Kauha ja kaulin

keittiömestarin ja leipurin vinkit

Pyörät pyörivät kesälläkin

Vaikka heinäkuussa Suomi hiljenee suurimmilta osin lomien viettoon, on meille Valiolla silti tärkeää pitää pyörät pyörimässä ja palvella koko kesäkauden parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki eivät kuitenkaan lomaile, ja kuljetukset asiakkaille rullaavat koko kesän.

Valo tilauspalvelu on aina auki – myös kesällä. Voit tehdä tilauksen silloin, kun omiin aikatauluihisi sopii, eikä tarvitse turhaan jonotella puhelinmyyntiin. Mikä parasta, tilaukset voit tehdä netin kautta vaikka omalta mökiltä. Jos kuitenkin haluat pitää lomapäivät lomapäivinä, tee ennakkotilaus Valo tilauspalvelussa jo ennen lomaa. Näin hoidat kerralla leipomon raaka-ainetilaukset vaikka koko kesäkaudelle, eikä niitä tarvitse miettiä lomien aikana.

Valio Ammattilaiset –palvelu on luonnollisesti aina auki. Tuote- ja reseptitiedot sekä pakkausmerkintätiedot löytyvät netistä koko ajan. Toki vastaan voi tulla jotakin, mitä et verkkopalvelun kautta onnistu hoitamaan tai löytämään, ja silloin saa henkilökohtaista palvelua. Joku on aina paikalla ja puhelimen päässä, joten voi myös soittaa. Pidämme huolen päivystysvalmiudesta.

Näillä vinkeillä kesä rullaa sujuvasti – olitpa missä tahansa.