Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Ruokahävikki = kustannushävikki, vinkit eurojen säästämiseen

Ruokahävikki = kustannushävikki, vinkit eurojen säästämiseen

Ruokahävikki on aivan oikeutetusti ollut polttava puheenaihe jo vuosien ajan. Näillä vinkeillä vähennät esivalmistelu-, paisto- ja tarjoiluhävikkiä suurkeittiöissä.

Kevään leivonnaistuunaukset

Kevään leivonnaistuunaukset

Jotain uutta, jotain tuttua. Jotain valmista, jotain itsetehtyä. Nyt on ideoita, joilla helpotat kevään leivonnaisvalikoiman valmistusta ja saat runsaat vitriinit kädenkäänteessä.

Riisipiirakan uudet kuviot

Riisipiirakan uudet kuviot

Lihapiirakka on suomalaisen grillikulttuurin kulmakiveen muurattu perinneherkku. Rakkaan klassikon muotoja, lisukkeita, mausteita, nimiä ja makuyhdistelmiä on monia, paikkakunnasta ja tottumuksista riippuen. Mutta oletko koskaan maistanut lihapiirakkaa, joka on tehty riisipiirakasta?

Pääsiäisenä herkutellaan taas huolella!

Pääsiäisenä herkutellaan taas huolella!

Juurihan sitä ollaan selviydytty jouluähkyilystä, taasko pitää herkutella? Ei suinkaan, vaan jälleen saa herkutella! Ja ehkä olet jo huomannut, Valio Ammattilaiset -palveluun on kasattu kokoon pääsiäissivusto, josta löytyvät vinkit sesongin jokaiseen aspektiin.