Valio Food Solutions

Pinnalla ammatti­keittiöissä

Ammattikeittiöiden ruokatrendejä, ajankohtaisia puheenaiheita ja muuta pinnalla olevaa keskustelua ruoanlaiton ammattilaisille.

Kuluttajia puhuttelee aitous ja luonnollisuus – Ruokatrendit, osa 4
Nina Metso
Aidot maut hurmaavat - Voilà 2/2019
Syksyyn sopivat suolaiset piirakat
Kesän terassimenu rakentuu helpoista ja nopeista aineksista
Pikaruoka – mitä nopeampaa, sen toimivampaa
Hyvä hampurilainen syntyy laadukkaista raaka-aineista
Ruokatrendit, osa 3: Helpommin, nopeammin, vaivattomammin
Nina Metso
Ruokatrendit, osa 2 - Kestävä kehitys ja ekologisuus
Nina Metso
Kevät on kakkujen sesonkiaikaa
Helpot ja monipuoliset salaatit
Tuomas Hämäläinen
Ruokatrendit 2019: Luonnollisesti funktionaalinen
Nina Metso
Me olemme nyt Valio Food Solutions
Hyvää oloa tuova, inspiroiva aamiainen
Paras tapa luomutavoitteeseen pääsemiseksi
Mitä ruoan ostajan pitää tietää vastuullisuudesta?
Helena Karhujoki
Pinnalla pohjolan helmi – Itämeren ruokavalio
Anne-Mari Ottelin
Nyt haetaan hyvää oloa! - Voilà 1/2019
Välimeren meijerituotteet
Vuosituhannen heikoin satovuosi piinaa suomalaisia tuottajia
Voilà-lehden toimitus matkaa lukijoidensa kanssa Välimerelle
Wrap on täynnä vaihtoehtoja
Vuoden Kokki Kalle Tannerin kesäiset reseptivinkit
Croissantista on moneksi!
Herkuttelukesä tulossa
Onnea yli 70-vuotias suomalainen kouluruokailu!
Keväiset wienerit
Lounas ilman tarjotinta
Lisäarvoa lounaspöytään
Suomalaisen ruokakulttuurin juhlamenu
Fleksaus on in!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›