Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Valio voin ainutlaatuinen maku, rakenne ja luonnollisuus

Valio voin ainutlaatuinen maku, rakenne ja luonnollisuus

Jos haluat leipoa parasta ja tarjota asiakkaillesi unohtumattomia elämyksiä, kannattaa silloin valita myös parhaat raaka-aineet. Voi on leivonnassa perusraaka-aine ja sen laadulla on suuri merkitys.

Ruokahävikki = kustannushävikki, vinkit eurojen säästämiseen

Ruokahävikki = kustannushävikki, vinkit eurojen säästämiseen

Ruokahävikki on aivan oikeutetusti ollut polttava puheenaihe jo vuosien ajan. Näillä vinkeillä vähennät esivalmistelu-, paisto- ja tarjoiluhävikkiä suurkeittiöissä.

Kevään leivonnaistuunaukset

Kevään leivonnaistuunaukset

Jotain uutta, jotain tuttua. Jotain valmista, jotain itsetehtyä. Nyt on ideoita, joilla helpotat kevään leivonnaisvalikoiman valmistusta ja saat runsaat vitriinit kädenkäänteessä.

Riisipiirakan uudet kuviot

Riisipiirakan uudet kuviot

Lihapiirakka on suomalaisen grillikulttuurin kulmakiveen muurattu perinneherkku. Rakkaan klassikon muotoja, lisukkeita, mausteita, nimiä ja makuyhdistelmiä on monia, paikkakunnasta ja tottumuksista riippuen. Mutta oletko koskaan maistanut lihapiirakkaa, joka on tehty riisipiirakasta?