tuovat makua ja täyteläisyyttä ruokiin ja kestävät hyvin kuumennusta.

Juustot

Valion juustot sopivat hyvin pääsiäisen ruoanvalmistukseen ammattikeittiöissä tuomaan ruokiin makua, ulkonäköä ja rakennetta. Valion laajasta herkuttelujuustojen valikoimasta löytyy sopivat maut alkuruokiin, juustolautaselle tai ruoanlaittoon antamaan viimeisen silauksen.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›