Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Mitä opimme kuluneelta vuodelta?

Vuosi on lähenemässä loppuaan ja on hyvä pysähtyä miettimään mennyttä ja suunnittelemaan miten rakentaa seuraavasta vuodesta entistä menestyksekkäämmän.

Asiakkailta saadut kommentit ovat hyvää ja suoraa palautetta. Kun otat ne huomioon, pystyt kehittämään toimintaasi ja tuotevalikoimaasi enemmän asiakkaiden toiveita ja tarpeita vastaavaksi. Se puolestaan parantaa myyntiä varmasti.
Leipomo- ja konditorialiiketoiminnassa makuasiat ovat joskus haasteellisia ja kaikkia kuluttajia ei yhdellä ratkaisulla pystykään tyydyttämään. Sen tähden runsas ja asiakkaita kuunteleva valikoima ja oikeanlaiset tuotteet tuovat varmasti onnistuneimman ratkaisun.

Ruoka ja leivonnaiset ovat ihmisten arvomaailmassa useimmiten rakkaita ja paljon tunteita herättäviä. Monet muistot liittyvät tilanteisiin, joissa ruoka näyttelee merkittävää osaa. Hyvä niin, sillä ruokaa ja herkkuja ammatiksi valmistavalle on hienoa, että saa olla mukana tekemässä elämyksiä ja muistoja asiakkaiden tärkeisiin tilaisuuksiin ja mieleenpainuviin hetkiin. Onkin hyvä muistella, kuinka monen ihmisen arkea ja juhlaa on tullut kuluneen vuoden aikana auttaneeksi. Parhaimmillaan on voinut olla synnyttämässä niitä ikimuistoisia elämyksiä, jotka säilyvät pitkään – kenties koko elämän. Kun oman työn arvon muistaa, se motivoi kehittymään ja samalla jaksaakin paremmin.

Mennyttä havainnoimalla ja ymmärtämällä pystyy uusiutumaan ja luomaan jotain ainutlaatuista. Siksi onkin hyvä välillä rauhoittua, ja mikä onkaan sen parempi hetki kuin vuodenvaihde. Uusi vuosi tuo taas uudet haasteet ja mahdollisuudet.

PS: Vielä ehdit poimia alta TOP 5 vinkit jouluun ja uuteen vuoteen!

Rentouttavaa vuodenvaihdetta,