Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Voipulla, pullista parhain!

Voipulla, pullista parhain!

Vanha kunnon voipulla on hyvä nostaa silloin tällöin framille. Moni ei nykyään edes tunnista, mistä tuotteesta onkaan kyse. Monesti se sotketaan voisilmäpullaan, joka sekin on loistotuote, mutta kuitenkin aivan eri. Voipulla on hieman työläämpi valmistaa ja vaatiikin ammattitaitoa, jolla leipurit voivat erottautua tehdasvalmisteisista kahvileivistä.

Hävikki kuriin ruokalista- ja raaka-ainetilaussuunnittelulla

Hävikki kuriin ruokalista- ja raaka-ainetilaussuunnittelulla

Ruokahävikki on valitettavan suuri ongelma nyky-yhteiskunnassa. Jo pelkästään Suomessa noin 450 miljoonaa kiloa kotimaisen ruokaketjun tuotetusta ruoasta menee hukkaan. Myös ravintoloiden ja suurkeittiöiden kannattaa ottaa haasteeksi hävikin vähennys ja tarjoamme siihen näppärän apuvälineen.

Rajaton jäätelökesä

Rajaton jäätelökesä

Huh, hellettä! Kesä on parhaimmillaan, joten viileät pirtelöt ja täyteläiset jäätelöt maistuvat kuumina kesäpäivinä. Keväällä kauppoihin saapuneet Valio jäätelöt tekevät tästä kesästä ehdottomasti kaikkien aikojen jäätelökesän.

Mehevät ja mahtavat amerikkalaiset leivonnaiset

Mehevät ja mahtavat amerikkalaiset leivonnaiset

Yhdysvallat tuovat muistoissani mieleen herkullisia ja runsaita makuja, joita viimeisin Voilà-lehti tarjoaa sinullekin. Reseptejä ja vastustamattoman näköisiä ruokia löytyy monesta eri osavaltiosta. Cupcaket, juustokakut ja suolaiset tarjottavat tehdään Amerikan malliin meheviksi ja suussa sulaviksi.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos