Valio Food Solutions

Pinnalla ammatti­keittiöissä

Ammattikeittiöiden ruokatrendejä, ajankohtaisia puheenaiheita ja muuta pinnalla olevaa keskustelua ruoanlaiton ammattilaisille.

Aidot maut hurmaavat - Voilà 2/2019
Syksyyn sopivat suolaiset piirakat
Kesän terassimenu rakentuu helpoista ja nopeista aineksista
Pikaruoka – mitä nopeampaa, sen toimivampaa
Hyvä hampurilainen syntyy laadukkaista raaka-aineista
Ruokatrendit, osa 3: Helpommin, nopeammin, vaivattomammin
Ruokatrendit, osa 2 - Kestävä kehitys ja ekologisuus
Kevät on kakkujen sesonkiaikaa
Helpot ja monipuoliset salaatit
Ruokatrendit 2019: Luonnollisesti funktionaalinen
Me olemme nyt Valio Food Solutions
Hyvää oloa tuova, inspiroiva aamiainen
Paras tapa luomutavoitteeseen pääsemiseksi
Mitä ruoan ostajan pitää tietää vastuullisuudesta?
Pinnalla pohjolan helmi – Itämeren ruokavalio
Nyt haetaan hyvää oloa! - Voilà 1/2019
Välimeren meijerituotteet
Vuosituhannen heikoin satovuosi piinaa suomalaisia tuottajia
Voilà-lehden toimitus matkaa lukijoidensa kanssa Välimerelle
Wrap on täynnä vaihtoehtoja
Vuoden Kokki Kalle Tannerin kesäiset reseptivinkit
Croissantista on moneksi!
Herkuttelukesä tulossa
Onnea yli 70-vuotias suomalainen kouluruokailu!
Keväiset wienerit
Lounas ilman tarjotinta
Lisäarvoa lounaspöytään
Suomalaisen ruokakulttuurin juhlamenu
Fleksaus on in!
Kaiken maailman dipit ja tahnat
Maksutonta kouluruokaa yli 70 vuotta
Ulla Liukkonen uskoo ammattilaisten yhteistyöhön
Comfort food – mielihyvää suomalaisten suosikeista
Maukas kantarelli on satokauden herkuista suosituin
Välipalaistuminen muuttaa ruokailutottumuksia