Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Top konditorialeivonnaiset

Top konditorialeivonnaiset

Klassinen konditorialeivonnainen herättää jokaisessa ainutlaatuisia makumuistoja. Niissä on jotain tuttua ja turvallista, ja siksipä ne ovatkin niin suosittuja. Parhaista raaka-aineista valmistettuna ne suorastaan sulavat suussa. Suosituimmat konditorialeivonnaiset ovat kaikkea muuta kuin tylsiä!

Juhannus ja juustotarjotin

Juhannus ja juustotarjotin

Kesä tuli sitten vihdoinkin, ja nyt on sitten aika toteuttaa niitä omia suunnitelmia niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Toisenlaisen lähtökohdan tarjoiluhetkiin ja menukokonaisuuksiin voisi antaa kuitenkin kaikille tutut juustot, jotka sopivilla lisukkeilla muuntuu kesäiseksi naposteltavaksi.

Lisää myyntiä vitriinistä

Lisää myyntiä vitriinistä

Useimmista kahviloista ja lounasravintoloista löytyy ainakin yksi vitriini, johon saat esille houkuttelevia tuotteita näkyvälle paikalle. Ajattelinkin tällä kertaa esitellä muutaman kätevän vinkin, joilla pääset lisämyynnin makuun nopeasti.

Kun on juhlan paikka

Kun on juhlan paikka

Kevään ja kesän juhlissa näyttävät leivonnaiset somistavat juhlapöytää ja vitriineitä siinä, missä varsinaiset koristelutkin. Tämän kevään uusissa resepteissäni yhdistyy jotain uutta ja jotain vanhaa. makua leivonnaisiin tuo Valion raikkaat hillot ja täytteet – kauden marjoja unohtamatta!

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos