Valio Food Solutions

Palsta ruoan ammattilaisille

Kauha ja kaulin -palsta tarjoaa herkullisia ideoita ajankohtaisia ajatuksia hyvän ruoan ammattilaisille.

Kauha ja kaulin -palstalla kirjoittavat keittiömestari Petteri Kanerva, keittiömestari Tuomas Hämäläinen sekä leipomokonsultti Mika Parviainen. Palstalta ideoita ja ajatuksia hyvän ruoan ammattilaisille.

Syksyn parhaat leivonnaisreseptit Voilà-lehdestä
Mika Parviainen
Näin onnistut klassikkokastikkeissa
Tuomas Hämäläinen
Vinkit leipäviikon vitriinitarjoiluun
Petteri Kanerva
Satokauden marjat ja täytteet
Ruokahävikki = kustannushävikki, vinkit eurojen säästämiseen
Tuomas Hämäläinen
Kevään leivonnaistuunaukset
Mika Parviainen
Riisipiirakan uudet kuviot
Tuomas Hämäläinen
Pääsiäisenä herkutellaan taas huolella!
Tuomas Hämäläinen
Voilà! 1/2019 -lehden leipomoreseptiikka
Mika Parviainen
Voipulla, pullista parhain!
Mika Parviainen
Hävikki kuriin ruokalista- ja raaka-ainetilaussuunnittelulla
Tuomas Hämäläinen
Rajaton jäätelökesä
Tuomas Hämäläinen
Äitienpäiväkakku on ihana lahja
Mika Parviainen
Kevään raikkaat värit vitriinissä
Mika Parviainen
Leivosten ja kakkujen koristeluvinkkejä
Mika Parviainen
Helpotusta jouluun syötävistä lahjoista
Joulun leivonnaiset
Mika Parviainen
Valio Koskenlaskija® leivonnassa
Mika Parviainen
Top konditorialeivonnaiset
Mika Parviainen
Lisää myyntiä vitriinistä
Petteri Kanerva
Rahkat kuuluvat pääsiäiseen
Mika Parviainen
Naistenpäivän leivonnaiset
Mika Parviainen
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›