Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Leivosten ja kakkujen koristeluvinkkejä

Leivosten ja kakkujen koristeluvinkkejä

Kakkujen ja leivosten ja yleensäkin leivonnaisten koristelu on varmasti monelle valmistusprosessissa mielenkiintoisin osa-alue. Onnistunut koristelu tekee tuotteesta aistikkaan ja houkuttelevan, minkä perusteella asiakas monesti tekee ratkaisun valitessaan tuotteen ensimmäistä kertaa. Seuraavaan kertaan vaikuttaakin monet muut asiat kuten maku, harmonia ja sopivuus eri tilanteisiin.

Lisämyyntiä helmikuun herkutteluista

Lisämyyntiä helmikuun herkutteluista

Joulun housuja kiristävistä herkkupöydistä on kulunut reilu kuukausi, joten helmikuussa voi taas syödä hyvillä mielin! Kuluva kuukausi sattuu olemaan ruoan ystäville mitä mainioin. Blinikausi on parhaimmillaan ja syömiseen pyhitettyjä päiviä tuntuu olevan muutama viikossa. Nyt viimeistään kannattaa alkaa suunnitella kalenterintäytteeksi lisämyyntipäiviä vaikka kansainväliselle pizzapäivälle.

Valmistautuminen talvikauden parhaimpiin juhliin

Valmistautuminen talvikauden parhaimpiin juhliin

Uusi kalenteri on jälleen otettu käyttöön ja tutut vuosittaiset juhlat ja sesongit rytmittävät kivasti vuoden kulkua. Uudet tuulet kuitenkin puhaltavat ja tuovat raikkautta ja uusia tapoja tehdä asioita.

Blinisesongin ajansäästäjä

Blinisesongin ajansäästäjä

Privet! Sen aika on jälleen koittanut! Se naapurimaamme runsasvoinen lahja maailmalle, josta Suomessakin on jo vuosisatojen ajan nautittu, eli blini. Yllättävää kyllä, sadoista vuosista huolimatta varsinaiset blinisesongit suomalaisissa ravintoloissa ovat alkaneet yleistyä vasta 1990-luvulla. Mutta siitä eteenpäin tuota suussa sulavaa herkkua on himoittu kuppiloissa joka tammikuu.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos