Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Koekeittiön omat suosikkijouluherkut

Koekeittiön omat suosikkijouluherkut

Vuoden suurin sesonki ja ruokajuhla näkyy keittiöissä joka vuosi aina vain aikaisemmin ja aikaisemmin. Uusia ideoita kehitellään ja toteutetaan, mutta samalla myös halutaan pitää perinteistäkin huolta. Näiden tapojen ja tottumusten ”tuunaaminen” onkin ollut hyvä haaste meille Koekeittiössä, ja samalla on tullut käytyä läpi omatkin tottumukset ja joulupöydän suosikit. Mika, Tuomas ja allekirjoittanut kokosimme yhteen omat herkkumme joulupöydästä. Siis tässä ruoat, jotka saavat meiltä arvostusta joulupöydässä.

Loppuvuosi on yhtä ruokajuhlaa

Loppuvuosi on yhtä ruokajuhlaa

Alkava talvi on monelle kiireistä aikaa, mutta onneksi on myös monia juhlia, jotka rytmittävät rutiineja tuoden uudenlaista koettavaa. Leipomoalan ammattilaiselle se on hienoa aikaa, kun saa olla mukana leipomossa elämyksiä asiakkaille ja pääsee myös itse juhlan tunnelmaan.

Helpotusta jouluun syötävistä lahjoista

Helpotusta jouluun syötävistä lahjoista

Joulu alkaa taas olla ovella ja niin alkaa myös kaimani, Tuomaan Markkinat. Helsingin Senaatintorille rakennetaan jälleen joulukuussa artesaaniherkkuja notkuvia kojuja ja pop up -ravintoloita, joiden tykönä kävi viime vuonna huimat 350 000 vierasta. Glögillä ja hehkuviinillä itseään lämmittävät herkuttelijat ostivat herkkuja heti nauttivaksi ja lisäksi myös joulupöytään ja ystävilleen lahjaksi.

Joulun leivonnaiset

Joulun leivonnaiset

Joulun aika on täynnä upeita makuja ja tuoksuja jotka tuovat lapsuuden joulut mieleen. Uusimpaan Voilà -lehteen olen kehittänyt jouluisia reseptejä, joissa on jotain perinteistä, mutta uusin ilmein toteutettuna. Ilman mausteiden tuoksua ei oikein pääse joulun tunnelmaan, siksipä mausteita löytyy monessa leivonnaisessa.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos