Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Joulun leivonnaiset

Joulun leivonnaiset

Joulun aika on täynnä upeita makuja ja tuoksuja jotka tuovat lapsuuden joulut mieleen. Uusimpaan Voilà -lehteen olen kehittänyt jouluisia reseptejä, joissa on jotain perinteistä, mutta uusin ilmein toteutettuna. Ilman mausteiden tuoksua ei oikein pääse joulun tunnelmaan, siksipä mausteita löytyy monessa leivonnaisessa.

Teemaa pikkujouluihin

Teemaa pikkujouluihin

Pikkujoulujen teeman miettiminen voi tuottaa päänvaivaa, jos halutaan teemalta muutakin kuin itse joulun odotusta. Tänä vuonna on helpompaa, sillä Suomi 100 vuotta huipentuu loppuvuoteen ja korostuu itsenäisyyspäivän aikaan. Aiheita ei kannata miettiä pelkästään perinneruokien kautta, vaikka niistäkin saa myös hyvää uutta näkökulmaa tarjottavaan. Nyt jos koskaan kaikki kotimaisuus ja meille rakkaat raaka-aineet ovat keskeisiä teeman toteutuksessa.

Valio Koskenlaskija® leivonnassa

Valio Koskenlaskija® leivonnassa

Valio Koskenlaskija® ruoanlaitossa tuo mieleen muistoja lapsuudesta ja ikimuistoisia makuja, jotka ovat jääneet elämään. Myöhemmin olen huomannut, kuinka Koskenlaskija® sopii myös leivontaan, ja kuinka sillä saa hienoja makuja kuin rakenteita leivonnaisiin. Sen täyteläisyys tuo pehmeyttä makuihin ja antaa kosteutta tuotteisiin. Valio Koskenlaskija® parantaa myös tuotteiden säilyvyyttä. Hyviä puolia on siis monia, miksi en varmaan koskaan unohda lisätä Koskenlaskijaa ja kokeilla sen monipuolisia käyttökohteita.

Mifua ihan uudessa muodossa!

Mifua ihan uudessa muodossa!

Lihattomien ateriavaihtoehtojen suosion kasvu ei näytä laantuvan. Fleksaajat ja kasvispainotteiset ruokailijat kaipaavat yhä monipuolisempia vaihtoehtoja ruokiensa raaka-aineiksi, ja tätä tarvetta täyttämään esittelimme viime vuonna Valio MiFU® ruokarakeen. Mifusta on moneksi ja nyt sitä saa ihan uudessa muodossa.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos