Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Mehevät ja mahtavat amerikkalaiset leivonnaiset

Mehevät ja mahtavat amerikkalaiset leivonnaiset

Yhdysvallat tuovat muistoissani mieleen herkullisia ja runsaita makuja, joita viimeisin Voilà-lehti tarjoaa sinullekin. Reseptejä ja vastustamattoman näköisiä ruokia löytyy monesta eri osavaltiosta. Cupcaket, juustokakut ja suolaiset tarjottavat tehdään Amerikan malliin meheviksi ja suussa sulaviksi.

Täydellisen salaatin metsästys

Täydellisen salaatin metsästys

Kesäisin keho kaipaa raikkautta ja keveyttä, varsinkin ruoassa. Salaatti maistuu lounaalla ja illallisella, koska lämmin sää tekee elimistölle positiiviset kepposet ja alkaa vaatimaan tuoreutta ja värikkyyttä myös ruokapöydässä. Myös ammattikeittiön henkilökunnalle salaattiannosten valmistaminen voi olla raikas tuulahdus kaivattua nopeutta. Kaikki komponentit voidaan esivalmistella valmiiksi ja tilauksesta kokoaminen käy kädenkäänteessä.

Satokauden marjat ja täytteet

Satokauden marjat ja täytteet

Mikä onkaan parempaa Suomen kesässä, kuin tuoreet marjat, joita voi nauttia suoraan luonnosta tai oman puutarhan antimina. Suomen suvi ja satokausi on kuitenkin valitettavan lyhyt, joten pakastemarjoilla ja Valion marjatäytteillä, voi tarjota seuraavaksi parhaan makuelämyksen ympärivuoden.

Vitriini kesäkuntoon

Vitriini kesäkuntoon

Kesän ja odotetun lomakauden lähestyessä on aika suunnata katseet kesäkuukausien valikoimaan. Suven aika menee ammattikeittiöissä usein vajaalla miehityksellä tai sijaisvahvistuksin, mikä vaikuttaa sesongin suunnitteluun ja toteutukseen radikaalisti.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos