Valio Food Solutions

Palsta ruoan ammattilaisille

Kauha ja kaulin -palsta tarjoaa herkullisia ideoita ajankohtaisia ajatuksia hyvän ruoan ammattilaisille.

Kauha ja kaulin -palstalla kirjoittavat keittiömestari Petteri Kanerva, keittiömestari Tuomas Hämäläinen sekä leipomokonsultti Mika Parviainen. Palstalta ideoita ja ajatuksia hyvän ruoan ammattilaisille.

Satokauden marjat ja täytteet
Mika Parviainen
Valio voin ainutlaatuinen maku, rakenne ja luonnollisuus
Mika
Ruokahävikki = kustannushävikki, vinkit eurojen säästämiseen
Tuomas Hämäläinen
Kevään leivonnaistuunaukset
Mika
Riisipiirakan uudet kuviot
Tuomas Hämäläinen
Pääsiäisenä herkutellaan taas huolella!
Tuomas Hämäläinen
Voilà! 1/2019 -lehden leipomoreseptiikka
Mika
Voipulla, pullista parhain!
Mika
Hävikki kuriin ruokalista- ja raaka-ainetilaussuunnittelulla
Tuomas Hämäläinen
Rajaton jäätelökesä
Tuomas Hämäläinen
Äitienpäiväkakku on ihana lahja
Mika
Kevään raikkaat värit vitriinissä
Mika
Leivosten ja kakkujen koristeluvinkkejä
Mika
Helpotusta jouluun syötävistä lahjoista
Tuomas Hämäläinen
Joulun leivonnaiset
Mika
Valio Koskenlaskija® leivonnassa
Mika
Top konditorialeivonnaiset
Mika
Lisää myyntiä vitriinistä
Petteri Kanerva
Äitienpäivä starttaa kevään juhlakauden
Mika
Rahkat kuuluvat pääsiäiseen
Mika
Naistenpäivän leivonnaiset
Mika