Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Äitienpäiväkakku on ihana lahja

Äitienpäiväkakku on ihana lahja

Äitienpäiväkakku on aina ollut tärkeä lahja muistaessa äitiä. Se tuo monenlaiset mahdollisuudet toteuttaa äidille ikimuistoinen elämys, josta äiti ja koko perhe voivat nauttia yhdessä. Tänä vuonna valmistin äitejä varten modernin kakun, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Take away -vappupiknik suoraan tiskiltäsi

Take away -vappupiknik suoraan tiskiltäsi

Vappuaatto osuu tänä vuonna maanantaille, joka mahdollistaa erinomaisen sauman pieneen lisämyyntiin. Sima, munkit ja tippaleivät kuuluvat perinteiseen vappupiknikkiin, mutta keräsin myös erilaisia teemoja valmiisiin paketteihin, jotka on helppo myydä asiakkaan mukaan jo lounaalla.

Kevättä lautasella

Kevättä lautasella

Kevään saapuessa alkaa rinnassa kasvamaan toivon kipinä pitkästä kuumasta kesästä. Harmaan loskamassan keskellä keho alkaa kaivata arkeen väriä ja valoa. Samaa halutaan myös lautaselle. Nyt kannattaa laittaa lounaspöytään tarjolle värikkäitä ja raikkaita vaihtoehtoja.

Kevään raikkaat värit vitriinissä

Kevään raikkaat värit vitriinissä

Kevättä odotetaan vuodesta toiseen ja aina vain aiemmin. Talven kylmyys varmaankin unohtuu, kun toivo paremmasta ja lämpimämmästä vuodenajasta täyttää ajatukset. Sama on myös leivonnaisten parissa, kauniin väriset leivonnaiset tuovat mieleen kirkkaan keväisen kukkaloiston ja luonnon heräämisen. Värien kirkkaus ja loisto saa varmasti jokaisessa heräämään tunteen raikkaista, herkullisista tuotteista.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos