Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Joulutervehdys Valio koekeittiöltä ja koeleipomolta!

Nyt on se aika vuodesta, kun valmistetaan joulun herkut ja täytetään vitriinit – rakennetaan asiakkaille herkullisin joulu. Valio koekeittiön Petteri ja koeleipomon Tapsa toivottavatkin tässä vaiheessa työn iloa joulun sesonkiin ja kiittävät kaikkia teitä tästä vuodesta.

Hyvien muutoksien vuosi – ja aina vaan paranee!

Viime vuonna tehtiin paljon uudistuksia: niistä elävänä esimerkkinä on tämä Kauha ja kaulin –blogi, jossa haluttiin yhdistää voimat ja tuottaa sillä tavalla entistä enemmän hyviä ideoita asiakkaittemme käyttöön. Samalla linjalla toimii nykyisin myös Voilà-lehti. Koskaan ei voi tietää, mistä reseptistä kukin poimii ajatuksia omaan työhön, joten nyt kaikki herkulliset reseptit asuvat samoissa kansissa. Ja samalla linjalla jatketaan: ensi vuonna otetaan käyttöön kaikki opit, mitä tämän vuoden uudistuksista on saatu. Tavoitteena on tarjota parhaita ideoita, makuja ja tuotteita kaikille asiakkaille!

Hyvän maun joulu

Kun loppukiri on otettu ja joulun pyhät alkavat, on aika hengähtää, sammuttaa liedet ja uunit ja viettää rauhaisaa joulunaikaa hyvien makujen ja läheisten seurassa. Ensi vuonna palataan taas uusien kujeiden kanssa keittiöihin. Toivotammekin siis kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja lukijoille hyvien makujen joulua!