Pääsiäisenä herkutellaan taas huolella!

Juurihan sitä ollaan selviydytty jouluähkyilystä, taasko pitää herkutella? Ei suinkaan, vaan jälleen saa herkutella! Ja ehkä olet jo huomannut, Valio Ammattilaiset -palveluun on kasattu kokoon pääsiäissivusto, josta löytyvät vinkit sesongin jokaiseen aspektiin.

Pääsiäisen hittituotteet ja uutuudet

Helpotimme työtäsi kokoamalla kaikki pääsiäisen uutuudet ja tärkeimmät tuotteet yhden sivun alle, josta pääsee samalta istumalta myös suoraan VALO-tilauspalveluun tilaamaan. Pääsiäisenä keittiöissä kuluu litrakaupalla rahkaa ja kermaa, joten kannattaa tehdä tilaus ajoissa ja varmistaa, ettei jää itse nuolemaan näppejä. Samalla sivulla on myös esitelty keittiön pääsiäiskiireitä helpottavia uutuuksia, kuten lammaspyöryköitä, bageleita ja kauden hedelmäinen levykakku.

Inspiroivat reseptit pääsiäispöytään

Suunnittelitpa sitten lautasannoksia tai notkuvaa buffet-tarjoilua ravintolaasi, niin sopivat reseptit löydät pääsiäissivuiltamme. Ammattilaisten pääsiäissivun alle on viety inspiraation lähteeksi pääsiäisen parhaat reseptit, jotta kallisarvoinen työaika voidaan keskittää tärkeimpään, eli herkullisten makujen luomiseen ja asiakaspalveluun.

Alkupalapöytään on koottu keväisen raikkaat reseptit. Pääsiäisruokien aatelinen on tietenkin lammas, mutta tarjoamme vaihtoehtoja myös kala- ja kasvisruokiin, jotka eivät kalpene maussaan liharuoille. Jälkiruokapöytään suosittelemme sitruksia, rahkaa ja muita raikkaita makuja, joita jaksaa syödä tuhtien pääruokienkin jälkeen.

Pääsiäisen juhlapöytään soveltuvat ehdottomasti myös juustot, joten olemme koonneet käyttöösi viisi pääsiäisen suosikkimakuparia.

Pääsiäissivuilta löytyvät myös kiireen täyteisen sesonkiarjen helpottamiseksi kirjoitetut artikkelit, joissa yhdessä Valio Koekeittiön kollegoideni kanssa olemme kirjoittaneet mm. pääsiäisen rahkoista, lammastarjoilusta sekä jälkiruoista.

Helpota suunnitteluprosessiasi ammentamalla inspiraatio pääsiäiseen valmiiksi pureskelluilta sivuilta ja anna herkuttelun jälleen kerran päästä valloilleen.

Leivosten ja kakkujen koristeluvinkkejä
Mika Parviainen
Leipurin jälkiruokavinkit pääsiäiseen
Rahkat kuuluvat pääsiäiseen
Mika Parviainen
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›