Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Rahkat kuuluvat pääsiäiseen

Rahkat kuuluvat pääsiäiseen

Pääsiäisen aikaan on luontevaa käyttää rahkaa moniin tuotteisiin, kuten kakkuihin, leivoksiin, kahvileipiin, jälkiruokiin ja vaikkapa ruokaleipiin. Monelle nykyajan kuluttajalle rahka on tullut jokapäiväiseksi raaka-aineeksi, sillä onhan se ravitsevaa ja terveellistä. Aiemmin ensisijaisesti pääsiäiseen kuulunut rahka ja rahkaleivonnaiset ovat mukautuneet ja muokkautuneet perinteitä kunnioittaen kevyemmiksi ja raikkaammiksi herkuiksi. Makeuden vähentäminen rahkatuotteista ja vähärasvaisempien rahkatuotteiden valmistaminen tuo varmasti entistäkin enemmän asiakkaita rahkan ystäville. Myös terveystietoisemmat kuluttajat saadaan näin rahkatuotteiden pariin.

Lähi-idän keittiö tulee taas

Lähi-idän keittiö tulee taas

Väreillä, tuoksuilla ja mauilla hurmaava Lähi-idän ruokakulttuuri on täynnä herkullisia ruokia, jotka maistuvat myös suomalaisille. Viime aikoina onkin ollut nähtävissä, että Lähi-idän keittiö on nostamassa jälleen suosiotaan.

Pottuillaan!

Pottuillaan!

Peruna, tuttavallisesti pottu, on suomalaisten rakastama raaka-aine, joka on ollut pitkään olennainen osa ruoanlaittoamme. Tänä vuonna viikko 7 on perunaviikko ja silloin on erinomainen paikka tarjota jotain uutta perunasta.

Naistenpäivän leivonnaiset

Naistenpäivän leivonnaiset

Naistenpäivä on tärkeä myyntisesonki, jolloin on hyvä antaa kiitos naisille kiitos heidän tekemästään tärkeästä työstä. Kansainvälistä naistenpäivää on vietetty 8. maaliskuuta 1900-luvun alkupuolelta lähtien. Perinteen mukaan naistenpäivänä miehet osoittavat kunnioitusta esimerkiksi äideille, vaimoille, tyttöystäville tai muille merkittäville, läheisille naisille kukin tai lahjoin.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos