Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Pääsiäisenä herkutellaan taas huolella!

Pääsiäisenä herkutellaan taas huolella!

Juurihan sitä ollaan selviydytty jouluähkyilystä, taasko pitää herkutella? Ei suinkaan, vaan jälleen saa herkutella! Ja ehkä olet jo huomannut, Valio Ammattilaiset -palveluun on kasattu kokoon pääsiäissivusto, josta löytyvät vinkit sesongin jokaiseen aspektiin.

Voilà! 1/2019 -lehden leipomoreseptiikka

Voilà! 1/2019 -lehden leipomoreseptiikka

Alkutalven kylmyydessä maistuvat tutut turvalliset maut, kuten laskiaispullat ja Runebergin torttujen lisäksi muutkin makeat leivonnaiset. Ystävänpäivä ja muut alkuvuoden pienet juhlat tarjoavat leipureille tilaisuuden luoda makeita luomuksia.

Runebergin päivä ja laskiaisen uudet tuulet

Runebergin päivä ja laskiaisen uudet tuulet

Runebergin päivä ja laskiainen sijoittuvat hyvin lähelle toisiaan. Kaksi merkittävää sesonkia, joiden vahvuus kannattaa todellakin hyödyntää myynnillisesti. Se tuo tiettyjä haasteita leipomoille, mutta luovilla ratkaisuilla haasteista selviää kunnialla.

Kansallinen kalakeittopäivä ja muut lohiherkut

Kansallinen kalakeittopäivä ja muut lohiherkut

Helmikuun toinen tiistai on kansallinen kalakeittopäivä, joka osuu tänä vuonna 12. päivälle. Teemapäivän ajatuksena on kannustaa suomalaiset syömään kalakeittoa ja jakamaan eri keittojen valmistustapoja keskenään.