Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Lisää myyntiä vitriinistä

Lisää myyntiä vitriinistä

Useimmista kahviloista ja lounasravintoloista löytyy ainakin yksi vitriini, johon saat esille houkuttelevia tuotteita näkyvälle paikalle. Ajattelinkin tällä kertaa esitellä muutaman kätevän vinkin, joilla pääset lisämyynnin makuun nopeasti.

Kun on juhlan paikka

Kun on juhlan paikka

Kevään ja kesän juhlissa näyttävät leivonnaiset somistavat juhlapöytää ja vitriineitä siinä, missä varsinaiset koristelutkin. Tämän kevään uusissa resepteissäni yhdistyy jotain uutta ja jotain vanhaa. makua leivonnaisiin tuo Valion raikkaat hillot ja täytteet – kauden marjoja unohtamatta!

Vappulounas on kevään hauskin ateria

Vappulounas on kevään hauskin ateria

Vappu on monille kevään kohokohta, eikä ihme: silloin saa irroitella niin ruokapöydässä kuin sen ulkopuolella. Vappu on myös hämmästyttävän monipuolinen juhla, joka on muuttanut muotoaan aikojen saatossa.

Äitienpäivä starttaa kevään juhlakauden

Äitienpäivä starttaa kevään juhlakauden

Kevät tuo tullessaan myös monet juhlat, jotka työllistävät paljon, ja ovat näytön paikkoja tarjota parastaan. Upeat kakut ja leivonnaiset ovat varmasti jokaisen leipurin kunnia-asia. Onnistumisen takaavat tietysti parhaat ja laadukkaat raaka-aineet. Valio kermalla ja voilla onnistut takuulla valmistamaan parhaimmat herkut juhliin kuin juhliin. Valion marjaiset täytteet kruunaavat makunautinnon, ja oikeinvalitut makuyhdistelmät luovat tuotteita, joista jää muistoja pitkäksi aikaa.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos